Nincsenek otthon, le van húzva a redőny!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 05. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 16:14

Ide kéne mennem min. néhány hétre,egy kis kikapcsra

Ha nem jövök,itt leszek...

Közeleg az este..megpörgetem.....
Aztán .

Aztán .
Hat azt erezni ha nagyon nincs esely. De egyeb esetben ido raforditassal, okos udvarlassal es figyelemmel minden no meghodithato.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 06. 05. szerda 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 16:01

És meddig legyen kitartó? Ha elküldi a nő a francba akkor is tartson ki? Az már zaklatás manapság...

Meg a nevemnel is finomabb vagyok. Azt mondjak a rossz nyelvek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 17:05

Törölt felhasználó (3901512)

Hogy vagy-e annyira finom,mint a neved!( vagy mégfinomabb?)
Hogy vagy-e annyira finom,mint a neved!( vagy mégfinomabb?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 14:44
Törölt felhasználó (4052772)

Egy ferfi legyen kitarto. Kulonben vesztes lesz, ugy a noknel mint az elet egyeb teruletein. Szoval ez a nyero strategia. Na es mi jar a fejedben?

Ide kéne mennem min. néhány hétre,egy kis kikapcsra

És meddig legyen kitartó? Ha elküldi a nő a francba akkor is tartson ki? Az már zaklatás manapság...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 14:44

Egy ferfi legyen kitarto. Kulonben vesztes lesz, ugy a noknel mint az elet egyeb teruletein. Szoval ez a nyero strategia. Na es mi jar a fejedben?

Na mar megint elbyomtam a kis ikont. Bocsi. Ezt szerettem volna.

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 14:16

Nem csíped a kitartó fickókat? Csak nem nyomulok,de itt motoszkálsz a fejemben!!

Nem csíped a kitartó fickókat? Csak nem nyomulok,de itt motoszkálsz a fejemben!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 12:34

Meg mindig? Azt hittem mar letettel rolam.
En reggel a foldutakon barangolva erkeztem. Ket nyullal talalkoztam is.

Meg mindig? Azt hittem mar letettel rolam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 11:58

Szerinted mi a szöszt csinálok? Keresem a nyulas utcát,de nincs meg! Marad a maszti!

Szia! Sajnállak a barát elvesztése miatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 11:22

Nem vagyok en egyedul. Csak lelekben. De ha talalsz valakit, akivel sok a kozos ezen a teren, akkor nagyon rosszul tud erinteni a helyzet kilatastalansaga. Na ennyit errol.
Kutyu merre koborol?
Kutyu merre koborol?
Szerinted mi a szöszt csinálok? Keresem a nyulas utcát,de nincs meg! Marad a maszti!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 11:22

Nem vagyok en egyedul. Csak lelekben. De ha talalsz valakit, akivel sok a kozos ezen a teren, akkor nagyon rosszul tud erinteni a helyzet kilatastalansaga. Na ennyit errol.
Kutyu merre koborol?
Kutyu merre koborol?
Kutyu merre koborol? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 05. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 11:03
Kutyu merre koborol? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 05. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia csajszi.
Sosem jó elveszteni egy barátot,ismerős a helyzet....
Arccal előre,fel a fejjel,nem maradtál egyedül
Elköszönés nélkül is hiányzol...

Szia csajszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 09:26

Jo reggelt nappalisok!
Huzzunk bele. En ma defekttel kezdtem a napot. Ennel remelem mar csak jobb johet.
Tegnap elveszitettem egy baratot. Mar ma nagyon hianyzik....de szamunkra sajnos nem volt jovo. A nehez donteseket is meg kell hoznis valakinek. Mar megszoktam, hogy ez a valaki en vagyok.
Na de arccal elore a Lenini uton. Ahh miket beszelek...
Huzzunk bele. En ma defekttel kezdtem a napot. Ennel remelem mar csak jobb johet.
Tegnap elveszitettem egy baratot. Mar ma nagyon hianyzik....de szamunkra sajnos nem volt jovo. A nehez donteseket is meg kell hoznis valakinek. Mar megszoktam, hogy ez a valaki en vagyok.

Ha elkoszonok engem is igy hianyoltok majd?

Jo reggelt nappalisok!

Hát...na...így kevésbé megy a vidámkodás,de már tudtam ugye...Sok sikert,kitartást meg mindent,főleg egy beszélő mackót az ágyba..
Várunk vissza csajszi,gondolunk rád.
Majd azért néha megkereslek,letesztelem mennyit fejlődött a nyelvtudásod
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 06. 05. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 07:46

Várunk vissza csajszi,gondolunk rád.
Majd azért néha megkereslek,letesztelem mennyit fejlődött a nyelvtudásod

Most egy kis időre búcsúznom kell tőled és a kedves barátaimtól. Az Állami Nyelvvizsga amely kötelező lett a felsőfokú tanintézetekben nagyon nehéz feladat elé állított.Tanulnom kell napi négy órában, készülök a felvételi vizsgákra. Nem kétséges sokat meztelenkedtem itt ezen a számomra nagyon kedves weboldalon. Izgalmas volt nekem, valami új és különös érzés volt. Most egy kis időre meg kell komolyodjam mert tovább kell lépnem. A jövőm függhet ettől. Nem tűnök el örökre, de egy kis időre elhagyom ezt az oldalt. Vidám életet és boldog reggeleket kívánok neked Kedves Mackó és minden barátomnak a nappali társalkodóknak!
Szia Kedves!
Köszönjük hogy itt voltál, és leszel velünk.... (Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 06. 05. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 05. szerda 07:46
Köszönjük hogy itt voltál, és leszel velünk.... (Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 06. 05. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Most egy kis időre búcsúznom kell tőled és a kedves barátaimtól. Az Állami Nyelvvizsga amely kötelező lett a felsőfokú tanintézetekben nagyon nehéz feladat elé állított.Tanulnom kell napi négy órában, készülök a felvételi vizsgákra. Nem kétséges sokat meztelenkedtem itt ezen a számomra nagyon kedves weboldalon. Izgalmas volt nekem, valami új és különös érzés volt. Most egy kis időre meg kell komolyodjam mert tovább kell lépnem. A jövőm függhet ettől. Nem tűnök el örökre, de egy kis időre elhagyom ezt az oldalt. Vidám életet és boldog reggeleket kívánok neked Kedves Mackó és minden barátomnak a nappali társalkodóknak!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 05. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)