Milyen olDalon? Pukim sincs..a kreativitásról se'.. & mivel nem tudok olvasni(írni pláne!) ne ajánlgass könyvet.. se'!
Leléptél.. a "klubozás a te DOLGOD".. "kell a bohÓÓc a színpadra"?
Klubban "dolgozol"..? Neb@XXX..!..3,14PP(ff!)sÓÓ klubban bohócKOCCC(!)?
Spriccelős sikered van mi? A színpadon is sereXXX..? mint az itteni "villantÁÀsod" után a szmájlid?
(& "amÚÚgy" mi ez a zsigeri.. khm.. szerEtet.?.. érintett vagy fitty-firitty vonalon?)
Álmodj(unk) szépeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 17:15
Leléptél.. a "klubozás a te DOLGOD".. "kell a bohÓÓc a színpadra"?
Klubban "dolgozol"..? Neb@XXX..!..3,14PP(ff!)sÓÓ klubban bohócKOCCC(!)?
Spriccelős sikered van mi? A színpadon is sereXXX..? mint az itteni "villantÁÀsod" után a szmájlid?
(& "amÚÚgy" mi ez a zsigeri.. khm.. szerEtet.?.. érintett vagy fitty-firitty vonalon?)
Álmodj(unk) szépeket!

Törölt felhasználó (869472)

Ahh. Ujra itt. De jo. A klubozas az en dolgom. Gyakorisagarol fogalmad sincs. Ja es nem is a te dolgod. Ha ennel kreativabb erved nincs, akkor meg olvasgass par konyvet. Ja es nem tudom feltunt-e milyen oldalon vagy epp?
Lépek én is,kialszom magam.Remélem.. meg más is...Kezdem úgy érezni mintha páran neheztelnének rám...
Sorry.. ha tudnám miért
Majd féken tartom a pofám.....
Sorry.. ha tudnám miért

Már nem bánnám....

Szia
Úgy legyen
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy legyen

lépek...talán holnap szép napra ébredünk...

Igen,ilyen reklámokat láttam
Aztán talin meg ráfogja a hidegre?

Aztán talin meg ráfogja a hidegre?

legalábbisezthiresztelik
Azt én se.... illetve szinte csak nagy van
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom mennyi kicsi van itt

Annyira a GGre való

Ehh..

Aki a kicsit nem becsüli, az simogassa.
olvasgatok itt ott... és ez tetszik... mindjárt írom...

Akkor bent tartom

mogorván lehet segíteni... a vérmedvén? nem hiszem
Ha te mondod,lesz hó
Melyiket?mogorva vagy vérmedve?

Melyiket?mogorva vagy vérmedve?

Nem hiszem... egy kiadós hóesés kéne...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 20:13

Én kb 2 napja érzem...de én is mogorvább vagyok..lehet hogy vérmedve lesz belőlem

- Hallod?! Ti hogyan szoktátok kezelni a konfliktusokat?
- Pofon egyszerűen.
- Pofon egyszerűen.