Jó dolgod van, neked is tartogat juti-falatot
Így kell ezt
És mindenki boldog!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 15. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 19:49

Nevessetek nyugodtan,de ez lett a punciszédítős dumám: -Ööö,Anya,nézd a kutyusokat,várják a "jussukat"!!!

Ennyire
Beéred a sodrófával is gondolom
Persze aki okot ad rá az meg is érdemli
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 15. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Szerintem szöget ütött a fejébe a gondolat, hogy mégsem a keleti boszorkányt kellett volna elvenni feleségül
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 15. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 21:10
Szerintem szöget ütött a fejébe a gondolat, hogy mégsem a keleti boszorkányt kellett volna elvenni feleségül

Szia Tangás
Akkor most a képen az látható hogy a szerelmes asszonyka reggelit szeretne készíteni a konyhában ébredő,másnapos párjának?

Akkor most a képen az látható hogy a szerelmes asszonyka reggelit szeretne készíteni a konyhában ébredő,másnapos párjának?

Én nem vagyok ennyire "veszélyes"
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 15. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább azt kell elkérni ami a kezében van
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 15. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 20:45

Szia Tangás,keményen tolod! Asszem én már meg se merném kérni a kezed!

Szia Tangás
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 15. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Tangás,keményen tolod! Asszem én már meg se merném kérni a kezed!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 15. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello...mindenkinek szép estét...

Nevessetek nyugodtan,de ez lett a punciszédítős dumám: -Ööö,Anya,nézd a kutyusokat,várják a "jussukat"!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 15. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 18:31

Akkor fogadjunk, hogy gondosan ügyelsz arra hogy mindig legyen otthon malacorr

Nekem olyan erőltetettnek tűnnek ezek az átvett "ünnepek"...
Én folyamat gyerek vagyok még mindig
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 15. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 17:56

Én folyamat gyerek vagyok még mindig

Vannak mókák, és vannak ünnepek. Amerika egy nagy kultúr gyökereket vesztett olvasztó. Van elég saját ünnepünk, nem kell segíteni
Ha felnőttként tud gyerek lenni az ember az nagyon jó!

Akkor fogadjunk, hogy gondosan ügyelsz arra hogy mindig legyen otthon malacorr
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 15. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 17:18

Ma dolgoztam kicsit,szivesség fuvar. Mikor hazaértem Anya szolíd sminkben,frizura belőve és mosolyogva mutatja a kezében a két puffasztott malacorrot,amit a kutyusaink kapni szoktak,hogy egy kicsit hagyjanak minket békén. Rohantam zuhanyozni!

Vannak mókák, és vannak ünnepek. Amerika egy nagy kultúr gyökereket vesztett olvasztó. Van elég saját ünnepünk, nem kell segíteni

Meglátod a kezében a malacorrot és már csurog a nyálad mi Pavlov
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 15. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 17:18

Ma dolgoztam kicsit,szivesség fuvar. Mikor hazaértem Anya szolíd sminkben,frizura belőve és mosolyogva mutatja a kezében a két puffasztott malacorrot,amit a kutyusaink kapni szoktak,hogy egy kicsit hagyjanak minket békén. Rohantam zuhanyozni!

Ez tuti volt,elképzeltem
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 02. 15. szombat 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 12:02

Szia Kutyu,
A Halloweent én szeretem
Az egyik lányom sminkmester, H-kor pazar arcokat festett a haveri körnek nálunk. Épp indultak bulizni, mikor csöngettek kisgyerekek cukorkáért. Ezek kiléptek, a gyerkőcök meg elő kőrben nagyon besztrak. A bátrabbja, aki itt maradt, kapott nasit
A Halloweent én szeretem

Az egyik lányom sminkmester, H-kor pazar arcokat festett a haveri körnek nálunk. Épp indultak bulizni, mikor csöngettek kisgyerekek cukorkáért. Ezek kiléptek, a gyerkőcök meg elő kőrben nagyon besztrak. A bátrabbja, aki itt maradt, kapott nasit

Nem tudsz masnit kötni mi?
Amúgy mi sem V napozunk,egész évben szeretjük egymást
Halloweent sem komálom,mert mindig megdícsérik a jelmezemet,pedig még csak gondolkozom rajta hogy mi legyen
Nálad is tavasz van már? Vagy küldjek egy picit?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 02. 15. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 10:16

Amúgy mi sem V napozunk,egész évben szeretjük egymást

Halloweent sem komálom,mert mindig megdícsérik a jelmezemet,pedig még csak gondolkozom rajta hogy mi legyen

Nálad is tavasz van már? Vagy küldjek egy picit?

JóReggelt! ♡♡♡
Nem volt masni. Vicceltem.
Mi nem V napozunk, mert én nem szeretem.
Nem volt masni. Vicceltem.

Mi nem V napozunk, mert én nem szeretem.

Hát,erdőben nem voltam,de megfogadtam a szabadtéri tevénységet,rohadt jól esett már a napenergia
Már csak egyéb módon kellene töltődnöm
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 15. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 05:37

Már csak egyéb módon kellene töltődnöm

Jó reggelt! A tegnapi romantika után egy kicsit lazább kávé? A szívünk formában van
Katja? Volt sikere a masninak?
Kutyu van amit nem kell megérteni, csak tudomásul venni és helyén kezelni.
Crazy jó idő lesz hétvégén, menj egyet sétálni az erdőbe. Az majd feltölt

Katja? Volt sikere a masninak?
Kutyu van amit nem kell megérteni, csak tudomásul venni és helyén kezelni.
Crazy jó idő lesz hétvégén, menj egyet sétálni az erdőbe. Az majd feltölt

Üdv Kutyu!
Én sem szeretem az ünnepeket,főleg azért mert nem tudom megjegyezni mikor melyik van
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 15. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 11:52
Én sem szeretem az ünnepeket,főleg azért mert nem tudom megjegyezni mikor melyik van

Szia Katja,szeva Crazy! Valentín,meg Halloween,ezek nekem se jönnek be! Mikor már a magyar ünnepeket is máshogy élem meg,mint régebben! Crazy,az említett párnak utánaolvastam,végig ilyen! Rejtő TörökSzultánja a fasorban sincs hozzájuk képest!

Szia Kutyu,
A Halloweent én szeretem
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 15. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 11:52
A Halloweent én szeretem

Szia Katja,szeva Crazy! Valentín,meg Halloween,ezek nekem se jönnek be! Mikor már a magyar ünnepeket is máshogy élem meg,mint régebben! Crazy,az említett párnak utánaolvastam,végig ilyen! Rejtő TörökSzultánja a fasorban sincs hozzájuk képest!