Köszönöm! De sajnos nem lehet!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt nem,de "Aranyfácánt " ,eredetit ittam már,sokat,mind finom volt
Te ettél már?Elütötted mi?Azért kell a szemcsi...
Tényleg szép lehet a szemcsi,illhet hozzád..megnézném ,
A postás csak idetalált....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:26

Te ettél már?Elütötted mi?Azért kell a szemcsi...

Tényleg szép lehet a szemcsi,illhet hozzád..megnézném ,

A postás csak idetalált....

Törölt felhasználó (4052772)

Milyen finom is a fácán leves... Ettél már?
Milyen finom is a fácán leves... Ettél már?
Rózsaszínű. Még kis csillogó kövecskék is vannak benne elöl. Tényleg nagyon szexi. Most örülök neki. Hiába, nő vagyok. Szeretek szép dolgokat gyűjtögetni....
Nekem távolba nagyon jó a szemem, mint a sasé. Reggel még a fácánokat is látom a földeken, ahogy megyek be dolgozni kocsival.
Nekem távolba nagyon jó a szemem, mint a sasé. Reggel még a fácánokat is látom a földeken, ahogy megyek be dolgozni kocsival.
Lassan már mindenhez
Olvasni még nem,távolba látok rosszul,főleg az egyikkel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:17

Olvasni még nem,távolba látok rosszul,főleg az egyikkel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A srác is mondta, hogy hagyjam magamon, mert neki nagyon tetszik rajtam. De viszont mászkálni nem jó benne, kicsit zavaró.
Miért lenne nevetséges? Biztos van olyan, ami jól állna. Olvasáshoz kellene neked is?
Miért lenne nevetséges? Biztos van olyan, ami jól állna. Olvasáshoz kellene neked is?
A srác is mondta, hogy hagyjam magamon, mert neki nagyon tetszik rajtam. De viszont mászkálni nem jó benne, kicsit zavaró.
Hmm...elképzeltem...
Jól állhat,egyszer megleslek
Nekem is kellene lassan,de az én tök fejemen nevetségesen állna
Milyen szemüveg? Ugye nem olyan mint a Tompikának?
Bár neked az is jól állna szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:10

Jól állhat,egyszer megleslek

Nekem is kellene lassan,de az én tök fejemen nevetségesen állna

Milyen szemüveg? Ugye nem olyan mint a Tompikának?

Bár neked az is jól állna szerintem...

Ma megvettem életem első szemüvegét, Szexi tanárnéni vagyok benne. 1,5 olvasó szemcsi, de szerintem jól áll.
Rájöttem szemüveg arcom van, mert bármelyiket vettem fel, egész tetszetős volt rajtam.
Lehet ebből kellene élnem....
Rájöttem szemüveg arcom van, mert bármelyiket vettem fel, egész tetszetős volt rajtam.
Ma megvettem életem első szemüvegét, Szexi tanárnéni vagyok benne. 1,5 olvasó szemcsi, de szerintem jól áll.
Szerintem se hagyd ki,de számolj a tömeggel..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:07

Hát én is beállok a sorba azt hiszem. Vajon sokan lesznek előttem? Mindegy, egyszer csak sorra kerülök nem?

Hát én is beállok a sorba azt hiszem. Vajon sokan lesznek előttem? Mindegy, egyszer csak sorra kerülök nem?

Basz...milyen dumát láttam a keresőben,hasonló:csajt keresek szopni,csak szopnod kell.....
Azt a .....tuti hogy ezer nő írt erre,ezer még játszik a gondolattal...

Azt a .....tuti hogy ezer nő írt erre,ezer még játszik a gondolattal...

Én szorítok
Rájöttem, tényleg nem jár...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 19:57

Rájöttem, tényleg nem jár...

Nem innen van a fickó, szóval nem szexrandi volt....de talán idővel az is lesz.
Szombaton nem jár a postás, ugye tudod?

Nem innen van a fickó, szóval nem szexrandi volt....de talán idővel az is lesz.

Én meg várom a postást.... biztos eltévedt...

Csak neeem..?
Örül a medve
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 19:51

Örül a medve

Nem. Ebédmeghívásom volt és hát igen jól sikerült, randi lett belőle.
)

Én is örülök Nektek fiúk.

Nem. Ebédmeghívásom volt és hát igen jól sikerült, randi lett belőle.
)

Öröm látni,mint mindig...
Ugye nem melóztál? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 19:45

Ugye nem melóztál? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már vagyok. Most értem haza.

Én már vagyok. Most értem haza.

Szia Kutyu! Hiányoztál....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 19:27

Törölt felhasználó (3901512)

Szia! Nézz vissza máskor is,most pangás van,de szívesen látunk!