Szeva
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:53

Nah, besötétedett, fáradt vagyok. Vízszint. Jó éjszakát mindenkinek!
Nah, besötétedett, fáradt vagyok. Vízszint. Jó éjszakát mindenkinek!
Szerintem engem most sokan fognak "szeretni"

Törölt felhasználó (3968662)

A szoba működő képes volt nélküle is .......és mily érdekes, hogy csak utána jöttek ide beszélgetni a rég el veszett pasik.....nélküle nincs élet ezek szerint sehol.....
Nem is értem,hogy tudtak eddig élni .....,koztuk pl te is.....
Nem is értem,hogy tudtak eddig élni .....,koztuk pl te is.....
Igen,én is csaptam
Valóban fellendítette a szobát örülünk is neki.
Ne értsd félre,nem a rárepülés zavar,és nem pont te,és csak pár példát emeltem ki.
Szerintem hagyjuk,minden csoda 3 napig tart,mi megtaláljuk a csatornát egymással ha zavar.Így ok? (Ez egy válasz itsjustme üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:40

Valóban fellendítette a szobát örülünk is neki.
Ne értsd félre,nem a rárepülés zavar,és nem pont te,és csak pár példát emeltem ki.
Szerintem hagyjuk,minden csoda 3 napig tart,mi megtaláljuk a csatornát egymással ha zavar.Így ok? (Ez egy válasz itsjustme üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

hát kb ő indította be a szobát az elmúlt napokban, és mind rárepültünk, nem csak azok, akik az általad említett üzeneteket küldték - ha jól rémlik, Te is "csaptad a szelet" neki. na de mind1, nem az én dolgom. csak feltűnt... (most látom, hogy már ezt is belírtad
az imént nem láttam). Anyway, mindenki azt csinál, amit akar.

A szoba működő képes volt nélküle is .......és mily érdekes, hogy csak utána jöttek ide beszélgetni a rég el veszett pasik.....nélküle nincs élet ezek szerint sehol.....
Nem is értem,hogy tudtak eddig élni .....,koztuk pl te is..... (Ez egy válasz itsjustme üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:40
Nem is értem,hogy tudtak eddig élni .....,koztuk pl te is..... (Ez egy válasz itsjustme üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

hát kb ő indította be a szobát az elmúlt napokban, és mind rárepültünk, nem csak azok, akik az általad említett üzeneteket küldték - ha jól rémlik, Te is "csaptad a szelet" neki. na de mind1, nem az én dolgom. csak feltűnt... (most látom, hogy már ezt is belírtad

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:38

Ha már szóba hoztad...
Elég régóta baráti csevegésre használjuk ezt a szobát,igaz,most csökkent a létszámunk.
Amúgy hosszú idő után mi nyitottuk újra itt bárki,bármit írhat,semmi nem tiltja,igazad van.Jogos.
Ami nem tetszik,sorba jönnek bejegyzések:"kiverném a képedre","írtam de nincs válasz " és társai..
Szeretjük a beszélgetéseket,de azt nem szeretnénk hogy a társalgó átcsapjon személyes üzenőfalba,mert a priváton nem kapnak választ.
Természetesen mi is udvarlunk, tesszük a szépet stb..
Akinek nem inge....
Elég régóta baráti csevegésre használjuk ezt a szobát,igaz,most csökkent a létszámunk.
Amúgy hosszú idő után mi nyitottuk újra itt bárki,bármit írhat,semmi nem tiltja,igazad van.Jogos.
Ami nem tetszik,sorba jönnek bejegyzések:"kiverném a képedre","írtam de nincs válasz " és társai..
Szeretjük a beszélgetéseket,de azt nem szeretnénk hogy a társalgó átcsapjon személyes üzenőfalba,mert a priváton nem kapnak választ.
Akinek nem inge....
Ha már szóba hoztad...
Akinek nem inge.... (Ez egy válasz itsjustme üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:29
Akinek nem inge.... (Ez egy válasz itsjustme üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

nem értem, mi a baj? egyelőre (n nélkül) szerintem bőven belefért minden. az lenne a probléma, hogy a csajszi elviszi a show-t?
"A téma leírása
A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát
"
"A téma leírása
A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát

Szívesen látunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:29

Lehet ide szokok,ha nem turnak ki a társkeresők eme topikból.....

Akkor nekem
Először is kéréssel,érvekkel próbálkozom az illetőnél,aztán ha nem megy,elásom.kb...persze,nem lehet megtiltani semmit,türelem kell,minden csoda 3 napig...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:26

Először is kéréssel,érvekkel próbálkozom az illetőnél,aztán ha nem megy,elásom.kb...persze,nem lehet megtiltani semmit,türelem kell,minden csoda 3 napig...

Jaj az nem neked szólt volna el nézést kérek.
Lehet ide szokok,ha nem turnak ki a társkeresők eme topikból.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont,és persze,maci,mackó,medve de néha majomnak is neveznek
Az ritkább

nem értem, mi a baj? egyelőre (n nélkül) szerintem bőven belefért minden. az lenne a probléma, hogy a csajszi elviszi a show-t?
"A téma leírása
"
"A téma leírása

Törölt felhasználó (3901512)

Szép a lány,de nem annyira,hogy ennyi pasi kezét-lábát törve ajánlkozzon! Mi meg kiszorulunk a saját nappalinkból!
Semmi baj! Viccelődök. XD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont,és persze,maci,mackó,medve de néha majomnak is neveznek
Az ritkább
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:25

Szép estét maci ,ha szabad csak így.....

(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét maci ,ha szabad csak így.....

Kedves Anita! A hancurlécem jegeltetem! XD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:20

Jegelteted az oldalt talán?

Sejtettem az írásodból,kézcsók
Ebben azért nem könnyen bizonytalanodnak el az emberek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 21:21

Ebben azért nem könnyen bizonytalanodnak el az emberek

Peti vagy Anita?Háát lassan már nem is tudom.....de egyenlőre még Anita.....

Peti vagy Anita?Háát lassan már nem is tudom.....de egyenlőre még Anita.....