Jó reggelt,szép napot!
Hmm..dupla kávé,tejszínhabos stb..
Jól indul

Hmm..dupla kávé,tejszínhabos stb..

Jól indul

Aki kapja..marja,...

Jó reggelt! Bekészítettem a kávét, van koffmentes is, ha valaki vissza akarna feküdni.

Hello -bello

Én ma nagyon be@p-tam....
Ez van, majd a hétközepén lazítok.
Amúgy maszek munka volt, nem panaszkodom, de mostanában nem szeretek hajnali 5-kor kelni.....
Brrrrr (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 08. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 08. szombat 18:31
Ez van, majd a hétközepén lazítok.
Amúgy maszek munka volt, nem panaszkodom, de mostanában nem szeretek hajnali 5-kor kelni.....
Brrrrr (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 08. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Mókus,én visszafogottan,csak négyórát melóztam,de a többiek sztahanovisták!

Szasztok!
Engem szerintem sírva hoznának vissza az ufók,meg hátközépre felrugdalt valaggal ha bepróbálkoznának.
Biztosan tudják,nomeg így is hülyén néznek ki szegények,hát még úgy milyenek lennének, aztán nem is akarnak elvinni sosem.
Hétvégi melót letudtam múlthéten
Pihi volt,teszvesz,meg kicsi romantikázás mamával,ilyesmi. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 08. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 08. szombat 15:35
Engem szerintem sírva hoznának vissza az ufók,meg hátközépre felrugdalt valaggal ha bepróbálkoznának.

Biztosan tudják,nomeg így is hülyén néznek ki szegények,hát még úgy milyenek lennének, aztán nem is akarnak elvinni sosem.
Hétvégi melót letudtam múlthéten

Pihi volt,teszvesz,meg kicsi romantikázás mamával,ilyesmi. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 08. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihó! Csak én szedek itt Béres cseppet? Vagy az ufók mindenkit elvittek,csak engem túl satnyának találtak? Elmentem dolgozni,kínomban. Visszajövök,azt sehol senki?
Szia Mókus,én visszafogottan,csak négyórát melóztam,de a többiek sztahanovisták!

Itt vagyunk, csak ma meló volt 1000-el....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 08. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 08. szombat 06:04

Jó reggelt! Lassan olyan vagyok itt mint Wall-E
Itt hagytak a nappaliban, egy kávéfőzővel és Én minden nap teszem a dolgom... Csótány helyett Medvém, Kutyám és Mókusom van
Kávé kész, megyek a napra feltöltődni

Itt hagytak a nappaliban, egy kávéfőzővel és Én minden nap teszem a dolgom... Csótány helyett Medvém, Kutyám és Mókusom van

Sziasztok.
Hajnalban keltem, most értem haza...:(
Holnap pihi.....
Ne dolgozzatok sokat!
Hajnalban keltem, most értem haza...:(
Holnap pihi.....
Ne dolgozzatok sokat!
Halihó! Csak én szedek itt Béres cseppet? Vagy az ufók mindenkit elvittek,csak engem túl satnyának találtak? Elmentem dolgozni,kínomban. Visszajövök,azt sehol senki?
Reggelt!
Remek hétvégét és töltődést mindenkinek.
Remek hétvégét és töltődést mindenkinek.
Jó reggelt,szia Öcsy! Vígasztaljon,hogy hálás szívvel gondolunk rád,miközben a kávét kortyoljuk! És elöbb-utóbb csak híre megy a Jófecsajok körében,hogy a kávéd kihagyhatatlan!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 08. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 08. szombat 06:04

Aggódásra semmi ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 16:51

Törölt felhasználó (3802852)

Szia.
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....

Szia.
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 07. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....

Pussz.
Sőt,ha házsártos volt,előfordult hogy meg is ették inkább
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 07. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sőt,ha házsártos volt,előfordult hogy meg is ették inkább