A nagy Szakál jó lehet amikor csiklandozod nekem ott lent amikor kell nekem hogy csiklandozd vagy nem ?
(Ez egy válasz Drfuck123 üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs szakállam...nagy baj?
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 17:41

Jó reggelt mindenkinek ! Itt a tél. lehet szánkózni lehet hóembert fabrikálni és várom a nagy szakállú májusi mikulást aki a krampuszaival együtt jól kiporolja a popsimat mert rossz kislány voltam...
Jó reggelt mindenkinek ! Itt a tél. lehet szánkózni lehet hóembert fabrikálni és várom a nagy szakállú májusi mikulást aki a krampuszaival együtt jól kiporolja a popsimat mert rossz kislány voltam...
Szeva kutyu.
Én is szieszta
Én is szieszta

Szia Crazy! Szieszta hangulat,majd később beindul!
Benézés

Még jó, hogy nem sok adatlapot kell megnézned...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 09:26

Nézelődtem az új csajok között....van aki ugyanazzal a képpel és bemutatkozó szöveggel van két reg,és név alatt alatt
Már az elsőnek is kamu szaga volt...

Nézelődtem az új csajok között....van aki ugyanazzal a képpel és bemutatkozó szöveggel van két reg,és név alatt alatt
Már az elsőnek is kamu szaga volt...

Szeva
Jó reggelt mindenkinek!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt

Nagyon pezseg az elet itt ujra.

Köszönöm. Jó éjszakát, szép álmokat.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:43

Nem bántottál meg csak megijedtem ettől A leírtakat mindenki tartsa szem előtt . csak kölcsönös rokonszenv kölcsönös vonzalom esetén lehet a részemről szó bármilyen baráti párkapcsolatnak minden érdeket nélkülöző őszinte közeledés esetén...Szép álmokat szia ...
Jóéjt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:46

Sziasztok
Baszki,most megyek aludni...de szívesen látunk máskor is
Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn

Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn
Sziasztok
Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:43

Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3968662)

Én is megyek asszem,jó éjt,csá mindenki

Nem bántottál meg csak megijedtem ettől A leírtakat mindenki tartsa szem előtt . csak kölcsönös rokonszenv kölcsönös vonzalom esetén lehet a részemről szó bármilyen baráti párkapcsolatnak minden érdeket nélkülöző őszinte közeledés esetén...Szép álmokat szia ...
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:37

Vicceltem. Természetesen a rokonszenved elnyerése, jelenleg a a legfontosabb a számomra. 1 alkalom sosem a sexről szól. Nálam, biztosan nem! Sajnálom, ha megbántottalak. Nem szándékoztam. Bocsánat.
Jobban is teszed ha nem alvás előtt
Jó éjt neked is
Holnap ne csókolózz az erdőben,hideg lesz
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:38

Jó éjt neked is

Holnap ne csókolózz az erdőben,hideg lesz

Most nem fogom megnézni leragadnak a szemeim búcsúzni szeretnék. neked és minden kedves barátunknak szép álmokat kívánok !! Különben is holnap leesik a hó és visszatér tél. A mackók téli álmomba ringatják magukat hiszen tél van vagy tévedek. ? Holnap már tél lesz ezért nem lehet majd a kerek erdőben egy takarón szerelmesen csókolózni...
Jó éjszakát Claudiana! Jó éjt CrazyBear! Megyek én is vízszintbe teszem magam.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:38

Most nem fogom megnézni leragadnak a szemeim búcsúzni szeretnék. neked és minden kedves barátunknak szép álmokat kívánok !! Különben is holnap leesik a hó és visszatér tél. A mackók téli álmomba ringatják magukat hiszen tél van vagy tévedek. ? Holnap már tél lesz ezért nem lehet majd a kerek erdőben egy takarón szerelmesen csókolózni...