Ez a meleg idő . . . .

Szívesen olvasunk bölcselkedést is,ne fogd vissza magad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 23:04

Törölt felhasználó (4125412)

Írtam egy hosszúra nyúlt bölcselkedést, aztán elolvastam és kitöröltem. Arra jutottam kiírtam magamból, megtörtént de voltaképpen és vélhetőn a lóf........szt sem érdekli rajtam kívül. Úgyhogy jöttömre kelet felől eccercsak. Addig pedig fényeskedjék mindenkinek hite szerint. Szálem alejkum!
Facca reggelt

reggelt

Írtam egy hosszúra nyúlt bölcselkedést, aztán elolvastam és kitöröltem. Arra jutottam kiírtam magamból, megtörtént de voltaképpen és vélhetőn a lóf........szt sem érdekli rajtam kívül. Úgyhogy jöttömre kelet felől eccercsak. Addig pedig fényeskedjék mindenkinek hite szerint. Szálem alejkum!
Éccakát

Bakker, nyertél. Ezt az opciót kifelejtettem. Nem lekvár. Nem kompót és nem gyümölcsleves.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 08. szombat 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva mókus.
Jól vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 21:43
Jól vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Sziasztok,
Sziasztok,
Hm..pörgetek egyet...

Mai móka..

Hanem? Lekvár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 07:31

Törölt felhasználó (4125412)

Reggelt! Legyünk egészségesek és köszöntsük a napot gyümölccsel! Legyen cseresznye, úgyis kezd érni. Bár én inkább a tavalyiból fogyasztok, ami nem befőtt.

Reggelt! Legyünk egészségesek és köszöntsük a napot gyümölccsel! Legyen cseresznye, úgyis kezd érni. Bár én inkább a tavalyiból fogyasztok, ami nem befőtt.

Jó reggelt.
Egyesek de korán kelnek. . . és még vidámak is. . . undorító
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 08. szombat 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyesek de korán kelnek. . . és még vidámak is. . . undorító

Vidám reggelt

Na pajtások, még egy bambi aztán megyek aludni. Magamra maradván a kulcsot az első érkezőnek a lábtörlő alá tettem. Reggel, ha marad egy kávé úgy érdekelne.
Jó éjt gyerekek búcsúzik a füles mára......... Hogy én mindig ilyen korra érek ide. Lassan úgy érzem magam mint a lámpás gyújtogató. Tízet ütött már az óra, térjetek hát nyugovóra!
Szóval munkás derekas férfias minden t áthidalós nap után bontok egy sört, aztán kettőt és még ki tudja hol a vége. Bár ökör iszik magában, de legyen. Csendesen bőgök itt magamban itt az itatónál.

Szóval munkás derekas férfias minden t áthidalós nap után bontok egy sört, aztán kettőt és még ki tudja hol a vége. Bár ökör iszik magában, de legyen. Csendesen bőgök itt magamban itt az itatónál.
Mára csá
Csók a Múzsának...

Csók a Múzsának...