Mondjuk legalább szeretem amit csinálok!!
Most már muszáj végigcsinálnod! Én annak idején nem akartam hátszelet a TF- re,azt most itt vagyok! Érettségizett költöztető,bútorszállító!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az...szr nap után nagyon kívánom,most készülődök...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:54

Törölt felhasználó (3901512)

Suli megint,Crazy? Jó kis napod van!!
Jó, de szólj ha nem használ...
Kivételesen nem járt ilyenen az eszem
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:51

Kivételesen nem járt ilyenen az eszem

Ehhh... lehet jobb lenne minimális elmebaj
Hörgő és torokgyulladás...
Nem kérek jó tanácsot különleges gyógymódra...
elég a felírt bogyó.

elég a felírt bogyó.
Suli megint,Crazy? Jó kis napod van!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:51

Este benézek,meg néha-néha...remélem senki nem törte kezét lábát,egészség rendben,javul stb...
Majd olvasgatok,valamit kétszer hogy megértsem rendesen...így nem csinálok hülyét...
Remélem mosolygós este lesz mindenkinek
Vagy nekem kinevetős...
?
Majd olvasgatok,valamit kétszer hogy megértsem rendesen...így nem csinálok hülyét...

?
köszi... remélem... lesz.
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Este benézek,meg néha-néha...remélem senki nem törte kezét lábát,egészség rendben,javul stb...
Vagy nekem kinevetős...
?

?
Ehhh... lehet jobb lenne minimális elmebaj
elég a felírt bogyó. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

elég a felírt bogyó. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én feladtam,fele napnál hazajöttem. Így is sikerült kétszer elázni! Majd holnap nekifutok újra!
Mit mondott a doki?
Ugye nem azt hogy :"elmehetek.."
Bocsi ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugye nem azt hogy :"elmehetek.."
Bocsi ..

Nekem eddig elég
a napom
Első 3 percben összekaptam a vézérrel..azt hittem viccel,pedig ez volt a mai terv,én meg jót röhögtem rajta....
Aztán csak jönnek a jobbnál jobb dolgok..legyintés...

Első 3 percben összekaptam a vézérrel..azt hittem viccel,pedig ez volt a mai terv,én meg jót röhögtem rajta....

Itt is..
Ma épp szaladgálós napom van.. Pont ma.
Ha gyalog megyek, carrá ázom.. Ha autóval, háát.. De lassan indulni kéne.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 09:51
Ma épp szaladgálós napom van.. Pont ma.
Ha gyalog megyek, carrá ázom.. Ha autóval, háát.. De lassan indulni kéne.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek..itt betyár idő van..ónos eső-hó-ónos eső..csúsz meg fetrengő emberek..bár lehet hogy örömükben...

Gyerekek..itt betyár idő van..ónos eső-hó-ónos eső..csúsz meg fetrengő emberek..bár lehet hogy örömükben...

Szegény..jobbulást,kitartást,gyógyulást...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Kösz az érdeklődést..nem.. :-(
Indulok dokihoz....
Indulok dokihoz....
No para
Szia Tangás! Hogy vagy? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Tangás! Hogy vagy? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia tangás
Jobban vagy már?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jobban vagy már?

Jó reggelt...

Szia Vöri,jó reggelt.
Csúszós biza...
Vigyázzatok.
Hagyjuk...
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 07:17

Csúszós biza...

Hagyjuk...

Jó reggelt Mindenkinek!
Vigyázzatok az úton, mert nagyon csúszik.. Út is, járda is..
Mackó az este magaddal beszélgettél?
Vigyázzatok az úton, mert nagyon csúszik.. Út is, járda is..
Mackó az este magaddal beszélgettél?