Menj fel egy oldalra peldaul xhamster es nezd meg mi van a DP kategoriaban. A roviditesek az angol kifejezesek kezdobetujei. A DP jelentese Double Penetration, vagyis kettos behatolas. Valoban benne van a ket farok egy lyukban is, de alapbol nem kizarolag azt jelenti. Olyan mint a: "minden huvelyk ujj, de nem minden ujj huvelyk"
Amire te gondolsz azt DPP, DVP, Double Pussy Penetration, Double Vaginal Penetration cimszo alatt talalod. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 16:09
Amire te gondolsz azt DPP, DVP, Double Pussy Penetration, Double Vaginal Penetration cimszo alatt talalod. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)

Van olyan aki képben van a dp-vel kapcsolatban?
világosítsatok már fel
eddig úgy tudtam, hogy az két farok egy lyukban. A punci-popsi dugás egyszerre pedig a szendvics. Most akkor hogy is van ez?

Okosabb most nincs,velem kell beérned...
Dp,double penetration, azt punci-popsira mondják,de lefordítva,dupla behatolás,magyarul meg szendvics, így akár dupla punci stb is lehetne..
Dvp,double vaginal,az a dupla puncis.
Nah,mégis van itt okosabb nálam

Dp,double penetration, azt punci-popsira mondják,de lefordítva,dupla behatolás,magyarul meg szendvics, így akár dupla punci stb is lehetne..
Dvp,double vaginal,az a dupla puncis.
Nah,mégis van itt okosabb nálam

Van olyan aki képben van a dp-vel kapcsolatban?
világosítsatok már fel
eddig úgy tudtam, hogy az két farok egy lyukban. A punci-popsi dugás egyszerre pedig a szendvics. Most akkor hogy is van ez?

Hátazmegmér pokeszkonyha??
Ott embereket főznek,nem brassóit meg halat...bár nem jártam ott,lehet hogy azt is...
Jah,meg van a Gordonos...de úgysem...mindegy

Ott embereket főznek,nem brassóit meg halat...bár nem jártam ott,lehet hogy azt is...

Jah,meg van a Gordonos...de úgysem...mindegy

Ohh....ez itt a pokol konyhája?

Szintén...
Legalább nem szálkás....
A halért nem rajongok,pont ezért,de megeszem néha.
Oké, örülök hogy jobban.

Legalább nem szálkás....

Oké, örülök hogy jobban.

Brassóit csináltam sültkrumplival.
Jobban.
Jobban.

De már jobban?
Rendes fiúk,én is meg szoktam pucolni.
Te mit főztél?
Rendes fiúk,én is meg szoktam pucolni.
Te mit főztél?
Nem éreztem jól magam
Én nem pucolok halat. A fiúk megcsinálják
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát hogyhogy?
Csak nehogy cserébe te pucolj sokat..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 14:42

Csak nehogy cserébe te pucolj sokat..

Szevasz kutyu
Lehet.
Én végül itthon maradtam. Azt legalább nem kell megsütni

Lehet.

Szeva Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasz kutyu
Lehet.

Lehet.

Szia Noki! Lehet sokat sütöttek!
A hal szálkás, ez tény. De azért nem kell ám ilyen sokáig enni

Ma mi is Tisza-tavi csukát sütünk

Jó társaggal minden jó

Többször vidám, mint unalmas.
Ha nagyobb társasággal megyünk, még szalonnasütés is van, poénkodás, sőt, sokan-sokszor még gyerekeket is viszünk, mert imádják... Ma süllő és csuka lesz az ebédünk...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 09:44

Szia! A lékhorgászatról mindíg a Jack Lemmon-Walter Matthau jelenet jut eszembe
De gondolom nem mindíg ilyen vidám.

Hm..a Blöró dobbantós jelenete
Mekkora film volt anno...volt sok jó film régen,pl a csendőrösöket is bírtam,ha már Funes,Belmondo,Alain Delon stb..szerettem,de kissrácként a Tenkes kapitánya Taki bácsival,szintén favorit volt

Mekkora film volt anno...volt sok jó film régen,pl a csendőrösöket is bírtam,ha már Funes,Belmondo,Alain Delon stb..szerettem,de kissrácként a Tenkes kapitánya Taki bácsival,szintén favorit volt

Nekem a horgászatról mindig Louis de Funès híres jelenete ugrik be
Jaaaajjj, imádom a régi filmeket.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 09:44

Szia! A lékhorgászatról mindíg a Jack Lemmon-Walter Matthau jelenet jut eszembe

Ne is! Nehogy kockásra fagyjon, mi így kereken szetetjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 09:21

Az én tapasztalatom az, hogy ha hideg van akkor befagy a csodás seggem. Nem kockáztathatok