Jó reggelt! Öcsy ha mérges...
Nem főz kávét
Nem mérgez tovább
Persze Öcsy nem mérges, így főz kávét. Szép napot
Nem főz kávét

Nem mérgez tovább

Persze Öcsy nem mérges, így főz kávét. Szép napot

Férfi sem csinál vacsorát stb....

Szia csajszi,#csokorvirág
És többiek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És többiek

Szép estét...
Hello Mindenki!
Sziasztok! Egy csepp mosoly? Egy katicapár szexel a faágon. Kicsit odébb egy másik katicafiú várakozik. Egyszercsak megjelenik egy cserebogár. - Te meg ki vagy?- kérdi a katica. - Én vagyok a cserebogár!- feleli amaz. - Na,nem,apukám,a"cserebogár" én vagyok!!!

Reggelt,nyugis sfh-t
Széllel vigyázzatok,súlyt a zsebekbe

Széllel vigyázzatok,súlyt a zsebekbe

Jó reggelt! SFH kávé is felkerült az itallapra. Ízlés szerint keserűn, vagy megédesítve.
Tartalmas hétvége volt és a héten is lesz tennivaló bőven. Sőt, idén annyi minden van tervben... Nincs idő passzívkodni.
Tartalmas hétvége volt és a héten is lesz tennivaló bőven. Sőt, idén annyi minden van tervben... Nincs idő passzívkodni.
Még mindig jobb mintha agresszív lenne
Biztos mindenki rápihen a seggfejhétfőre
Jóéjtpussz csajszi
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos mindenki rápihen a seggfejhétfőre

Jóéjtpussz csajszi

Ma passzív a társaság

Én tanulok tőle
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Crazy! Tangás méltó tanítványod lett!

Szeva Kutyu!
Örökzöld
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 09. vasárnap 09:14
Örökzöld

Sziasztok! Tangás,neked ismerned kell: Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol. Hallgatja egy süket ember ki a vízben lubickol....

Ez a beszéd!
Hozok lassúzós,simulós zenét is ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hozok lassúzós,simulós zenét is ..

Sziasztok! Tangás,neked ismerned kell: Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol. Hallgatja egy süket ember ki a vízben lubickol....

oké...akkor buli
)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm...#vállvonás,kár ezen agyalni.
Limbó
Van léc,zene,tapsolok is,hajrá
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 09. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Limbó
Van léc,zene,tapsolok is,hajrá