Szerencsére nem,de úgy látom hogy idővel benne a pakliban ez is...
Nálad mi helyzet?
Guta???
Hogyan?
Legközelebb rúgd picsen
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 03. 17. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 17. kedd 08:30
Nálad mi helyzet?
Guta???

Legközelebb rúgd picsen

JóReggelt!
Ti már túszok vagytok?
Nem követtem a nappalit, mert megütött a guta
Ti már túszok vagytok?

Igazad van,nem is kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 17. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 17. kedd 08:21

Törölt felhasználó (3802852)

Brumi!!!!
Puszi nincs, megmondta a Pali bácsi!

...csak, mert szép...

Jó reggelt!
Még nem, de jobb félni..
Home office... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 03. 17. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 17. kedd 08:30
Még nem, de jobb félni..
Home office... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 03. 17. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt!
Ti már túszok vagytok?
Ti már túszok vagytok?

JóReggelt!
Ti már túszok vagytok?
Ti már túszok vagytok?

Brumi!!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 17. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Vigyázzatok magatokra!
Vigyázzatok magatokra!
Pusszantás
Oké,én leszek a gerenda amit cipeltek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 17. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Oké,én leszek a gerenda amit cipeltek

Jó reggelt/szép napot.
Csak vidáman
Akkor fasza lesz minden
Csak vidáman

Hello...szép reggelt...

Jó reggelt! Sok minden már most átértékelődött. A nevetés és annak az ideje is. Ez a hely, ahova nevetni jártunk be, most meg csak egy hely, ahol sokat nevettünk... Az életrevaló az mindíg a helyzetnek megfelelően tesz, ezért él.
Szerencsére van útmutató, üljünk a seggünkön. A tenivaló egyértelmű, akinek olyan csontos a segge mint nekem, puha széket keressen
Most már jöhet a kávé is.
Szerencsére van útmutató, üljünk a seggünkön. A tenivaló egyértelmű, akinek olyan csontos a segge mint nekem, puha széket keressen

Bekukucskás#
Akartam hozni valami mókát,de semmi humorosat nem találtam...röhögjetek,oszt majd pótolom
Akartam hozni valami mókát,de semmi humorosat nem találtam...röhögjetek,oszt majd pótolom

Vidámat,mégha megint seggfej hétfő is van.
Minden oké lesz

Minden oké lesz

Sziasztok! Remélem mindannyian gond nélkül átvészrljük ezt a szar időszakot! Mindenki vigyázzon magára és a szeretteire! A humor azért maradjon!

A szombati tanítást elvileg megtartották, de nem mentem. Így láttam helyesnek. Ma megyek dolgozni, amíg lehet. Utána úgy is lesz szünet, az előre jelzés szerint. Idén sokat fogok az itthoni dolgommal haladni.
Jó reggelt! Hiába hívod, karanténban van a többi bányásszal együtt
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 15. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Happpciiiiii