Vidám reggelt

Bizony ,szórakoztató egyéniségek vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 23:19

Törölt felhasználó (869472)

Sziasztok!
En bika jegyu vagyok.A nyilasokat nagyon kedvelem. Szorakoztato egyenek altalaban.
En bika jegyu vagyok.A nyilasokat nagyon kedvelem. Szorakoztato egyenek altalaban.

Nagyon igaz ram, amit ir. A szexxel lazulok. Jateknak tekintem a testtel.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:06

Szerintem a Lédi:Kos
Cat: Bika
N. :Ikrek
Vőri :Skorpió
Majd ha jöttök,érdekelne hogy talált-e...
Sexhoroszóp
Sexhoroszóp
Sziasztok!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:06

Szerintem a Lédi:Kos
Sexhoroszóp
Sexhoroszóp
Csuda éjszakát,csá

Őőő..nálad nem igaz?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 16. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha..ha..ha...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg gondoltam rá tegnap este...

O engem tegnsp este lepett meg a ferjem 3 nagyfiuval.
Ezt én sem tudom überelni
Hagyjuk is az enyémet. Majd helyzetjelentést kérünk! Minden csodát Nektek
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 02. 16. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 18:43

Hagyjuk is az enyémet. Majd helyzetjelentést kérünk! Minden csodát Nektek

Remélhetőleg jó napunk lesz holnap. Találkozónk van egy nagyon helyes, szimpatikus párral

Sok sikert + egy kalappal
Mondjuk ez izgalmasabb mint az én vasárnapom
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 02. 16. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 18:43

Mondjuk ez izgalmasabb mint az én vasárnapom

Remélhetőleg jó napunk lesz holnap. Találkozónk van egy nagyon helyes, szimpatikus párral

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 18:13

Vasárnapi program nálatok?
Én a jó idő örömére kis kerti munkát tervezek,nem valami mókás,de jó lesz kicsit a levegőn.
Én a jó idő örömére kis kerti munkát tervezek,nem valami mókás,de jó lesz kicsit a levegőn.
Szerintem igen, igaz

Vasárnapi program nálatok?
Nem is látszik a pirulás..
Nálad is igaz?
Az enyém a leg langyibb..minnyá hazudok egy menőbbet..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 16. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálad is igaz?
Az enyém a leg langyibb..minnyá hazudok egy menőbbet..

Eddig bejött...pedig nem nagyon hiszek a horoszkópoknak..
Bezzeg mikor "nagy pénz üti a markomat" az nem..
Bezzeg mikor "nagy pénz üti a markomat" az nem..

Szűz vagyok... Es ebbe most belepirultam

Részben igaz..
"A lángol a lepedő" hála az égnek visszatérni látszik. Egy időben gond volt a libidómmal. De már sokkal jobb, habár még nem az igazi. A kielégülés is igenis fontos, ez mostmár visszatért a régi kerékvágásba. A dominancia nem biztos.. Tudom h mit akarok, úgy is cselekszem. Szeretem viszont pl ha megbilincselnek
A kapcsolatom valóban szex-orientált, és ezt élvezem. Párom szinte szex-függő, néha már majdnem nekem is sok
A féltékenységet pedig rühellem. Egy igazi kapcsolatban, ahol meg bízunk egymásban,ott helye nincs. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 17:41
"A lángol a lepedő" hála az égnek visszatérni látszik. Egy időben gond volt a libidómmal. De már sokkal jobb, habár még nem az igazi. A kielégülés is igenis fontos, ez mostmár visszatért a régi kerékvágásba. A dominancia nem biztos.. Tudom h mit akarok, úgy is cselekszem. Szeretem viszont pl ha megbilincselnek

A kapcsolatom valóban szex-orientált, és ezt élvezem. Párom szinte szex-függő, néha már majdnem nekem is sok

A féltékenységet pedig rühellem. Egy igazi kapcsolatban, ahol meg bízunk egymásban,ott helye nincs. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Nálad a Bika volt még a tipp.
És igaz rád?
Ha róla van szó, akkor lángol a lepedő. Természetesen ő a domináns, mindenből a legjobbat akarja kapni és ha ez nem történik meg, akkor tovább is áll. Szeret új dolgokat kipróbálni, fontos számára a kielégülés. Amellett, hogy nagyon az igényei és igazi szex-maximalista, szereti az érzelmi stabilitást is, tehát egy szexorientált kapcsolatban nagyon jól tudja magát érezni... Csak nehogy a párja féltékenységre adjon okot

Nálad a Bika volt még a tipp.
És igaz rád?
Ha róla van szó, akkor lángol a lepedő. Természetesen ő a domináns, mindenből a legjobbat akarja kapni és ha ez nem történik meg, akkor tovább is áll. Szeret új dolgokat kipróbálni, fontos számára a kielégülés. Amellett, hogy nagyon az igényei és igazi szex-maximalista, szereti az érzelmi stabilitást is, tehát egy szexorientált kapcsolatban nagyon jól tudja magát érezni... Csak nehogy a párja féltékenységre adjon okot
Nagyjából igen,igaz.
Rád igaz a horoszkóp?
Szintén tűzjegy, ezért a testiség számára a kiindulópont sokkal inkább, mint az érzelmek. Nem lehet meglepni, mindig kapható a szexre egy igazi "vadállat". Fontos, hogy partnere hasonló libidóval rendelkezzen, különben ráun és odébb áll. Imádja az újdonságot és az erotikus kalandokat. Szeret beszélni az ágyban. Ha megtalálja méltó partnerét, akivel együtt tudja űzni lepedőakrobatikáját, akkor egy idő után tud kötődni hozzá (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:31
Szintén tűzjegy, ezért a testiség számára a kiindulópont sokkal inkább, mint az érzelmek. Nem lehet meglepni, mindig kapható a szexre egy igazi "vadállat". Fontos, hogy partnere hasonló libidóval rendelkezzen, különben ráun és odébb áll. Imádja az újdonságot és az erotikus kalandokat. Szeret beszélni az ágyban. Ha megtalálja méltó partnerét, akivel együtt tudja űzni lepedőakrobatikáját, akkor egy idő után tud kötődni hozzá (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Amennyiben a N én vagyok,nem talált. Nyilas vagyok.