Helló srácok! Nem kívánok jó napot,legalábbis nem ide. Csajok nélkül nincs szép nap! Mit cseszünk el hogy folyamatosan itthagynak minket? Szerintem egész elfogadható pasik vagyunk. Nem hazudozunk,bevalljuk a kapcsolatainkat,nem trágárkodunk,humorosan udvarolunk időnként és azért beszélgetni is lehet velünk! Na,majd az idő megoldja!

Reggelt
Reggelt/napot!
Jó reggelt! Nyugodt reggeli kávé pillanatokat!
Ez csak a vasárnapi napsütés miatt van. Hív a téli álom, kitart még a tél.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:25

Jelenleg meghalni sincs időm,pedig néha lenne kedvem,csak pár napra...

Annyira nem szabad hajtani.....
Nem ér annyit az egész... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 20:25
Nem ér annyit az egész... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 05. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsi móka,oszt jóéjtcsá meg jóéjtpussz a bekukucskásoknak is.

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 19:59

Törölt felhasználó (3802852)

Ahogy gondolod....
Ahogy gondolod....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 05. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Telihold van meg, oltári seggfej idő, szerintem ezért vannak zizi emberek,ettől a nonstop szélvihartól én is kezdek megkattani..még a végén éjjel átváltozom vérmedveállattá

Ehh...tegyük el máskorra részemről..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 05. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 17:57

Törölt felhasználó (3802852)

Hello
Medve egy Veszprémi tali Péntek?
Vagy más is jelentkezhet!
Hello
Sziasztok srácok,helló Tangás! Én már előre próbálom kiszűrni a hülyéket az utakon! Okos enged alapon nyomatom,de a bunkókat szivatom!

Vidámat!
Felezzük a hetet
Igen,érezhető mikor zizi nap van vezetésben
Tegnap mondjuk nem vettem észre,Kutyu?
Felezzük a hetet

Igen,érezhető mikor zizi nap van vezetésben

Tegnap mondjuk nem vettem észre,Kutyu?
Vannak napok, amikor nagyon "zizik" az emberek. Mondjuk főleg vezetés közben látni. A tegnap is ilyen volt. Nektek is?
Jó reggelt! Kávé és kavics.
Kávét nem kell mondanom, de a könnyű csontúakat átfújja a szél a Duna túlpartjára... Tegyenek zsebre a kavicsból
Kávét nem kell mondanom, de a könnyű csontúakat átfújja a szél a Duna túlpartjára... Tegyenek zsebre a kavicsból

Jó éjt gyerekek búcsúzik a Füles mára.....
#jóéjtcsá
Remek álmokat,fasza felezős napot holnapra
Remek álmokat,fasza felezős napot holnapra

Akkor ma semmiképp se aludjatok sátorban