Szia Crazy! Öcsy kávéját még forrón szürcsöltem,de hol van az már! Sajnos előbb- utóbb ki kell szállni az autóból dolgozni! Azért szép napot!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 07:42

Szeva Kutyu!
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam.
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam.
Szeva Kutyu!
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 07:38
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Mindenkinek!! Crazy nem viccel,fűtók az autóban,hideg van és szél!! Aki teheti bújjon vissza az ágyikóba!!!
Szia Mindenkinek!! Crazy nem viccel,fűtók az autóban,hideg van és szél!! Aki teheti bújjon vissza az ágyikóba!!!
Jó reggelt sziasztok
Ejj de seggfej időjárás van..ne aludjatok kint,semmiképpen!

Ejj de seggfej időjárás van..ne aludjatok kint,semmiképpen!

♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 02. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 18:23

Örülj neki.
Ülhetnél a wc-n
Öcsy tud valamit, nálam is fellángolt a menés
Este belecsapunk éjjelig
Ülhetnél a wc-n

Este belecsapunk éjjelig

Az álmodban csak azokat az embereket vitték el az űrbányába, akik töketlenek voltak! Nézz körül, gyere sűrübben felénk, simogass kutyát és az a lidobidoizé is meglesz
Crazy megvizsgál, én nagyon nyitott szemmel jegyzetelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 02. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 12:49

Crazy megvizsgál, én nagyon nyitott szemmel jegyzetelek

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok! ♡♡♡
Itt a libidotlan Csokicsaj.
Almomban ufok kiirtottak az embereket a foldon. Izgalmasabb almaim vannak, mint amilyen tv-musorok vannak estenkent.

Almomban ufok kiirtottak az embereket a foldon. Izgalmasabb almaim vannak, mint amilyen tv-musorok vannak estenkent.

Jó reggelt! Kérünk egy takarítót, valamit befújt a szél az éjszaka.
Kávé frissen főzve, a takarító is a vendégem!
Az Essneki Extra kávé véletlenszerűen van a tálcán, és csak a meglévő vágyakat fokozza
Kérem mindenki felelőséggel fogyassza és vigyázzon gondolataira!
Kávé frissen főzve, a takarító is a vendégem!
Az Essneki Extra kávé véletlenszerűen van a tálcán, és csak a meglévő vágyakat fokozza

Jóccakát

Öcsy,kéne egy termosszal abból a kávéból,vagy kettővel.....

Örülök is,főleg hogy ronda faszi társaságban nem kapott el az ihlet
Jó belecsapást
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 02. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 18:23

Jó belecsapást

Örülj neki.
Ülhetnél a wc-n
Este belecsapunk éjjelig
Ülhetnél a wc-n

Este belecsapunk éjjelig

Örülj neki.
Ülhetnél a wc-n
Este belecsapunk éjjelig
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 02. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ülhetnél a wc-n

Este belecsapunk éjjelig

Khm..az én kávémban nem volt semmi !

Lassíts Szivem!
És gyere kávézni, Öcsy tudja a tuti receptet, Kutyura is jó hatással volt
Pusz ♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 02. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
És gyere kávézni, Öcsy tudja a tuti receptet, Kutyura is jó hatással volt

Pusz ♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 02. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! ♡♡♡

Mi az hogy lididótlan??

Az úgy nem jó...nézesd meg magad !
Be is vállalom,vetközz le derékig,először felülről,majd alulról..

Ritkán álmodom,de én is hasonló ökörségeket,reggel meg szétröhögöm magam

Lehet hogy túlhajtottad magad egy kicsit...nekem akkor jön elő (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 02. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! ♡♡♡

Szia? Libidótlan Csokicsaj????Értemezhetetlen kifejezés!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 02. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! ♡♡♡

Sziasztok! ♡♡♡

Szeva Kutyu!
Nagyon remélem hogy nem tett...ronda nagydarab,szőrös faszi kollegák vannak csak körülöttem,nő egy sem
Nagyon remélem hogy nem tett...ronda nagydarab,szőrös faszi kollegák vannak csak körülöttem,nő egy sem

Szeva Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 02. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 09:31

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Crazy,a Te kávédba is tett "valamit" Öcsy? Én kénytelen voltam letámadni Asszonykát!!

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Crazy,a Te kávédba is tett "valamit" Öcsy? Én kénytelen voltam letámadni Asszonykát!!