Sziasztok,szép estét! Rommá dolgoztam magam,most értem haza! Albérlős költi,a Főbérlő tudni akarta hova kóltözik a kuncsaftom. Egyfolytában a seggembe jött a kocsijával. Félreálltam egy kocsikijárónàl,muszáj volt elmennie mellettem,de megállt ő is. Mikor jött az alkalom,visszatolattam háromszáz métert a foegalommal szemben és tűz ,be a kis utcákba! Nem tudott követni,sikerélmény volt! Megrakott teherautóval leráztam egy személygépkocsit!

Szeva Kutyu!
Rafkós vagy
Mondhatattad volna neki,ha már úgyis követ,segíthetne cipekedni
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 20:14
Rafkós vagy

Mondhatattad volna neki,ha már úgyis követ,segíthetne cipekedni

Sziasztok,szép estét! Rommá dolgoztam magam,most értem haza! Albérlős költi,a Főbérlő tudni akarta hova kóltözik a kuncsaftom. Egyfolytában a seggembe jött a kocsijával. Félreálltam egy kocsikijárónàl,muszáj volt elmennie mellettem,de megállt ő is. Mikor jött az alkalom,visszatolattam háromszáz métert a foegalommal szemben és tűz ,be a kis utcákba! Nem tudott követni,sikerélmény volt! Megrakott teherautóval leráztam egy személygépkocsit!

Jó a pörgőd...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Khm..lehet hogy fogjuk még látni...
Remélem hogy a móka meg a vidámság is visszatér hamarosan...

Khm..lehet hogy fogjuk még látni...

Hello
Szerintem nem volt drámázós,jelentettünk neki annyit hogy elköszönt tőlünk,oszt ennyi,nekem jól esett ez a gesztus.
Amúgy meg nem is vagy dög...senki sem szereti a drámát meg a búcsút
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nem volt drámázós,jelentettünk neki annyit hogy elköszönt tőlünk,oszt ennyi,nekem jól esett ez a gesztus.
Amúgy meg nem is vagy dög...senki sem szereti a drámát meg a búcsút

Nekem még mindig nem tetszenek a "drámázó búcsúk" :-( nem tehetek róla...én ilyen dög vagyok :-(
hello

Nem hiszem, akkor mondta volna. Pl.: bocsi, de a hercegem hintójában nincs wifi... vagy: holnaptól nincs telefonom, mert aki kell, az itt van mellettem, nem kell hívjam... Ilyesmi...
Más van a dologban, nem találgatnék. Csak elfogadjuk döntését. Mint jó barát
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 16:26
Más van a dologban, nem találgatnék. Csak elfogadjuk döntését. Mint jó barát

Törölt felhasználó (3802852)

Remélem megtalálta amit keresett!
Szia Csajszi!
Szia Csajszi!

Remélem megtalálta amit keresett!
Szia Csajszi!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Csajszi!

Igen,sajna..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 11:35

Ki búcsúzott el?
Csokicsaj?
Nemááááá......
Csokicsaj?
Nemááááá......
Ki búcsúzott el?
Csokicsaj?
Nemááááá...... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Csokicsaj?
Nemááááá...... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
????
Mi történt? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 09:18
Mi történt? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok.
Elkoszonni vagyok itt. Alakuljanak jol a dolgaitok, ezt kivanom nektek.

Szeva Csumpi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 09:15
Törölt felhasználó (3269452)

Már a kétharmadán, de hogy a nehezén...
Már a kétharmadán, de hogy a nehezén...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 08:20

De a felén már túl vagyunk?
Hátha még olvasod, de pápá, hiányozni fognak a soraid :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 09:18
Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok.

De a felén már túl vagyunk?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva!
Szerintem nem,már csak a végéig tart
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 08:00
Szerintem nem,már csak a végéig tart

Jó reggelt!!!
Akkor Mackó pajti, hosszú lesz még a tél?
Brrr....
Brrr....
Jó reggelt!!!
Brrr....
Brrr....