Hmm...elképzeltem...
Jól állhat,egyszer megleslek
Nekem is kellene lassan,de az én tök fejemen nevetségesen állna
Milyen szemüveg? Ugye nem olyan mint a Tompikának?
Bár neked az is jól állna szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:10

Jól állhat,egyszer megleslek

Nekem is kellene lassan,de az én tök fejemen nevetségesen állna

Milyen szemüveg? Ugye nem olyan mint a Tompikának?

Bár neked az is jól állna szerintem...

Törölt felhasználó (4052772)

Ma megvettem életem első szemüvegét, Szexi tanárnéni vagyok benne. 1,5 olvasó szemcsi, de szerintem jól áll.
Rájöttem szemüveg arcom van, mert bármelyiket vettem fel, egész tetszetős volt rajtam.
Lehet ebből kellene élnem....
Rájöttem szemüveg arcom van, mert bármelyiket vettem fel, egész tetszetős volt rajtam.
Lehet ebből kellene élnem....
A srác is mondta, hogy hagyjam magamon, mert neki nagyon tetszik rajtam. De viszont mászkálni nem jó benne, kicsit zavaró.
Miért lenne nevetséges? Biztos van olyan, ami jól állna. Olvasáshoz kellene neked is?
Miért lenne nevetséges? Biztos van olyan, ami jól állna. Olvasáshoz kellene neked is?
Lassan már mindenhez
Olvasni még nem,távolba látok rosszul,főleg az egyikkel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:17

Olvasni még nem,távolba látok rosszul,főleg az egyikkel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A srác is mondta, hogy hagyjam magamon, mert neki nagyon tetszik rajtam. De viszont mászkálni nem jó benne, kicsit zavaró.
Rózsaszínű. Még kis csillogó kövecskék is vannak benne elöl. Tényleg nagyon szexi. Most örülök neki. Hiába, nő vagyok. Szeretek szép dolgokat gyűjtögetni....
Nekem távolba nagyon jó a szemem, mint a sasé. Reggel még a fácánokat is látom a földeken, ahogy megyek be dolgozni kocsival.
Nekem távolba nagyon jó a szemem, mint a sasé. Reggel még a fácánokat is látom a földeken, ahogy megyek be dolgozni kocsival.
Milyen finom is a fácán leves... Ettél már?
Azt nem,de "Aranyfácánt " ,eredetit ittam már,sokat,mind finom volt
Te ettél már?Elütötted mi?Azért kell a szemcsi...
Tényleg szép lehet a szemcsi,illhet hozzád..megnézném ,
A postás csak idetalált....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:26

Te ettél már?Elütötted mi?Azért kell a szemcsi...

Tényleg szép lehet a szemcsi,illhet hozzád..megnézném ,

A postás csak idetalált....

Milyen finom is a fácán leves... Ettél már?
Köszönöm! De sajnos nem lehet!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 13. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyhogy? Kocsival jöttél vagy "állat " leszel tőle?
Mást esetleg? (Ez egy válasz Puma36 üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Mást esetleg? (Ez egy válasz Puma36 üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos hajnalban munka
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:34

Hogyhogy? Kocsival jöttél vagy "állat " leszel tőle?
Mást esetleg?

Mást esetleg?
Csak maximum nótázok

Nótázni szeretek én is,csak kevésbé tudok,de hangerőm van hozzá
Akkor kevés melót holnapra!
Mit melózol? Ha megkérdezhetem..

Akkor kevés melót holnapra!
Mit melózol? Ha megkérdezhetem..
Egy Zrt-nél mindenes
Ja, és mennyit tepertem utána, hogy levadászhassam. Tiszta sár lett a kocsim alváza. De megérte.
Én sokszor ettem fácán levest, mert a családban volt vadász, aki vaddisznót és fácánt is lőtt rendszeresen.
Mondjuk nem most volt már, jó pár éve.

Én sokszor ettem fácán levest, mert a családban volt vadász, aki vaddisznót és fácánt is lőtt rendszeresen.
Mondjuk nem most volt már, jó pár éve.
Fő állás mellett volt ilyen nekem is,volt olyan része amit szerettem...a munkaidő végén kívül is....

Hol van Dead? Ő is dolgozik? Pedig ígérte, hogy megkóstol....Hát erről ennyit.

Lehet hogy melózik szegény...
Jajj,jut eszembe,azt üzente hogy sok a munka,add nekem a kóstolót,én még elmesélem neki..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:44
Jajj,jut eszembe,azt üzente hogy sok a munka,add nekem a kóstolót,én még elmesélem neki..

Hol van Dead? Ő is dolgozik? Pedig ígérte, hogy megkóstol....Hát erről ennyit.

Jó gyere, a fácános szántóföldek mellett megtalálsz.

De mezei nyúl mennyi van
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 20:50

Jó gyere, a fácános szántóföldek mellett megtalálsz.

A harmadik nyúl után lakom.
(Ez egy válasz Puma36 üzenetére (2019. 04. 13. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Na megyek mozizni. Sziasztok fiúk