Porgesd macko. En a kozepet celzom meg a kereknek. Az stabil pont. En azt szeretem.

Ma jó napom van,kívánhattok valamit, 1x,vagy engem 3x,és ma ingyen..hmm?..

Megpörgetem

Na jó,te nagyon,szerencsére
Amúgy meg...
Minnyá szedek neked virágot... (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy meg...

Minnyá szedek neked virágot... (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Em sem tudom képzelni, ki kíváncsi Rád Rajtam kívül.

Nem olyan gyenge a lelke,hajajj
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 15:31

Törölt felhasználó (4030862)

Szerintem is az lehet, hogy erlelgeti magaban az erzest. Elokeszul lelkileg. De lehet csak 18 even aluli es nem nezheti meg a csunyadat.
Szerintem is az lehet, hogy erlelgeti magaban az erzest. Elokeszul lelkileg. De lehet csak 18 even aluli es nem nezheti meg a csunyadat.
Már majdnem regiztem....
Egyenlőre megvan a társaságom ahol brummoghatok,keressenek lányok engem ..
Jut eszembe,valakinek ígértem megmutatni a csúnyámat,azt mondta érdekli,de azóta nem láttam..
Szerinted? Felkészül lelkileg?Vagy utána jár hogyan lehetne posztert csinálni belőle?Úgy nagyobbnak látszik...Aztán mindjárt megjelenik és nyakon vág...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 14:58

Egyenlőre megvan a társaságom ahol brummoghatok,keressenek lányok engem ..

Jut eszembe,valakinek ígértem megmutatni a csúnyámat,azt mondta érdekli,de azóta nem láttam..

Akkor te ne regisztralj szerintem.
Jol esik, ha kerulgetnek. Az nem annyira ha korberajzolnak.

Akkor te ne regisztralj szerintem.
De én nem vagyok telt lány...
Ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 14:41

Ok

Van am tarskereso teltlanyoknak is. Korulneztem ott is. Szerintem bolond urasag ha tudna ezt, oda menne piszkalni oket.

Van am tarskereso teltlanyoknak is. Korulneztem ott is. Szerintem bolond urasag ha tudna ezt, oda menne piszkalni oket.

Khmm.súghatnál mi a tipp..nekem nem tűnt úgy..vagy átsiklottam..
Közben rájöttem..de "imádom" mikor meztelen pasik vannak közben,szőrös seggel főleg,nőnek be állítva...
Tényleg sok csini volt.
Amúgy célzás volt nekem hogy ne téged kerülgesselek már állandóan?
Hát te vagy itt,a kutyut meg azért mégsem...
Csak hülyülök,nem kell válasz
Már vágom miért
Tényleg sok csini volt.
Amúgy célzás volt nekem hogy ne téged kerülgesselek már állandóan?

Hát te vagy itt,a kutyut meg azért mégsem...

Csak hülyülök,nem kell válasz

Már vágom miért

Hat a tarskeresoben a no pipat hagyva csak, rendezes legutolso itt jarta szerint. Ennyi. A parban levoket is neztem. Szerintem Miss is ott van.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 14:24

Azt hogyan tudod megnézni?
Én az új regeket szoktam,de nem nézelődtem mostanában,minek,a legjobbak itt vannak
Én az új regeket szoktam,de nem nézelődtem mostanában,minek,a legjobbak itt vannak

Azt hogyan tudod megnézni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 14:14

Megneztem a csajokat akik ma jartak az oldalon. Sok jo csajszit lattam. De tenyleg.
A medvék barátságos,kedves és megbízható teremtmények
Rengeteg jó tulajdonságaik egyike,többen is megerősíthetik itt
Ha "lőnek" még az is kellemes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 14:13

Rengeteg jó tulajdonságaik egyike,többen is megerősíthetik itt

Ha "lőnek" még az is kellemes

Hmm. Meg lehet bizni vajon a medvekben?
Vagy becsabit a barlangjaba, aztan nekem lottek....

Megneztem a csajokat akik ma jartak az oldalon. Sok jo csajszit lattam. De tenyleg.
Hmm. Meg lehet bizni vajon a medvekben?

Hát most mondjam az hogy nálam? Saját fejlesztésű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 13:29

Hol lehet venni ilyen oblitot?