Hát ha nem kapok körmösöket,tockost,meg házifeladatot akkor persze
Jó pap is holtig tanul,hátmég egy kettyós medve
Vállalok plusz melót,segítek neked a szertárban
Iskolaköpenyt ugye nem kell viselni? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 17:59

Jó pap is holtig tanul,hátmég egy kettyós medve

Vállalok plusz melót,segítek neked a szertárban

Iskolaköpenyt ugye nem kell viselni? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)

Szeretnel te is csatlakozni? Vallalok meg diakokat....

Szeretnel te is csatlakozni? Vallalok meg diakokat....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 22. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 16:04

Hát nekem sosem volt ilyen szexi tanárnénim..mindig csak a vén mommerok jutottak

Büntess

Hat ezt ellenoriznem kell. A diakok hajlamosak fullenteni. Ha loditason kaplak, akkor feladatot fogsz kapni ora utan es bent kell maradj a felugyeketem mellett mig be nem fejezed.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 03. 22. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nekem sosem volt ilyen szexi tanárnénim..mindig csak a vén mommerok jutottak

már le isültem ,és fel is áltam
,következő ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 13:41

Rajtam ne muljon. Tessek leulni, nem is inkabb tessek felallni. A jo diak ismerve a szofogado magatartas.

Rajtam ne muljon. Tessek leulni, nem is inkabb tessek felallni. A jo diak ismerve a szofogado magatartas.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 03. 22. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Taníts
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 09:16

De szivesen oltozom sexy tanarneninek igeny eseten.

Aztán sokat ne dolgozzatok már
Fel kell készülni a hétvégére
Én már el is kezdtem...

Fel kell készülni a hétvégére

Én már el is kezdtem...
Hmm..arra kíváncsi lennék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 09:16

Nem. Mert vartuk a tanart. Aztan en megunva a varakozast elcsavarogtam.

Ultragáz volt az a köpeny..
Lehet hogy te voltál a tanárnéni..azért nem értetted,meg ők sem hogy miért közöttük ülsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 08:47
Lehet hogy te voltál a tanárnéni..azért nem értetted,meg ők sem hogy miért közöttük ülsz

Ja tenyleg az iskolakopeny. De gaz volt. Ronda is volt, nyaron meg belesultel. Utaltam.
Almomban nem volt kopeny, csak sok fiatal korulottem a padokban. Nem is ertettem mit keresek koztuk?
Almomban nem volt kopeny, csak sok fiatal korulottem a padokban. Nem is ertettem mit keresek koztuk?

Intezd a jo idot legyszi vasarnapra is.

Ja tenyleg az iskolakopeny. De gaz volt. Ronda is volt, nyaron meg belesultel. Utaltam.

Hmm.jó programnak hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 08:41

Vasarnap bringa nap lesz. Felpakolom a dragamat es elviszem kocsival valamerre, ott aztan tekerek egy jot. Rackeven gondolkodom, mert utana lehet pancsolni is egyet.
Szia
Iskolaaa??? Hátez...
Mondjuk én még űrhajós is voltam..
milyen óra volt? A régi műszálas iskolaköpeny volt rajtad,mint gyerekkorunkban? Mekkora volt már...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 08:38

Iskolaaa??? Hátez...

Jo reggelit Macko!
Egesz ejjel iskolapadban ultem almomban. Reggelre levert a viz. Ugy latszik meg sokat kell tanulnom....
Egesz ejjel iskolapadban ultem almomban. Reggelre levert a viz. Ugy latszik meg sokat kell tanulnom....

Vasarnap bringa nap lesz. Felpakolom a dragamat es elviszem kocsival valamerre, ott aztan tekerek egy jot. Rackeven gondolkodom, mert utana lehet pancsolni is egyet.
Jo reggelit Macko!

Kinek hogy suhan a péntek?
Nekem eddig jó,még mosolygós is vagyok,de kicsit zsúfolt lesz..
Megcsináltam a jó időt,élvezzétek
Nekem eddig jó,még mosolygós is vagyok,de kicsit zsúfolt lesz..
Megcsináltam a jó időt,élvezzétek