Szia csajszi,#csokorvirág
És többiek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És többiek

Szép estét...
Hello Mindenki!
Sziasztok! Egy csepp mosoly? Egy katicapár szexel a faágon. Kicsit odébb egy másik katicafiú várakozik. Egyszercsak megjelenik egy cserebogár. - Te meg ki vagy?- kérdi a katica. - Én vagyok a cserebogár!- feleli amaz. - Na,nem,apukám,a"cserebogár" én vagyok!!!

Reggelt,nyugis sfh-t
Széllel vigyázzatok,súlyt a zsebekbe

Széllel vigyázzatok,súlyt a zsebekbe

Jó reggelt! SFH kávé is felkerült az itallapra. Ízlés szerint keserűn, vagy megédesítve.
Tartalmas hétvége volt és a héten is lesz tennivaló bőven. Sőt, idén annyi minden van tervben... Nincs idő passzívkodni.
Tartalmas hétvége volt és a héten is lesz tennivaló bőven. Sőt, idén annyi minden van tervben... Nincs idő passzívkodni.
Még mindig jobb mintha agresszív lenne
Biztos mindenki rápihen a seggfejhétfőre
Jóéjtpussz csajszi
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos mindenki rápihen a seggfejhétfőre

Jóéjtpussz csajszi

Ma passzív a társaság

Én tanulok tőle
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Crazy! Tangás méltó tanítványod lett!

Szeva Kutyu!
Örökzöld
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 09:14
Örökzöld

Sziasztok! Tangás,neked ismerned kell: Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol. Hallgatja egy süket ember ki a vízben lubickol....

Ez a beszéd!
Hozok lassúzós,simulós zenét is ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hozok lassúzós,simulós zenét is ..

Sziasztok! Tangás,neked ismerned kell: Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol. Hallgatja egy süket ember ki a vízben lubickol....

oké...akkor buli
)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm...#vállvonás,kár ezen agyalni.
Limbó
Van léc,zene,tapsolok is,hajrá
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Limbó
Van léc,zene,tapsolok is,hajrá

Sértő volt?? :(
Én csak viccesnek gondoltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak viccesnek gondoltam

#Seráfütty
Majd limbózunk,te kezded
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd limbózunk,te kezded