Nm
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Kösz,jó lazulósnak
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Mackó

Tetszik
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Postmodern Jukebox
Trio Zazi (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:20
Trio Zazi (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokat hallgatok zenét mostanában,ha valaki ajánlana valamit megköszönném,hátha tetszik
Már kifogytam az ötletekből hogy mit keressek
Remélem mindenkinek kellemesen telik a Vasárnap
Majd benézek...

Már kifogytam az ötletekből hogy mit keressek

Remélem mindenkinek kellemesen telik a Vasárnap

Sikerült
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz,lesz benne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:44

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Régiek,újabbak: Piramis- Emelj fel a szívedig; Vörös István- Olyannak szeress; Tunyogi Rock Band- A tegnap itthagyott; Mobilmánia- Az ördög itt belebukott; P.Box- Ómen; Edda- Ahová eljutok; Hobo- Mesél az erdő; Toto- Hold the line; Dire Straits- Sultans of swing; Scorpions- Rock you like a hurricane: Iron Maiden- Wasted Years; Ted Neely- Getsemane song;! Most hirtelen ennyi! Remélem lesz amit szivesen hallgatsz újra,vagy ami bejön! Szia!
Egyszerű,bemásolod a linket az utolsó ikonnál
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:44

Mackó ezeket mind szeretem
a P. Mobil verziót imádom
Most hallgattam egy jót, 3 csaj énekel. Fullos nagyon. Ha megtanulom hogy kell ide verakni, akkor megteszem

Most hallgattam egy jót, 3 csaj énekel. Fullos nagyon. Ha megtanulom hogy kell ide verakni, akkor megteszem

https://youtu.be/cnrrHIWMBk4
Szia
jobban vagy?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Kutyusozok kicsit! Ne tünjetek el!
Köszi,de ezt a pózt már elengedtem! A többi is elég! P.Mobil???- Ha újra kezdeném!!!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne add fel! Gyakorlat teszi a mestert
Mond neki is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:48

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Démon! Mert a párom ügyetlennek érzi magát a nyeregben! Én meg amíg győzködöm,újra bevezetem a szerszámom,irányítanám stb,látom rajta,hogy nem oké neki én meg belankadok a bénázásba!! Minden nem jöhet össze!
Szia Tangás!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Démon! Mert a párom ügyetlennek érzi magát a nyeregben! Én meg amíg győzködöm,újra bevezetem a szerszámom,irányítanám stb,látom rajta,hogy nem oké neki én meg belankadok a bénázásba!! Minden nem jöhet össze!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
hello.....
Szia Crazy! Régiek,újabbak: Piramis- Emelj fel a szívedig; Vörös István- Olyannak szeress; Tunyogi Rock Band- A tegnap itthagyott; Mobilmánia- Az ördög itt belebukott; P.Box- Ómen; Edda- Ahová eljutok; Hobo- Mesél az erdő; Toto- Hold the line; Dire Straits- Sultans of swing; Scorpions- Rock you like a hurricane: Iron Maiden- Wasted Years; Ted Neely- Getsemane song;! Most hirtelen ennyi! Remélem lesz amit szivesen hallgatsz újra,vagy ami bejön! Szia!
Mackó ezeket mind szeretem
a P. Mobil verziót imádom

Kutyu ha sajnos, akkor miért nem teszel érte?