Na jó, napsütés itt se lesz sok
De az eső nem fog esni ott sem. Majd holnap...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 07:43
De az eső nem fog esni ott sem. Majd holnap...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Akármilyen reggelt
Itt kevésbé van jó idő ma sem,szabadtéri bőrigázást lehet csak tevékenykedni..
Akármilyen reggelt
Ma jó idő van. Szabadtéri programok!
Most is lehet kapni, a családban van
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 18:15
ki
és kávézik alf
sg alf
ye alf
rek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,nekem is inkább olyan dereng...
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is..
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is..
Mosolygós reggelt, friss kávé illatot mindenkinek!
De bizony Crazy, már ágyban voltunk
Jó tartalmas tevékeny nap volt és lesz ma is. A strand szezont kihasználtuk és így az egyéb ház körüli tennivalók várnak minket. Ez nem nyugger kérdés, amikor ideje van ugrálunk és tudjuk mikor kell leülni
De bizony Crazy, már ágyban voltunk
Jó tartalmas tevékeny nap volt és lesz ma is. A strand szezont kihasználtuk és így az egyéb ház körüli tennivalók várnak minket. Ez nem nyugger kérdés, amikor ideje van ugrálunk és tudjuk mikor kell leülni
Szombat este,ide vagy oda,én nyuggerba tolom
Nasi,tv-zés összebújva,stb..néha idekukucs..
Azért remélem hogy ti nem így
Nasi,tv-zés összebújva,stb..néha idekukucs..
Azért remélem hogy ti nem így
Igen,nekem is inkább olyan dereng...
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 18:07
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egy ilyen alaķú doboz rémlik, ami teljesen barna egy vigyorgó macival. De lehet, hogy az sima kakaó volt.
Egyszer megkínáltak cikóriakávéval, mert az egészséges.
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ...
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ...
Nekem egy ilyen alaķú doboz rémlik, ami teljesen barna egy vigyorgó macival. De lehet, hogy az sima kakaó volt.
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 17:54
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
No,nekem nem pont ilyennek rémlik...de kb.
gy
-kave-250g.jpg" alt="" />
alf
er alf
ek

Szerintem más fajta nem is nagyon volt akkor.
GG-ufsz

butabi1970
Charlie