Kávé,reggeli..hmm..feleségül veszlek Tangás
Na jó,csak ijesztegetlek

Na jó,csak ijesztegetlek

Vigyázz,nehogy elguruljon
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 07:45

Törölt felhasználó (3802852)

Jó reggelt!
Gyógyszer bevéve, kulcs a zsebbe, indulhatunk....
Gyanús hogy ennyi a tojás...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 07:37

Szia Mackó! Mit szólsz a reggelihez? Szerinted Tangás tudja,hogy a tojás ránk "jótékony" hatással van?

Köszönjük hogy gondolsz ránk!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Szia Mackó! Mit szólsz a reggelihez? Szerinted Tangás tudja,hogy a tojás ránk "jótékony" hatással van?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidámat meg szép napot!
Kicsit eseménydúsan indul ...
Kicsit eseménydúsan indul ...

Habzsi-dözsi!! Köszi! Crazy,ébresztő!!!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kávé az ébredezőknek...

Jó étvágyat...

Szia Tangás! Szép reggelt! Akkor mi a tanács? Élvezzük ami van?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló...szép reggelt....
Hát...ne próbáljátok...kárba veszett idő...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 21:03

A csajszik szeszélyesek,és megérteni őket nem lehet,hiába próbáljuk

Szia Öcsy! Valaha kipróbáltam volna a bundás kenyeret mentolos csokival,de kávé mellé se rossz! Köszi! Szép napot!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 04:56

Csak szeretni#szivecskés
Ahogy ez a Valentín is szokta
Jó reggelt! Ma bundás kenyeret is tudok adni a kávé mellé

Csak szeretni#szivecskés
Ahogy ez a Valentín is szokta
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 21:03

Ki tudja, Galuska szeszélyes teremtés, már amennyire Én azt tudhatom. Persze meg is értem. Elvégre gyengébbik nemet erősíti és nem neki kell harcolni, az a Mi tisztünk lenne.
Szeva Öcsy!
Én nem komálom a törlösdit,főleg hogy kevesen jönnek vissza utána.
Szinte mindenkivel privátban is sokat dumálgattam,főleg a csajszikkal.Volt akivel oldalon kívül is tartottuk a kapcsolatot,volt akivel személyesen is taliztunk,volt akivel párszor csak majdnem..
Persze hiányzik a társaságuk,pláne azoké,akikkel régebbi barátságban voltunk,de ez van,az "élet" megy tovább,minket meg aki akar megtalál,néha még jót is tesz egy kis szünet
Amúgy Nokitól búcsúztam most,remélem más nem tervezi
Én maradok,sok melóm van ebben a regben,sosem törlöm,megvesztegetni biztosan nem akar senki
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 12. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 18:51
Én nem komálom a törlösdit,főleg hogy kevesen jönnek vissza utána.
Szinte mindenkivel privátban is sokat dumálgattam,főleg a csajszikkal.Volt akivel oldalon kívül is tartottuk a kapcsolatot,volt akivel személyesen is taliztunk,volt akivel párszor csak majdnem..

Amúgy Nokitól búcsúztam most,remélem más nem tervezi

Én maradok,sok melóm van ebben a regben,sosem törlöm,megvesztegetni biztosan nem akar senki

Ez a törlés nekem is fura, de nem zavar. Talán egy kicsit, ha vissza olvasok nincs egyértelmű szála az írásnak.
Én most csak akkor törölném magam, ha valami nőnemű angyali teremtmény megvesztegetene....
Nagyobb esélye van a maradásomnak
Én most csak akkor törölném magam, ha valami nőnemű angyali teremtmény megvesztegetene....

Ez a törlés nekem is fura, de nem zavar. Talán egy kicsit, ha vissza olvasok nincs egyértelmű szála az írásnak.
Nagyobb esélye van a maradásomnak
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 18:01

Ezek a törlések...ha egyszer valaki elkezdi,mindig van követője...erről szokjatok le..
Párszor megint egymás agyára mentünk,de szerintem most elég jól bírtuk...egyszer csak lesz elég türelmünk
Khm..lehet még variálni azt a nevet...
Hiányozni fogsz,remélem látunk még,ha nem,akkor is #vigyázzmagadrapussz
Szuszaaaa

Párszor megint egymás agyára mentünk,de szerintem most elég jól bírtuk...egyszer csak lesz elég türelmünk

Khm..lehet még variálni azt a nevet...

Hiányozni fogsz,remélem látunk még,ha nem,akkor is #vigyázzmagadrapussz

Szuszaaaa

Néhány éve Kurultáj alkalmával Bugacon a kisboltban a pénztáros néni tanított meg arra, hogy reggel az a reggeliig tart. A nap utánna kezdődik
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 12. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 17:16

Törölt felhasználó (3802852)

Csőváz Urak!
Szóval nekem akkor van reggel, mikor dolgozni kezdek....
Szóval nekem akkor van reggel, mikor dolgozni kezdek....