Jó reggelt,csuda napot mindenkinek!
Jó reggelt,sziasztok! Szeva Crazy! Öcsy csak intézett valamit!

Szeva Kutyu!
Sikerült nem megázni?
Sikerült nem megázni?
Szia Crazy! Az az érzésem Te érdekitató vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 07. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Mostmár mellesleg dobjatok be egy sört is

Na kösz!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 07. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor Teázol ott, Én kávézom itt
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 07. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 07:22

Jó reggelt nappali! Mindjárt Nyíregyen vagyok,itt zuhog! Öcsy,nem tudsz gyorsan jó időt intézni? Meg fogok ázni!

Reggelt!
Itt is remek,tavaszi idő van,nótáznak a madarak,tosznak a macskák (egymással..),süt a nap stb..
A szombati kávé az egyik kedvencem
Itt is remek,tavaszi idő van,nótáznak a madarak,tosznak a macskák (egymással..),süt a nap stb..

A szombati kávé az egyik kedvencem

Jó reggelt nappali! Mindjárt Nyíregyen vagyok,itt zuhog! Öcsy,nem tudsz gyorsan jó időt intézni? Meg fogok ázni!

Jó reggelt! Azért az jól hangzik, hogy szombat reggeli kávé
Az eső elállt, csipporognak a madárkák. Jó kis frasztó hét volt az biztos. Ha lenne kerti dézsa jó meleg vízzel, most abban nézném a napkeltét az biztos.

Az eső elállt, csipporognak a madárkák. Jó kis frasztó hét volt az biztos. Ha lenne kerti dézsa jó meleg vízzel, most abban nézném a napkeltét az biztos.
Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Mókus mára....
Bekukucskás

Jó reggelt kívánok,szervusztok kispajtások
Így köszöntünk anno az oviban
Nálam is péntek van,meg eső..
A péntek jó

Így köszöntünk anno az oviban

Nálam is péntek van,meg eső..

A péntek jó

Jó reggelt!
Ti is azt látjátok a naptárban amit én???
PÉNTEK!!!!!!!!!!!!!
Ti is azt látjátok a naptárban amit én???
PÉNTEK!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok! Tangás,ez tagadhatatlan!

Szia csajszi
Szép a mosolyod...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép a mosolyod...

Hello...szép estét...

Jó reggelt!
Reggelt meg napot
Maradjunk annyiban hogy munkát nem kívánunk egymásnak,abból szerencsére van mindenkinek
Inkább jó akármit.
Mondjuk én is jobbkedvűen tevékenykedek mikor azt csinálhatom ami nekem jobban fekszik,de sajna ez ritkábban van
Értékelést nem is említem...

Maradjunk annyiban hogy munkát nem kívánunk egymásnak,abból szerencsére van mindenkinek

Mondjuk én is jobbkedvűen tevékenykedek mikor azt csinálhatom ami nekem jobban fekszik,de sajna ez ritkábban van