Üdv Mindenkinek!
Reggelt!
Előpéntek van,ami jó
Remek a feltét Öcsy,ma sokat kávézom akkor
Előpéntek van,ami jó

Remek a feltét Öcsy,ma sokat kávézom akkor

Jó reggelt! A kávé ma selymesen simogató, a feltétet a mai videóból kell rà kivâlasztani
Fogyasszátok felelősségel, holnap ki lehet pihenni a fáradalmakat.

Szia.
Már is kezd éledezni
(Ez egy válasz Katicika üzenetére (2019. 10. 30. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Már is kezd éledezni

Mert mi pasik itt a nappaliban tudjuk a dolgunk. Csendben üldögélünk és ha jön egy lány felállunk ám gyorsan
(Ez egy válasz Katicika üzenetére (2019. 10. 30. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,szép estét! Segíts felpezsdíteni,gyere máskor is! A hölgyek inspirálnak minket!

Hát, itt minden leült.... :-(
Szeva!
Persze,
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 30. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze,

Sziasztok! Olyat is lehet kérni??

Jó reggelt
Pont jól jön a belső csendes,békés nyugis kávé.Pont erre van igényem
Mondjuk a meleg puncis is jól jönne...
Legyen fasza napotok

Pont jól jön a belső csendes,békés nyugis kávé.Pont erre van igényem

Mondjuk a meleg puncis is jól jönne...

Legyen fasza napotok

Jó reggelt! Közkívánatra jöjjön egy CsendesKávé. Amolyan belső csendes. Mindegy a környezet milyen zajos, rátok ez nem lesz hatással!

A hét nekem elég mozgalmas,keveset rosszalkodom itt,de majd lesz ez másképp is
A jóéjtpusszt hogyispersze hogy kérem,sőt Afterét is szívesen megőrzöm amíg nem jön
Jóccakát

A jóéjtpusszt hogyispersze hogy kérem,sőt Afterét is szívesen megőrzöm amíg nem jön

Jóccakát

Jogos,nem mondtam hogy kivel

A kollégám kopasz,százhúsz kilós pasi. Tudod ki bújjon össze vele!

Szia Katja! Köszi, hogy ránknézel,legalább ennyit kérünk,mert lassacskán Men's club leszünk! Nem kéne!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 29. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 29. kedd 18:27

Sziasztok fiúk-lányok♡♡♡
Aljas módon, szó nélkül ide járok kávézni és nem is köszönök. Bocsi, de fejvesztős hetem van, azt se tudom, merre vagyok arccal... A múlt hetet végiglazàztam, most pótolom. Mázli, hogy pénteken ünnep
Most dobok jóéjtpuszit, tegyétek el alváshoz, ha kéritek! Pusz.
After, ha erre jársz, neked kettőt küldök puszpusz
Legyetek rosszak
Aljas módon, szó nélkül ide járok kávézni és nem is köszönök. Bocsi, de fejvesztős hetem van, azt se tudom, merre vagyok arccal... A múlt hetet végiglazàztam, most pótolom. Mázli, hogy pénteken ünnep

Legyetek rosszak

Sziasztok fiúk-lányok♡♡♡
Legyetek rosszak

Legyetek rosszak

A kollégám kopasz,százhúsz kilós pasi. Tudod ki bújjon össze vele!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 29. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 29. kedd 14:30

Tejszínhabos kávé fasza volt
Úgy pörögtem tőle hogy nem volt időm se firkálni
Az idő szar,de ha úgy vesszük jó,olyan összebújós

Tejszínhabos kávé fasza volt

Aha,a szavatok is elállt tőle! Na dolgozzunk,én elmentem Győrbe,jó szar idő van hozzá!!
Üdv! Köszi a habos kávét!
Üdv