Mára csá

Szépet
Akkor meg minek tervezni?
Gondolom ugye a meló.. (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 22. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 21:55

Akkor meg minek tervezni?

Gondolom ugye a meló.. (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 22. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó estét mindenkinek
En folyamatosan tervezek és folyamatosan módosítok

Szép jó estét mindenkinek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 22. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 19:24

Alapból ilyen vagyok,meg nyugis.Nem szeretek rohanni,kapkodni,ezért előre megtervezek,beosztom az időmet.Bosszant is ha közbejön valami
Nálad ezt nem nevezném "nehéz" dolognak,magad ura vagy,szabad,laza,azt csinálsz amit akarsz,amikor akarod stb
Kíváncsi lennék hogy a többiek hogy vannak ezzel..

Nálad ezt nem nevezném "nehéz" dolognak,magad ura vagy,szabad,laza,azt csinálsz amit akarsz,amikor akarod stb

Kíváncsi lennék hogy a többiek hogy vannak ezzel..
Pörgetek egyet...

Sziaa
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 22. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

hello..szép estét mindenkinek...
Alapból ilyen vagyok,meg nyugis.Nem szeretek rohanni,kapkodni,ezért előre megtervezek,beosztom az időmet.Bosszant is ha közbejön valami
Kíváncsi lennék hogy a többiek hogy vannak ezzel.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 19:04

Kíváncsi lennék hogy a többiek hogy vannak ezzel.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)

Mert te megszoktad, hogy masok is kell alkalmazkodnod...

Masokhoz..
Mert te megszoktad, hogy masok is kell alkalmazkodnod...

En nem spontannak hivnam. Inkabb a hangulatom fuggvenyeben szoktam donteni. Ez van, ha a magad ura vagy. Nagyon ra lehet szokni sajnos. Neha randikat is lemondok, ha nincs kedvem epp hozza. Mondtam, hogy "nehez" ember vagyok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 18:45

Persze,meg ígértem barlangot
Ilyen spontán vagy? Majd aznap reggel?
Én mindent előre szoktam

Én mindent előre szoktam
Persze,meg ígértem barlangot
Én mindent előre szoktam (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 18:42

Én mindent előre szoktam (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd aznap reggel kiotlom. Miert? Meg akarsz lesni a bokorbol?

Majd aznap reggel kiotlom. Miert? Meg akarsz lesni a bokorbol?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég a suliból,zavar már a köpeny..
Megvan a hétvégi helyszín? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 18:34
Megvan a hétvégi helyszín? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo nyiss egy szertar topicot is. Oda lehet majd menni bujalkodni....
Jo nyiss egy szertar topicot is. Oda lehet majd menni bujalkodni....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké,menjünk a szertárba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 18:24

Akkor mindent pont ugy vegrehajtasz ahogy kerem. Ez neked is fajdalommentesebb lesz es nekem is kielegito lesz. De ezt a temat itt ennel jobban nem fogom kifejteni sracok.

Akkor mindent pont ugy vegrehajtasz ahogy kerem. Ez neked is fajdalommentesebb lesz es nekem is kielegito lesz. De ezt a temat itt ennel jobban nem fogom kifejteni sracok.

Oké,majd kigombolva hordom
)
Viselkedni fogok,ez már biztos..de mi van ha ügyes és okos meg szorgalmas és stb vagyok?Mit kapok?Ötösért nem strapálom magam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 18:10

Viselkedni fogok,ez már biztos..de mi van ha ügyes és okos meg szorgalmas és stb vagyok?Mit kapok?Ötösért nem strapálom magam...

De, csak iskolakopenyt kell viselni. Mast nem is.
Kormost is kapsz, ha engedetlen vagy. Ha felszisszensz akkor ujabb kormos jon.
Durva mi?
Durva mi?

De, csak iskolakopenyt kell viselni. Mast nem is.
Durva mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 22. péntek 18:03
Durva mi?

Hát ha nem kapok körmösöket,tockost,meg házifeladatot akkor persze
Jó pap is holtig tanul,hátmég egy kettyós medve
Vállalok plusz melót,segítek neked a szertárban
Iskolaköpenyt ugye nem kell viselni?

Jó pap is holtig tanul,hátmég egy kettyós medve

Vállalok plusz melót,segítek neked a szertárban

Iskolaköpenyt ugye nem kell viselni?
Szoval hazudtal a tanarnonek. Rendben. Akkor ora utan itt maradsz es mindenfele ellenvetes nelkul vegrehajtod az utasitasaimat. Rossz diak vagy, ezert meg kell tanulnod a helyes viselkedest. ( bocsi, de a tanarneni kicsit dominans...)
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 03. 22. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)