Sziasztok! Gratulálok Crazy! Látom idecsábítottál egy állati csajt!!

Mézet szedtem...minnyá sütök..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább mézes puszedlit
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 11:16

Nemúgy...
Amikor én köszönök vissza ..
Legközelebb viszek ajándékot...
Sütök dobostortát mondjuk?Vagy bundáskenyeret...

Nemúgy...
Amikor én köszönök vissza ..
Sütök dobostortát mondjuk?Vagy bundáskenyeret...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

jójó, én is szűröm a hülyéket
Biztos nem jól köszöntél
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálam a visszaköszönés +érdeklődés után nincs válasz
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 11:05

Az megvan, mikor visszaköszönsz és megköszöni a kedvességed, azán kulturált módon elköszönsz és ismét megköszöni a kedvességed
Ezt a gondolatmenetet azért sokáig lehetne boncolgatni.

Az megvan, mikor visszaköszönsz és megköszöni a kedvességed, azán kulturált módon elköszönsz és ismét megköszöni a kedvességed
Ezt a gondolatmenetet azért sokáig lehetne boncolgatni.

Tangást meg elrabolták az Ufók?
Az is lehet hogy főz éppen...
Bocsika..
Az is lehet hogy főz éppen...

Bocsika..

Biztos nem koszontel vissza...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én szoktam kapni köszönőset,köszön,és többet nem beszélünk

Ja. Mokasak. Csak csodalkozom, hogy az eletbenmaradas nem okoz-e problemat? Vagy erosen random szerencse dolga....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalább lehet nevetgélni rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 08:19

Törölt felhasználó (869472)

Olyan leveleket kapok, hogy siralmas. Ertelmetlen mondatok, helyesiras nulla stb. Nincs kedvem megfejteni sem mit szeretett volna?
Sziasztok csajok
Milyen jól néztek ki ma is

Milyen jól néztek ki ma is

Jó reggelt! Nekem a kedvenceim az ilyen kódolt üzenetek.
Feldobja a napom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 08:19

Törölt felhasználó (869472)

Olyan leveleket kapok, hogy siralmas. Ertelmetlen mondatok, helyesiras nulla stb. Nincs kedvem megfejteni sem mit szeretett volna?
Jo reggelt macko!

Jó reggelt kívánok,szervusztok kispajtások...

Hmm. Voltam mar.

Orvul meglepni,nem előjáték...

Ez már szex? Medvének még az előjátékhoz is kevés volt, mint olvastad
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 10. vasárnap 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 10. vasárnap 19:15

Na mesélj, tényleg érdekel
Se nem vagyok fodrász, se nem masszőr.