Intezd a jo idot legyszi vasarnapra is.

Ja tenyleg az iskolakopeny. De gaz volt. Ronda is volt, nyaron meg belesultel. Utaltam.
Almomban nem volt kopeny, csak sok fiatal korulottem a padokban. Nem is ertettem mit keresek koztuk?
Almomban nem volt kopeny, csak sok fiatal korulottem a padokban. Nem is ertettem mit keresek koztuk?

Hmm.jó programnak hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 08:41

Törölt felhasználó (4030862)

Vasarnap bringa nap lesz. Felpakolom a dragamat es elviszem kocsival valamerre, ott aztan tekerek egy jot. Rackeven gondolkodom, mert utana lehet pancsolni is egyet.
Szia
Iskolaaa??? Hátez...
Mondjuk én még űrhajós is voltam..
milyen óra volt? A régi műszálas iskolaköpeny volt rajtad,mint gyerekkorunkban? Mekkora volt már...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 08:38

Iskolaaa??? Hátez...

Jo reggelit Macko!
Egesz ejjel iskolapadban ultem almomban. Reggelre levert a viz. Ugy latszik meg sokat kell tanulnom....
Egesz ejjel iskolapadban ultem almomban. Reggelre levert a viz. Ugy latszik meg sokat kell tanulnom....

Vasarnap bringa nap lesz. Felpakolom a dragamat es elviszem kocsival valamerre, ott aztan tekerek egy jot. Rackeven gondolkodom, mert utana lehet pancsolni is egyet.
Jo reggelit Macko!

Kinek hogy suhan a péntek?
Nekem eddig jó,még mosolygós is vagyok,de kicsit zsúfolt lesz..
Megcsináltam a jó időt,élvezzétek
Nekem eddig jó,még mosolygós is vagyok,de kicsit zsúfolt lesz..
Megcsináltam a jó időt,élvezzétek

Jó reggelt.
Péntek van

Péntek van

Hanyatt vágom a medvét,aludjatok jól csajszik.
Jó éjt
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt

Lüke..te mar egy cicalány vagy,akinek nagyon vág az esze
Ne légy telhetetlen..
Khm..a medvék lopnak mézet....
Jó éjt (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:36

Khm..a medvék lopnak mézet....
Jó éjt (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Crazy Bear. Sajna nem vagyok egy konnyu ember. Sem sulyban, sem egyebkent. Sajnos. Van, hogy nagyon szeretnek olyan habkonnyu cicalany lenni. Szerintem egyszerubb lenne az eletem, vagy ha nem fel sem fognam. Na mindegy. A borombol nem bujhatok ki. De koszonom, hogy meg igy is tudsz kedvelni....

Beleolvastam! Hát nekem nincs ennyi időm

Aktuális fórum bejegyzések.Néha bődületes baromságokat írnak
Néha én sem tudom hogy melyik oldalhoz sikerült csatlakoznom ..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:33

Néha én sem tudom hogy melyik oldalhoz sikerült csatlakoznom ..

Hova lehet menni okoskodni... Nem tudom menne e nekem is, vagy a hülyék táborát erősíteném
Ki kellene próbálni

Mara kalap kabat. Jo ejt!

Igen. Az latszik, hogy okos ficko.
Crazy Bear. Sajna nem vagyok egy konnyu ember. Sem sulyban, sem egyebkent. Sajnos. Van, hogy nagyon szeretnek olyan habkonnyu cicalany lenni. Szerintem egyszerubb lenne az eletem, vagy ha nem fel sem fognam. Na mindegy. A borombol nem bujhatok ki. De koszonom, hogy meg igy is tudsz kedvelni....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:27

Amúgy bírom ahogy érvelsz,olvastam megint,
,tetszik ha okos egy csajszi,nem csak dekoratív
Én ritkán okoskodok,mert egyszerű vagyok mint a faék,aztán másnap visszaolvasva még magamat is kiröhögöm
Aztán alig bírom megállni hogy ne szóljak be magamnak néha ...

Én ritkán okoskodok,mert egyszerű vagyok mint a faék,aztán másnap visszaolvasva még magamat is kiröhögöm

Hova lehet menni okoskodni... Nem tudom menne e nekem is, vagy a hülyék táborát erősíteném
Ki kellene próbálni

Sebaj,de igazad van
A haverodat nem tudják megcsípni a darazsak,gyakorlott méztolvaj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:28

A haverodat nem tudják megcsípni a darazsak,gyakorlott méztolvaj...

Most nyultam csak igazan darazsfeszekbe a masik forumon.....

Most nyultam csak igazan darazsfeszekbe a masik forumon.....

Amúgy bírom ahogy érvelsz,olvastam megint,
,tetszik ha okos egy csajszi,nem csak dekoratív
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:09

Porgesd macko. En a kozepet celzom meg a kereknek. Az stabil pont. En azt szeretem.

Szintén a közepét célzom..
Pörgetni jó..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:09

Pörgetni jó..

Porgesd macko. En a kozepet celzom meg a kereknek. Az stabil pont. En azt szeretem.