Találtam..basz..ha nem mondod hogy Kojak lánya..ismerős volt az arca

"Nyomatnak" olyan számokat is, ahol Kojak lánya énekel.. nem is akárhogy. (Ariana Savalas)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nm
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Kösz,jó lazulósnak
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Mackó

Tetszik
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Postmodern Jukebox
Trio Zazi (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:20
Trio Zazi (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokat hallgatok zenét mostanában,ha valaki ajánlana valamit megköszönném,hátha tetszik
Már kifogytam az ötletekből hogy mit keressek
Remélem mindenkinek kellemesen telik a Vasárnap
Majd benézek...

Már kifogytam az ötletekből hogy mit keressek

Remélem mindenkinek kellemesen telik a Vasárnap

Sikerült
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz,lesz benne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:44

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Régiek,újabbak: Piramis- Emelj fel a szívedig; Vörös István- Olyannak szeress; Tunyogi Rock Band- A tegnap itthagyott; Mobilmánia- Az ördög itt belebukott; P.Box- Ómen; Edda- Ahová eljutok; Hobo- Mesél az erdő; Toto- Hold the line; Dire Straits- Sultans of swing; Scorpions- Rock you like a hurricane: Iron Maiden- Wasted Years; Ted Neely- Getsemane song;! Most hirtelen ennyi! Remélem lesz amit szivesen hallgatsz újra,vagy ami bejön! Szia!
Egyszerű,bemásolod a linket az utolsó ikonnál
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:44

Mackó ezeket mind szeretem
a P. Mobil verziót imádom
Most hallgattam egy jót, 3 csaj énekel. Fullos nagyon. Ha megtanulom hogy kell ide verakni, akkor megteszem

Most hallgattam egy jót, 3 csaj énekel. Fullos nagyon. Ha megtanulom hogy kell ide verakni, akkor megteszem

https://youtu.be/cnrrHIWMBk4
Szia
jobban vagy?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Kutyusozok kicsit! Ne tünjetek el!
Köszi,de ezt a pózt már elengedtem! A többi is elég! P.Mobil???- Ha újra kezdeném!!!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne add fel! Gyakorlat teszi a mestert
Mond neki is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:48

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Démon! Mert a párom ügyetlennek érzi magát a nyeregben! Én meg amíg győzködöm,újra bevezetem a szerszámom,irányítanám stb,látom rajta,hogy nem oké neki én meg belankadok a bénázásba!! Minden nem jöhet össze!
Szia Tangás!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Démon! Mert a párom ügyetlennek érzi magát a nyeregben! Én meg amíg győzködöm,újra bevezetem a szerszámom,irányítanám stb,látom rajta,hogy nem oké neki én meg belankadok a bénázásba!! Minden nem jöhet össze!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
hello.....
Szia Crazy! Régiek,újabbak: Piramis- Emelj fel a szívedig; Vörös István- Olyannak szeress; Tunyogi Rock Band- A tegnap itthagyott; Mobilmánia- Az ördög itt belebukott; P.Box- Ómen; Edda- Ahová eljutok; Hobo- Mesél az erdő; Toto- Hold the line; Dire Straits- Sultans of swing; Scorpions- Rock you like a hurricane: Iron Maiden- Wasted Years; Ted Neely- Getsemane song;! Most hirtelen ennyi! Remélem lesz amit szivesen hallgatsz újra,vagy ami bejön! Szia!