Hello...szép estét.....
Csuda reggelt
Ma én rittyentettem a kávét,olyan hétindítós.

Ma én rittyentettem a kávét,olyan hétindítós.
Jó reggelt! Most már minden reggel takarítással kell kezdeni? Akkor a reggeli tisztogató kávé a pulton!
Ha képet akarok nézni, lejjebb görgetek Crazy koma bimbós közizgató bejegyzéséhez
Ha képet akarok nézni, lejjebb görgetek Crazy koma bimbós közizgató bejegyzéséhez

Bizony! És csak további tettekre ösztönzi a férfit! Szia Öcsy!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsit túlpihented magad Mackó! Boldogat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

A rajongás mértékét is mutatja
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 03. vasárnap 12:16

Sziasztok! Én azt szeretem,ha a bimbók gazdája rajong a "műszerért"!!!

Sziasztok! Én azt szeretem,ha a bimbók gazdája rajong a "műszerért"!!!

Sajna nem saját felvétel..pedig rajongok a bimbós műszerért
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 03. vasárnap 06:38

Saját felvétel? Merre hajózott kapitány? Kicsit hullámos a tenger, jelzi a bimbós műszer

Ma is hoztam valamit...

Jó reggelt,a selymes lazulós kávéval

Saját felvétel? Merre hajózott kapitány? Kicsit hullámos a tenger, jelzi a bimbós műszer
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 02. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Egy kávét Emese takarítónak/hogy nő vagy férfi?/ aki lesz szives feltakarítani a kakit, amit akkor ejtett el amikor eldöntötte ide is berakja a mittudomenmithirdető linket és szarik rá, hogy nem kéne.
Mindenki másnak selymes lazulós kávé
Mindenki másnak selymes lazulós kávé

Köszönjük Emese...

Köszönöm, a fiúk nevében is! Elég szép!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 02. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam ilyent

M

Fasza és vidám reggelt!Ősfaterral és ősmuterral

Jó reggelt,sziasztok! Szép napot mindenkinek! Öcsy,meghoztad a kedvem! Asszem elcsábítom Ősanyát egy kis csatára!

Jó reggelt! Dübörög a hosszú hétvége? A mai kávé az Ősöknek ajánlva. Szerették egymást, és megvívták a maguk harcát. Ősapák és Ősanyák, köszönet és hála néktek