Tobb tenyezos. Vagy az intellektus eltero, vagy a szexualitas, vagy egyszeruen a kulso nem jon be. Ha valaki kicsit is ad par dologra, akkor nem egyszeru szerintem. Ha csak egy gyors numerat keresnek, az biztos konnyebben talalhato. De az nem en vagyok.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a nem passzolok ?
Itt minden a regi. Vidamkodunk, bosszankodunk, orulunk, neha meg szexelunk is.
Mondjuk en nem, mert nem passzolok ugy tunik.....

Mondjuk en nem, mert nem passzolok ugy tunik.....

Megvagyok köszönöm ,sok a munka ,meg kevés az alvás
Felétek mi újság ? ?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 15. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz Dead!
Jól vagy? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól vagy? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Puszpusz

Sziasztok nappalisok!

Esetlegy egy repülős kávé? A vavak napot gyorsítani? Abból kevés is elég! Kitartás.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedvében kell járni a kapitánynak. Férfi létedre hátránnyal indulsz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 07:05

Szia Öcsy! Edzésben kell lennem,hátha Crazy Noé csak úgy vesz fel a bárkájába ha evezek!

Jó reggelt! Csudás a kávé Mackó!
A csillagok megmondják, csak már elfelejtünk felnézni.
A csillagok megmondják, csak már elfelejtünk felnézni.
Akkor ment egy nagy ölelés,kitartás a vacak naphoz...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt
Csuda péntekes kávé

Csuda péntekes kávé

Vacak napom lesz.....remélem a tied csodás...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 21:08

#csókosszmájli
Jó éjt,mindenkinek is,csuda napot.
Holnap péntek

Holnap péntek

#csókosszmájli
Holnap péntek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap péntek

.

Az éjszakátok is legyen olyan... mint amit szeretnétek.....
Sőt... holnapra is csodás napot...holdat...csillagokat....
Sőt... holnapra is csodás napot...holdat...csillagokat....

Omega
Nekem is tetszik a Tangás..
Most meghallgattam,ezt dúdolgatom
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 16:12

Nekem is tetszik a Tangás..

Most meghallgattam,ezt dúdolgatom

Nekem tetszett Pirostanga veled Mackó♡♡♡
...."napot hoztam, csillagot"....
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡
Nekem tetszett Pirostanga veled Mackó♡♡♡
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,a bárkára csak az jöhet aki tud evezni,vagy van puncija
Esetleg söre.... (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 07:05

Esetleg söre.... (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Öcsy! Edzésben kell lennem,hátha Crazy Noé csak úgy vesz fel a bárkájába ha evezek!