Mókus biztosan bebólintott meló közben..

Szia Mókus,jó estét!

Reggelt???
Szeva (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 12. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 11:56

Szeva (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 12. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Jó reggelt!

Jó reggelt!

Szeva Crazy! Megvagyok,köszi! Ma eddíg laza,nem megszakadós a nap. Jó hangulatút,neked is!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Kutyu!
Kevés melót!
Minden oké? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kevés melót!

Minden oké? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Napot!
Vidámabbat.Tangás is pihen egy kicsit..,üdvözletét küldi
Vidámabbat.Tangás is pihen egy kicsit..,üdvözletét küldi

Jó reggelt! Lefőztem a négy kávét és egy teát is oda készítettem, hátha a rágcsáó is kibújk az odúból.
A városi lét annyira távol van az élhető emberi környezettől, hogy az űrt ki kell tölteni. Mondjuk ünnepekkel. Ilyen a pápa névnapja is, a Szilveszter. Mert az egyház megmondja. Csak épp minden a nap járásához igazodik itt a földön, kivéve a modern városi ember nem. Van villany, akkor dolgozik amikor akar, akkor ünnepel amikor akar. Az egyházi húsvétot jól túltolták... Belevették a nap járását, kicsit a holdhoz is igazodjon már, de a legfontosabb, hogy legyen hétvége is benne...
Ezért szeretem a nappalit. Ha van mondanivalód és gondolatod, vagy csak beszélgetnél, akkor mondod, ha nincs akkor nem. A virtuális térben egy kis igazi.
A városi lét annyira távol van az élhető emberi környezettől, hogy az űrt ki kell tölteni. Mondjuk ünnepekkel. Ilyen a pápa névnapja is, a Szilveszter. Mert az egyház megmondja. Csak épp minden a nap járásához igazodik itt a földön, kivéve a modern városi ember nem. Van villany, akkor dolgozik amikor akar, akkor ünnepel amikor akar. Az egyházi húsvétot jól túltolták... Belevették a nap járását, kicsit a holdhoz is igazodjon már, de a legfontosabb, hogy legyen hétvége is benne...
Ezért szeretem a nappalit. Ha van mondanivalód és gondolatod, vagy csak beszélgetnél, akkor mondod, ha nincs akkor nem. A virtuális térben egy kis igazi.
Roló le,jóéjtcsá

Jóvanna,ne pics@zz el,lopott poén..
Azért van akiben bízok...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért van akiben bízok...

Jah...én meg azóta nem bízom a nőkben,mikor gyerekkoromban egyszer azt mondta anyám:gyere csak ide,nem foglak bántani!

Jah...én meg azóta nem bízom a nőkben,mikor gyerekkoromban egyszer azt mondta anyám:gyere csak ide,nem foglak bántani!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Honnét tudjam???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Fehér nyuszi,meg rozsdás tik,hogyan lesz ebből piros a tojás?

Messze van még... elfogy a kölnitek...

Hát persze! Látod,higy a nyuszi is készülődik!

közeleg a húsvét???