Nah,jóéjtpussz meg jóéjtcsá

Azóta is fáj sok nőnek a szextől a feje
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 21:03

Az ősember is fejbeb@szta az ősasszonyt egy bunkóval,és máris levette a lábáról..meg sutty beakasztott neki a patakparton,miközben behajolva mosta a mammutbőr tangát..
Kb ők is ilyenek...
.. "biztosan" bevált recept

Kb ők is ilyenek...

Az ősember is fejbeb@szta az ősasszonyt egy bunkóval,és máris levette a lábáról..meg sutty beakasztott neki a patakparton,miközben behajolva mosta a mammutbőr tangát..
Kb ők is ilyenek...
.. "biztosan" bevált recept
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb ők is ilyenek...

Megedződtem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 20:57

Törölt felhasználó (3802852)

Nagy az Isten állatkertje....
Nagy az Isten állatkertje....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát.... köszönés helyett a leszopsz...érdekes udvarlás..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 20:43

El tudom képzelni,hogy mennyi és milyen "minőségi" udvarlásokban lehetett részed az évek alatt...
Jó,én tudom hogy egy aranyos csajszi vagy... biztosan megérezték ők is,csak gond volt a szókinccsel...
Oszt így egyből a közepébe?
Türelmetlenek voltak is

Jó,én tudom hogy egy aranyos csajszi vagy... biztosan megérezték ők is,csak gond volt a szókinccsel...

Türelmetlenek voltak is

El tudom képzelni,hogy mennyi és milyen "minőségi" udvarlásokban lehetett részed az évek alatt...
Türelmetlenek voltak is

Türelmetlenek voltak is

Tudod, hányszor kérdezték tőlem: dugunk? leszopsz?... mindezt anélkül, hogy tudnák milyen vagyok, vagy hol lakom.
persze a nemleges választól behisztiztek.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 17:28

Jókat mosolygok a fórumon,szinte minden írkáló párnál beajánlkozó fickókon,jajdeszimpikvagytokszívesenbeszállnék dumával,még ott is ahol mamáról paraméterek sincsenek az adatlapon,meg említés sem...akkor mi jön be nekik?

Szeva Kutyu!
Nem pont úgy ahogy képzelte,de rátalált a szerencse
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 18:30
Nem pont úgy ahogy képzelte,de rátalált a szerencse

Szeva Crazy! Ismerek egy szerencsétlen kis fickót. Kb. harmincegynéhány éves koráig csak a görög sexben volt része(marokbatosz). Aztán összejött egy idősebb,drabális,fiús kinézetű nővel,akinek volt öt gyereke,három apától. Női paraméterek??? Végre eljött számára a puncikorszak!!!

Szeva Crazy! Ismerek egy szerencsétlen kis fickót. Kb. harmincegynéhány éves koráig csak a görög sexben volt része(marokbatosz). Aztán összejött egy idősebb,drabális,fiús kinézetű nővel,akinek volt öt gyereke,három apától. Női paraméterek??? Végre eljött számára a puncikorszak!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 17:28

Jókat mosolygok a fórumon,szinte minden írkáló párnál beajánlkozó fickókon,jajdeszimpikvagytokszívesenbeszállnék dumával,még ott is ahol mamáról paraméterek sincsenek az adatlapon,meg említés sem...akkor mi jön be nekik?

Amelyik olvasmány úgy kezdődik hogy :fogj két tojást....de a bugyi marad,erről nem tesz említést

Amelyik olvasmány úgy kezdődik hogy :fogj két tojást....de a bugyi marad,erről nem tesz említést
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szakácskönyv? mi az??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 17:32

Akkor oké
Amúgy tök guszta
Először arra gondoltam hogy kettőt lapoztál a szakácskönyvben...
Bocsika..#csókos

Amúgy tök guszta

Bocsika..#csókos
Akkor oké
Amúgy tök guszta
Bocsika..#csókos (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy tök guszta

Bocsika..#csókos (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)

citromfű levél...oké hát
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 17:22

Köszi csajszi!
Az úgy biztosan oké hogy úszkál benne valami?
Csak kérdem...

Csak kérdem...

Köszi csajszi!
Csak kérdem...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak kérdem...

Ötórai tea...

Szintén letettem mára,rápihi a holnapra.
Itthon....
Végre!
Végre!