Jó reggelt!

Szeva Crazy! Megvagyok,köszi! Ma eddíg laza,nem megszakadós a nap. Jó hangulatút,neked is!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Kutyu!
Kevés melót!
Minden oké? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kevés melót!

Minden oké? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Napot!
Vidámabbat.Tangás is pihen egy kicsit..,üdvözletét küldi
Vidámabbat.Tangás is pihen egy kicsit..,üdvözletét küldi

Jó reggelt! Lefőztem a négy kávét és egy teát is oda készítettem, hátha a rágcsáó is kibújk az odúból.
A városi lét annyira távol van az élhető emberi környezettől, hogy az űrt ki kell tölteni. Mondjuk ünnepekkel. Ilyen a pápa névnapja is, a Szilveszter. Mert az egyház megmondja. Csak épp minden a nap járásához igazodik itt a földön, kivéve a modern városi ember nem. Van villany, akkor dolgozik amikor akar, akkor ünnepel amikor akar. Az egyházi húsvétot jól túltolták... Belevették a nap járását, kicsit a holdhoz is igazodjon már, de a legfontosabb, hogy legyen hétvége is benne...
Ezért szeretem a nappalit. Ha van mondanivalód és gondolatod, vagy csak beszélgetnél, akkor mondod, ha nincs akkor nem. A virtuális térben egy kis igazi.
A városi lét annyira távol van az élhető emberi környezettől, hogy az űrt ki kell tölteni. Mondjuk ünnepekkel. Ilyen a pápa névnapja is, a Szilveszter. Mert az egyház megmondja. Csak épp minden a nap járásához igazodik itt a földön, kivéve a modern városi ember nem. Van villany, akkor dolgozik amikor akar, akkor ünnepel amikor akar. Az egyházi húsvétot jól túltolták... Belevették a nap járását, kicsit a holdhoz is igazodjon már, de a legfontosabb, hogy legyen hétvége is benne...
Ezért szeretem a nappalit. Ha van mondanivalód és gondolatod, vagy csak beszélgetnél, akkor mondod, ha nincs akkor nem. A virtuális térben egy kis igazi.
Roló le,jóéjtcsá

Jóvanna,ne pics@zz el,lopott poén..
Azért van akiben bízok...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért van akiben bízok...

Jah...én meg azóta nem bízom a nőkben,mikor gyerekkoromban egyszer azt mondta anyám:gyere csak ide,nem foglak bántani!

Jah...én meg azóta nem bízom a nőkben,mikor gyerekkoromban egyszer azt mondta anyám:gyere csak ide,nem foglak bántani!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Honnét tudjam???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Fehér nyuszi,meg rozsdás tik,hogyan lesz ebből piros a tojás?

Messze van még... elfogy a kölnitek...

Hát persze! Látod,higy a nyuszi is készülődik!

közeleg a húsvét???

Mármint Húsvétkor.." kölnivel"!

Jah...épp így én is
Már nincs varázsa
Nomeg majd Tangást is itt
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 11. kedd 19:38

Már nincs varázsa

Nomeg majd Tangást is itt

Most már visszafogottan. Anya,lányom,Anyós,Nagyi,Hölgykollégák. Gyerekként érdekesebb volt. Budakeszin laktunk,vidéki hangulatú nagyközségben. Akkor szerettem.
Szia Tangás! Benned sosem csalódtunk,köszi! Téged pl meglocsolnálak!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)