Olvastam...betámadott egy őrült?
A napokban különösen erős aktivitást mutatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 22:23
Ez is jo volt.
A napokban különösen erős aktivitást mutatnak

Törölt felhasználó (4052772)

Ugyan nem vagyok kannibál,de van akit me tudnék enni!

Most olvastam: Ha a kannibál megkívánja a feleségét,akkor szex lesz vagy vacsora?

Most olvastam: Ha a kannibál megkívánja a feleségét,akkor szex lesz vagy vacsora?

Ez jo volt. Jot nevettem.

Ez jo volt. Jot nevettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 15:16

Törölt felhasználó (3901512)

Ki hallotta már? Petike megkérdezi apát,mi az a pénisz. Apa előveszi: ez a pénisz,egy tökéketes pénisz! Peti másnap a suliban félrehívja a kis barátnőjét és megmutatha neki a fütykösét. Ez a pénisz! És ha öt centivel kissebb lenne,akkor tökéletes pénisz lenne!!

Ki hallotta már? Petike megkérdezi apát,mi az a pénisz. Apa előveszi: ez a pénisz,egy tökéketes pénisz! Peti másnap a suliban félrehívja a kis barátnőjét és megmutatha neki a fütykösét. Ez a pénisz! És ha öt centivel kissebb lenne,akkor tökéletes pénisz lenne!!

Milyen jó lenne,ha az ember egy kis agresszív vezetéssel letudhatná a gondjait!
Jo hozzaallas. Ma en is rapihenek a reggel kapott emailemre. Ugy felcseszte az agyam, hogy senkit nem engedtem be magam ele a kocsival. Mondhatni faragatlan bunko voltam.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 26. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 11:41

Szia
Egy kicsit nagyon...de Medve vagyok,sőt,szupermedveállat,már nem érdekel semmi
Éljen a vidámság

Éljen a vidámság

Szia
Éljen a vidámság
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 11:40

Éljen a vidámság

Sziasztok!
Hol vagy Crazy? Te is besokalltal?

Sziasztok!

hello
Kisvasárnap???
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 04. 26. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Kisvasárnap???

Szasztok

Halihóóó
Hello... szép kisvasárnapot!!!

Szép napot mindenkinek! A mai napot bírjátok ki,holnap ne dolgozzon senki! ..Csak én.
Lépek én is,csé!
Szia Crazy! Majd holnap ráturbózunk! Jó éjszakát!
Szerintem pörgetek egyet,mi baj lehet