Szerintem nem lesz mit kiolvasnia.Nekem Citroen,benzines,alapjárat szórakozott dugóban,kontakt hiba volt a folytószelepnél."vészüzemmódról" nem is hallottam még
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 10:37

Törölt felhasználó (3901512)

Hidegen minden oké,de dugóban elkezd fulladozni! Ha megállok tíz percre,akkor utána megint jó egy darabig. Meló miatt most nem állhatok meg,de van amúgy értelmes szerelősrác aki majd kiolvassa,csak el krll jutnom hozzá! Ja,hibakódot nem ír ki! Azért köszi!!
Hidegen minden oké,de dugóban elkezd fulladozni! Ha megállok tíz percre,akkor utána megint jó egy darabig. Meló miatt most nem állhatok meg,de van amúgy értelmes szerelősrác aki majd kiolvassa,csak el krll jutnom hozzá! Ja,hibakódot nem ír ki! Azért köszi!!
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 10:26

ezt kolosszális baromságot
oda többet ne is menj, a saját érdekedben!

oda többet ne is menj, a saját érdekedben!
ezt kolosszális baromságot
oda többet ne is menj, a saját érdekedben! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 09:59

oda többet ne is menj, a saját érdekedben! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze diesel. Egy szintén boxeres mondta,hogy a számítógép érzékeli a hibát és ilyen vészüzemmódba kezd működni. Mondjuk,nrm sűrűn hallom bekapcsolódni a ventillátort,de mostanában biztos nem kapcsolt be.
Persze diesel. Egy szintén boxeres mondta,hogy a számítógép érzékeli a hibát és ilyen vészüzemmódba kezd működni. Mondjuk,nrm sűrűn hallom bekapcsolódni a ventillátort,de mostanában biztos nem kapcsolt be.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem.
Benzin vs diesel? Gondolom az utóbbi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 09:48
Benzin vs diesel? Gondolom az utóbbi..

Nyolcéves Boxer. Fulladhat a motor a hűtőventillátor reléjének a hibàja miatt?
Nyolcéves Boxer. Fulladhat a motor a hűtőventillátor reléjének a hibàja miatt?
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali! Persze! Ha autórol vagy punciról van szó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 09:24

Szia! Szaktanácsot kérhetek?
Szia! Szaktanácsot kérhetek?
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva,vidám napot
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csónakos szép jó reggelt mindenkinek!
Szép volt Crazy!!! Magas labda!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz Tibor!
Víg napot
Rossz idő...rá se ránts...
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 08:15
Víg napot

Rossz idő...rá se ránts...

Jó reggelt mindenkinek! Szebb napot, most már sok az eső. Igazad van Klaudia! Jöjjön már a nyár!
Jó reggelt mindenkinek! Szebb napot, most már sok az eső. Igazad van Klaudia! Jöjjön már a nyár!
Pussz Clau,én is szeretem a nyarat,az egyik dolog ami miatt,az pont a miniszoknyás lányok
Kevés melót,szép napot
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 07:01

Kevés melót,szép napot

Jó reggelt kívánok a nappali társalgó minden jelenlegi és jövőbeli tagjának. Ma egészen pontosan 2019 május 30 napjára ébredtünk és ebből az évből már csak 215 nap van hátra. Az idő rohan és mi változunk, minden nappal picit öregebbek leszünk. A tavasz lassan elköszön, de a méz illatú nyár körbekerít majd minket. Az emberek nagy többsége a nyarat várja egész évben és tessék itt kopogtat az ajtón. Nem sokára megyünk a strandra a folyó partjára a tengerek mellé a Balatonra. Van aki halászni szeret van aki napozik és sokan vannak akik egyszerűen csak nyugalmat pihenést csendet szeretnének a nyári szabadságuk alatt. Mi lányok -nők- asszonyok szeretnénk megszépülni az aranyló napsugár selymes sugarában. Szeretem a nyári hónapokat gyermekkorom szép emlékeit juttatja az eszembe. Te is tudod jól, hogy boldogok szeretnénk lenni ez minden vágyunk. Nyáron a ravaszabb lányok nem csak a Goldengate.hu weboldalán veszik elő a miniszoknyájukat hanem az utcákon is ebben szeretünk sétálni. Nincs mit titkolnunk, sokan szeretjük ha tetszünk a férfiaknak. Ez az élet eredendő értelme, a párkeresés a gyermek nevelés, a boldog család ideája. Nyáron a nagy szabadság idején azokra az asszonyokra is gondolok akik életet adtak és adnak nem sokára, akik a saját összkomfortos komfort zónájuk, kényelmük feláldozásával kizárólag gyermekeik életét boldogulását tartják a legfontosabb céljuknak. Ők érdemelik a legnagyobb szeretetet. Édesmama csak egy van a világon. Tehát közeleg a nyár. Itt ezen a földön pontosan a talpunk alatt a mérsékelt öv 23,5° és a 66,5° szélességi fokán a nyári napfordulóig már csak 22 nap van hátra ezért nem árt ha előre készülünk a nyaralásra. Hamarosan óriási fordulatot vesz az időjárásunk a hűvös esős időt alig több mint egy hét múlva felváltja a hosszú forró nyár. Ez a nyár a mi nyarunk lesz próbáljuk meg kellemesen eltölteni. Szép napot kívánok minden kedves nappali társalkodónak. (Klaudia)
Szeva!
Eh..nálunk rosszabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 06:44
Eh..nálunk rosszabb

Szia Crazy! Nálatok is ilyen szar idő van?
Jó reggelt kívánok a nappali társalgó minden jelenlegi és jövőbeli tagjának. Ma egészen pontosan 2019 május 30 napjára ébredtünk és ebből az évből már csak 215 nap van hátra. Az idő rohan és mi változunk, minden nappal picit öregebbek leszünk. A tavasz lassan elköszön, de a méz illatú nyár körbekerít majd minket. Az emberek nagy többsége a nyarat várja egész évben és tessék itt kopogtat az ajtón. Nem sokára megyünk a strandra a folyó partjára a tengerek mellé a Balatonra. Van aki halászni szeret van aki napozik és sokan vannak akik egyszerűen csak nyugalmat pihenést csendet szeretnének a nyári szabadságuk alatt. Mi lányok -nők- asszonyok szeretnénk megszépülni az aranyló napsugár selymes sugarában. Szeretem a nyári hónapokat gyermekkorom szép emlékeit juttatja az eszembe. Te is tudod jól, hogy boldogok szeretnénk lenni ez minden vágyunk. Nyáron a ravaszabb lányok nem csak a Goldengate.hu weboldalán veszik elő a miniszoknyájukat hanem az utcákon is ebben szeretünk sétálni. Nincs mit titkolnunk, sokan szeretjük ha tetszünk a férfiaknak. Ez az élet eredendő értelme, a párkeresés a gyermek nevelés, a boldog család ideája. Nyáron a nagy szabadság idején azokra az asszonyokra is gondolok akik életet adtak és adnak nem sokára, akik a saját összkomfortos komfort zónájuk, kényelmük feláldozásával kizárólag gyermekeik életét boldogulását tartják a legfontosabb céljuknak. Ők érdemelik a legnagyobb szeretetet. Édesmama csak egy van a világon. Tehát közeleg a nyár. Itt ezen a földön pontosan a talpunk alatt a mérsékelt öv 23,5° és a 66,5° szélességi fokán a nyári napfordulóig már csak 22 nap van hátra ezért nem árt ha előre készülünk a nyaralásra. Hamarosan óriási fordulatot vesz az időjárásunk a hűvös esős időt alig több mint egy hét múlva felváltja a hosszú forró nyár. Ez a nyár a mi nyarunk lesz próbáljuk meg kellemesen eltölteni. Szép napot kívánok minden kedves nappali társalkodónak. (Klaudia)
Szia Crazy! Nálatok is ilyen szar idő van?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidám reggelt

Jo ejt!
Koran "fekszel" te is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 29. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 21:28
Koran "fekszel" te is.

Csomó vicces sztorit lehet előkaparni a katonaságról, szerintem kutyut sem kellett félteni,tuti hogy van neki.
Én viszont mára csá
Jó éjt

Én viszont mára csá

Jó éjt