https://youtu.be/c0G0-uKDjbk
Hallgassatok zenét...
Hallgassatok zenét...

Nem kell itt senkitől se félni...
pussz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 09:18

Sziasztok srácok,helló Tangás! Én mindenkit megértek valamilyen szinten,mert ilyen helyzetben,még senki sem volt! Lehet óvatoskodni,megfontoltan élni ezeket a napokat,de szerencse is kellhet,úgyhogy mindenkinek dzerencsét kívànok!!
Ennek örülök
Addig jó amíg megy a meló,óvatosság stb, aztán nem lesz gáz.
A home office neked is felejtős,akárcsak nekem
Nah,mára csá,nyugodalmast,holnapra meg mindenkinek remek napot,amilyent szeretne. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 17:20

Addig jó amíg megy a meló,óvatosság stb, aztán nem lesz gáz.
A home office neked is felejtős,akárcsak nekem

Nah,mára csá,nyugodalmast,holnapra meg mindenkinek remek napot,amilyent szeretne. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,rendben vagyok,köszi! Nem erőltetném a munkát a család miatt,de mindíg jön valami muszáj megcsinálni dolog!
Igen,rendben vagyok,köszi! Nem erőltetném a munkát a család miatt,de mindíg jön valami muszáj megcsinálni dolog!
Ááá ugyan,miért taszitanád a csajokat....meg nagyon nincs is taszítani mostanában...
Amúgy oké minden? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 14:34

Amúgy oké minden? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Crazy! Tettem egy kisérletet,hátha én taszítom az idekívánkozó hölgyeket! Meg ne hogy már Tangás se jöjjön!
De úgy látom,hála az égnek,nem rajtam múlik!

Szeva Crazy! Tettem egy kisérletet,hátha én taszítom az idekívánkozó hölgyeket! Meg ne hogy már Tangás se jöjjön!
De úgy látom,hála az égnek,nem rajtam múlik!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 13:19

Szevasz Kutyu!
Már hiányoltalak,meg Katja is el van tűnve,mondjuk vele én is eltűnnék..
Mindenki másképp reagálja le a dolgokat,nem vagyunk egyformák,ez így van rendjén.
Az alkalmazkodni nem akarókkal van gond,nem kérnek tőlünk nehéz dolgokat:ne bandázz,csak fontos ügyben mozdulj ki,rád vonatkozó időben boltozz,ne ülj a buszon az elkerített részbe..stb...hát persze hogy akadnak lázadók,buszsofőrrel,boltossal,gyógyszertárossal ...ezért balhézó,keménykedő majmok,mert hát nehogymá..no nekik kívánok olyan rendfenntartókat mint Indiában.Bottal elverik a valagát,oszt tudja mindjárt mi az illem és a rend

Mindenki másképp reagálja le a dolgokat,nem vagyunk egyformák,ez így van rendjén.
Az alkalmazkodni nem akarókkal van gond,nem kérnek tőlünk nehéz dolgokat:ne bandázz,csak fontos ügyben mozdulj ki,rád vonatkozó időben boltozz,ne ülj a buszon az elkerített részbe..stb...hát persze hogy akadnak lázadók,buszsofőrrel,boltossal,gyógyszertárossal ...ezért balhézó,keménykedő majmok,mert hát nehogymá..no nekik kívánok olyan rendfenntartókat mint Indiában.Bottal elverik a valagát,oszt tudja mindjárt mi az illem és a rend

Szevasz Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 09:18

Sziasztok srácok,helló Tangás! Én mindenkit megértek valamilyen szinten,mert ilyen helyzetben,még senki sem volt! Lehet óvatoskodni,megfontoltan élni ezeket a napokat,de szerencse is kellhet,úgyhogy mindenkinek dzerencsét kívànok!!
Reggeli üdv,meg seggfej hétfő...bárki találta ki a hétfőt,kevésbé szimpatikus.
Átlagban fegyelmezettek vagyunk,a hírek szerint és tapasztalva is.Néhány országban röpködnek a bírságok,Indiában meg pl egy csomó ember elnáspángolnak bottal mert értetlenek.
Szép napot mindenkinek
Átlagban fegyelmezettek vagyunk,a hírek szerint és tapasztalva is.Néhány országban röpködnek a bírságok,Indiában meg pl egy csomó ember elnáspángolnak bottal mert értetlenek.
Szép napot mindenkinek

Jó reggelt! Megmelegítem a tegnapi kávét. Nem. Csak felöntöm tejjel, hidegen.
Ahogy látom, fegyelmezettek az emberek. Persze nem tudom mi van a városban, nem járok arra. Szerda reggel voltam, de akkor is olyan volt, mintha vasárnap lett volna.
Mondjuk itthon legalább haladok a dolgaimmal. Mindíg azt mondtam nincs rá idő. Hát most van.
Ahogy látom, fegyelmezettek az emberek. Persze nem tudom mi van a városban, nem járok arra. Szerda reggel voltam, de akkor is olyan volt, mintha vasárnap lett volna.
Mondjuk itthon legalább haladok a dolgaimmal. Mindíg azt mondtam nincs rá idő. Hát most van.
Jó reggelt!
Igen ma reggel egy órával korábban... Csak az ember lehet ilyen hülye.
Igen ma reggel egy órával korábban... Csak az ember lehet ilyen hülye.
Jó reggelt!
Nyári időszámítás,szeressem
Elvileg az uccsó tekergetés volt.
Egy pszihomókus tanácsolta a tv-ben,hogy ne egyszerre állítsuk,hanem naponként negyedórákkal...így kevésbé visel meg minket..nem kommentálom
Nyári időszámítás,szeressem

Elvileg az uccsó tekergetés volt.
Egy pszihomókus tanácsolta a tv-ben,hogy ne egyszerre állítsuk,hanem naponként negyedórákkal...így kevésbé visel meg minket..nem kommentálom

Kicsi móka:
Kép címe: karanténban könnyű annak aki a saját feleségét szereti
Kép címe: karanténban könnyű annak aki a saját feleségét szereti

Reggelt!
Tervezgetni lehet,én is úgy látom hogy a korhatárt leszámítva nem kell nagyon változtatni.Eddig is céltudatosan,és csak indokolt esetben mentek a dolgok.
Sajnálom azokat akik nem tudnak dolgozni,kitartást nekik és remélem hogy mielőbb rendeződik nekik..
Tervezgetni lehet,én is úgy látom hogy a korhatárt leszámítva nem kell nagyon változtatni.Eddig is céltudatosan,és csak indokolt esetben mentek a dolgok.
Sajnálom azokat akik nem tudnak dolgozni,kitartást nekik és remélem hogy mielőbb rendeződik nekik..
Jó reggelt! Kávé, tervezgetés... Persze ehhez jó lenne tudni, mivel is van dolgunk, mihez igazítsuk a terveinket.
Az én munkám sem virtuális, így megyek... Sokal céltudatosabban és csak indokolt esetben. Ha úgy vesszük, eddig is a most kihírdetett szerint, leszámítva a korhatárt.
Ez lesz jó ideig...
Az élet nem áll meg, és a társkeresés sem. Nem is ez a terv...
Csak azok akik tényleg nem tudnak dolgozni... Na ott lehet még gebasz!
Az én munkám sem virtuális, így megyek... Sokal céltudatosabban és csak indokolt esetben. Ha úgy vesszük, eddig is a most kihírdetett szerint, leszámítva a korhatárt.
Ez lesz jó ideig...
Az élet nem áll meg, és a társkeresés sem. Nem is ez a terv...
Csak azok akik tényleg nem tudnak dolgozni... Na ott lehet még gebasz!
Szia csajszi!
Valaki vagy ügyesen tud szeletelni,vagy kevésbé jól olvasni
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 27. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki vagy ügyesen tud szeletelni,vagy kevésbé jól olvasni

Picit más téma:

hello
Vírus mentes szép napot...

Kb semmit nem jelent. Ez korlátozás, nem zár-sajnos. Játék az idegekkel...:(
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 27. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 13:07

Még nem tájékozódtam hogy mit is jelent pontosan a jelenlegi helyzet..majd otthonról.Bennem is felmerült pár kérdés..
Melózni jöhetek,arról már kaptam igazolást

Még nem tájékozódtam hogy mit is jelent pontosan a jelenlegi helyzet..majd otthonról.Bennem is felmerült pár kérdés..
Melózni jöhetek,arról már kaptam igazolást