Idefigyelj Édesség! Ha indián Nő lennél tudod mi lenne a neved?- Távolról is felállító!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 08. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 19:19

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Sziasztok!
Kutyu, en is raneztem. Nekem sem az izlesem. En a formasan telt csajokat kedvelem igazan. Jo lenne egy harmas 1x.....
Kutyu, en is raneztem. Nekem sem az izlesem. En a formasan telt csajokat kedvelem igazan. Jo lenne egy harmas 1x.....

Szeva Mókus!
Helyes
Néma kapcsolatnak az aptyaf@szát! Ezt mondom én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 08. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 19:38
Helyes

Néma kapcsolatnak az aptyaf@szát! Ezt mondom én is

Törölt felhasználó (3802852)

Csövi Mindenkinek!
Alvó kapcsolataim törölve...
Máris könnyebb!

Máris könnyebb!
Viszont szép piros haja van..
Nekem teltben és poszkában is van ami bejön,nincs kimondott ideál.
Hát én nem is tudom bírnám -e már két csajszival..lehet kellene szerződtetnem egy dublőrt hogy kisegítsen ha baj van

Nekem teltben és poszkában is van ami bejön,nincs kimondott ideál.

Hát én nem is tudom bírnám -e már két csajszival..lehet kellene szerződtetnem egy dublőrt hogy kisegítsen ha baj van
Csövi Mindenkinek!
Máris könnyebb!

Máris könnyebb!
Sziasztok!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 08. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 18:17

Csajszik hiányában ránéztem a napivideós nőcire. Szerintem meg se közelíti a nappalis csajokat!

Csajszik hiányában ránéztem a napivideós nőcire. Szerintem meg se közelíti a nappalis csajokat!

Annyit dícsérgettétek a Kávés Katjánkat,hogy zavarba jött,és elsétált a nappali előtt

Hm..a mai videós csajszi elég kellemes.

Vidám reggelt!
Nekem elég seggfejül indul
,nálam most van hétfő
Nekem elég seggfejül indul

Jó reggelt nappali,szia Öcsy! Kösz a kávét,felébresztett! Hozzászólok a véleményedhez. Nappalink két csajszija tényleg szemetgyönyörködtető,vágykeltő teremtés. Az egyikük-Ejha,másikuk-Hűha!!!

Katja, te hogyan éled meg, hogy ilyen szemrevaló vagy? Tényleg félnek tőled a fiúk? Direkt nem férfit írtam, mert egy férfi nem fél semmitől! Na jó, a medvétől kicsit....

Mondanom se kell, már megszokhattátok. Kávé friss, tele a mai nap titkaival. Aki kihagyja, nem fogja érteni mi van körülötte! Én szóltam!

Jó reggelt! Mackó pincéje... izgalmas téma! Az a sok mézes csupor
Jól jön az még a hosszú télen!
Jó ez így After, csak néha adj életjelet, vagy ne csodálkozz, ha utánad küldjük a kereső medvét. Ja nem Kutyut!

Jó ez így After, csak néha adj életjelet, vagy ne csodálkozz, ha utánad küldjük a kereső medvét. Ja nem Kutyut!

Sziasztok Fiuk!
Olvasgatlak titeket, csak kisse csendesebb lettem mostansag. Macko jol banik velem, nem zart el a vilag elol.
Bar en jol birom a tobb no 1 ffi felallast, szoval akar szulejmankodhat is....
Olvasgatlak titeket, csak kisse csendesebb lettem mostansag. Macko jol banik velem, nem zart el a vilag elol.

#bringatolás
Jó éjt
Jó éjt

Életkorra értettem
Ne firtassuk,mert lehet hogy irigykedni fogtok...vagy nem,de az biztos
Igen,feljött a pincéből,pusszant mindenkit,de majd biztosan ideírja
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 19:59

Ne firtassuk,mert lehet hogy irigykedni fogtok...vagy nem,de az biztos

Igen,feljött a pincéből,pusszant mindenkit,de majd biztosan ideírja

Csak firtassuk bátran! Anya- lánya dologról beszélünk,vagy életkorról?
Ja,látom egyébként After kiszabadult,csak nem mer idejönni,nehogy megint elkapd!

Csak firtassuk bátran! Anya- lánya dologról beszélünk,vagy életkorról?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 19:47

Hmm...rájöttem hogy a legjobb korban vagyok
Tetszenek a huszonéves lányok,de az anyjuk mégjobban
Hogy ők hogy vannak velem,azt most ne firtassuk,jó?

Hmm...rájöttem hogy a legjobb korban vagyok

Áh Kutyu..megb.szta a kutya (és a kedves feleségét is)..#legyintős...üres most a pince,Csokicsaj sincs benne,elvitte a cica azt a kevés vonzerőmet
..de dolgozom rajta hogy legyen valaki.
Menjünk el vendégségbe Afterhez,tudod,a fácánosnál balra kell....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 15:14

Menjünk el vendégségbe Afterhez,tudod,a fácánosnál balra kell....

Most már kezdek berágni Crazy!!! Egyre erősödik a gyanum,hogy Aftert is bezártad a pincébe a többi csajszi mellé!! Az ég áldjon meg,ne akarj màr Szulejmán lenni!