Baszki....bundáskenyér se.....szar az élet,kifekszem egy hajó elé...

Na,akkor cseszhetjük! Se csajok,se bundáskenyér!!! Max magunknak!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 13. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 18:02

Szasz Kutyu!
Lóbáld neki te is.....
Biztosan megrohamozták a pasik..
Csini Katja sem volt ma még...lehet hogy együtt pasiznak
Lóbáld neki te is.....

Szasz Kutyu!
Lóbáld neki te is.....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 13. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 17:18
Lóbáld neki te is.....

Szeva Crazy! Most nézd meg,Édesség megint belóbálja a mézesmadzagot,aztán eltűnik! Pedig màr majdnem Kutyu 15cm lettem!

Szeva Crazy! Most nézd meg,Édesség megint belóbálja a mézesmadzagot,aztán eltűnik! Pedig màr majdnem Kutyu 15cm lettem!

Klumpa!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 13. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Fapapucs!

Gyorsan visszatértél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:13

Törölt felhasználó (4052772)

Szio Katja! ♡♡♡
Varom, hogy leegye egy szexi ficko....
Kutyu es Crazy.
Hianyoztatok am. De kellett egy kis szunet nekem. Sok furcsasag ert az utobbi idoben. Kicsit elfaradtam tole.
Meseljetek. Mi tortent mig nem voltam?
Kutyu es Crazy.

Hianyoztatok am. De kellett egy kis szunet nekem. Sok furcsasag ert az utobbi idoben. Kicsit elfaradtam tole.
Morgen
Reggelt!
Evezős kávé
A bárkát majd én gyártom hozzá.
Evezős kávé

A bárkát majd én gyártom hozzá.

Szia Öcsy,jó reggelt,kösz a kávét! Lapátolok,lapátolok!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 13. szerda 03:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Jó hallani felőled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 11:18

Sziasztok.
Csak beneztem. Keresek magamnak egy jo jatszotarsat. Remelem talalok.
Csak beneztem. Keresek magamnak egy jo jatszotarsat. Remelem talalok.

Jó reggelt! Hosszú kávé evezővel jó lesz?

Hát sok minden nem történt,itt sokszor pangás volt
Próbálok Múzsára vadászni,egy bájos csajszival néha csevegünk,de ritkán jön fel,egy másikkal meg csak én szeretnék,de eddig csupán egyszer állt szóba velem,aztán már nem válaszol
Berozsdásodott a vonzerőm,ez van ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:13

Próbálok Múzsára vadászni,egy bájos csajszival néha csevegünk,de ritkán jön fel,egy másikkal meg csak én szeretnék,de eddig csupán egyszer állt szóba velem,aztán már nem válaszol

Berozsdásodott a vonzerőm,ez van ..

Szio Katja! ♡♡♡
Kutyu es Crazy.
Kutyu es Crazy.

Szeva Mókus,Üdv többiek!
Az időjárás megmarhult....azon gondolkodom hogy építek egy bárkát...
Hol van az a tejszínhabos eper,csodásan tálalva?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 18:19
Az időjárás megmarhult....azon gondolkodom hogy építek egy bárkát...

Hol van az a tejszínhabos eper,csodásan tálalva?

Törölt felhasználó (3802852)

Sziasztok
Énisénisénis!!!!
Ne hagyjatok ki!!!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 12. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 18:57
Ne hagyjatok ki!!!

Szia Gyönyörű!! Egy szexi fickó?? Minek,itt van kettő- Crazy és Kutyu! Az egyiknek a méz a kedvence,másiknak a tejszínhab!

Hiányoztàl,jobb ha tudod! Mi volt itt? Sokszor csak pangás,mert csak nagyritkán szól hozzá Tangás! A sok pasi meg belátja,ennyi hím mellé nem elég egy Katja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:14

Az en kitarto udvarlom.♡
Szia Gyönyörű!! Egy szexi fickó?? Minek,itt van kettő- Crazy és Kutyu! Az egyiknek a méz a kedvence,másiknak a tejszínhab!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:14

Az en kitarto udvarlom.♡
Sziasztok
Az en kitarto udvarlom.♡
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szio Katja! ♡♡♡
Kutyu es Crazy.
Kutyu es Crazy.