Most már visszafogottan. Anya,lányom,Anyós,Nagyi,Hölgykollégák. Gyerekként érdekesebb volt. Budakeszin laktunk,vidéki hangulatú nagyközségben. Akkor szerettem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Magadról?
Hát jó...
Gondolom nem pont így érted
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát jó...

Gondolom nem pont így érted

Puszpusz csajszi
Mit hozhatok? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit hozhatok? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mai tapasztalat magamról.

Szép estét fiúk

Akkor nem Feltámadunk,hanem Fel! Támadunk!( by Hofi)

Amúgy szoktál locsolkodni?
Mármint húsvétkor.."kölnivel"?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mármint húsvétkor.."kölnivel"?

Szia Crazy! Na,ez jó duma volt,nem ismertem!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 11. kedd 19:15

Szeva Kutyu!
Böjt után jön a húsvét,meg a feltámadás,megmondta Öcsy
Oszt tudod hogy mi a különbség a Halloween és a Valentin nap között?
Az egyik egy tökről szól,a másik meg kettőtökről

Volt már ilyen....is..párszor...lesz majd jobb is,olyan is volt
Mondjuk én már lassan nem szeretek ide írni,reggel írok valamit,oszt este is ott figyel.
Ha így megy,még én is megutálom magamat,ha benézek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 11. kedd 19:12

Mondjuk én már lassan nem szeretek ide írni,reggel írok valamit,oszt este is ott figyel.
Ha így megy,még én is megutálom magamat,ha benézek

Na,de böjt! Ez lassan olyan komoly méreteket ölt,hogy nemhogy locsolás nem lesz,de kiszáradt sivataggá változik a nappali!
Szeva Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 11. kedd 19:10

Sziasztok,szép estét! Öcsy,vágom a böjt mit jelent,bár sok régi és sok új ünnepszerűség nem jön be nálam. Pl.Valentín nap! Amúgy se vagyok névnapkedvelő,hülyeségnek tartom,hogy a nevét 7nnepelje bárki.
Na,de böjt! Ez lassan olyan komoly méreteket ölt,hogy nemhogy locsolás nem lesz,de kiszáradt sivataggá változik a nappali!
Sziasztok,szép estét! Öcsy,vágom a böjt mit jelent,bár sok régi és sok új ünnepszerűség nem jön be nálam. Pl.Valentín nap! Amúgy se vagyok névnapkedvelő,hülyeségnek tartom,hogy a nevét 7nnepelje bárki.
Reggelt!
Soha ne mérgelődjünk,tök hülyeség az
Főleg ha a kávé rovására megy
Csuda napot mindenkinek
Soha ne mérgelődjünk,tök hülyeség az

Főleg ha a kávé rovására megy

Csuda napot mindenkinek

Jó reggelt! Öcsy ha mérges...
Nem főz kávét
Nem mérgez tovább
Persze Öcsy nem mérges, így főz kávét. Szép napot
Nem főz kávét

Nem mérgez tovább

Persze Öcsy nem mérges, így főz kávét. Szép napot

Férfi sem csinál vacsorát stb....

Szia csajszi,#csokorvirág
És többiek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És többiek

Szép estét...
Hello Mindenki!