nahéééé..itthon vagyok
voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről
pénteken kirándultunk egerben, a szépasszony völgyében kezdtük, onnan vonatoztunk be a várhoz, láttuk 2x a tüzes víz nevű objektumot...majd léböjti kellékeket vettünk magunkhoz, és a szálláshelyre mentünk...(mellesleg megjegyzem, hogy 6 autóval mentünk és csak én vezettem egyedül nőként, és engem követtek a pályától a szépasszony völgyig a pasik
)
ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet
megbeszéltük, hogy gyógyszerészünk nélkül sose utazunk ezentúl sehova...
szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot

voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről

ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet

szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot
hihi! ennyire nem vagyok ügyes!
holnap láthatod, milyen csinosak lettek a tojások. lefotózom majd. (vaku nélkül, mert willy elájul!)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ne fess,metssz!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

kellemes Húsvétot és sok(lehetöleg józan)locsolót a lányoknak,sok tojáshímzést a fiuknak!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!

a másik zizzent...
(hogy ne csalódj)

négy tojást már össze-vissza irókáztam... cééép...

Törölt felhasználó (69371)

én a kék tojást szeretem! szóval elég ha tökön rugsz!

én a kék tojást szeretem! szóval elég ha tökön rugsz!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

szép napot nektek.
megyek, festem a tojásokat.

Sziasztok! Jó étvágyat az ebédhez! Szép délutánt!

sok locsolót (vagy beöntést
) a csajoknak!
a srácok figyeljenek oda, hogy 2 tojás maradjon!

a srácok figyeljenek oda, hogy 2 tojás maradjon!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket

Megyek
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

No azért a megjelenés is alkalomhoz illő kell h. legyen

Jó reggelt Húsvét napján!
Így várom majd a locsolókat
Így várom majd a locsolókat

Mindkettő
Mindkettő
Hideg
Lassú
Mindkettő
Sima
Hangos
De rem. ez nem valami pszichés állapotot feltérképező kérdéssor... Aztán kiderül h. hibás vagyok
Mindkettő
Hideg
Lassú
Mindkettő
Sima
Hangos
De rem. ez nem valami pszichés állapotot feltérképező kérdéssor... Aztán kiderül h. hibás vagyok

Az a baj... A mai pasik lusták... Vagy nem tudnak táncolni...
Egyszer egy lagziban... Végig ültem...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 07. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer egy lagziban... Végig ültem...

nemes verset hoztál, willy.
nekem ez a szakasz tetszik nagyon, ez olyan én-féle.
"különbékét ezért kötöttem
a semmivel,
ezért van, hogy csinálom, amit
csinálni kell,
ezért becsülök úgy egy-egy jó
pillanatot,
ezért van, hogy a háborúban
verset irok" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 00:18
nekem ez a szakasz tetszik nagyon, ez olyan én-féle.
"különbékét ezért kötöttem
a semmivel,
ezért van, hogy csinálom, amit
csinálni kell,
ezért becsülök úgy egy-egy jó
pillanatot,
ezért van, hogy a háborúban
verset irok" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Kiváltképp az első két szak volt az ami sokáig a himnuszom volt
Ha tudtam volna régen, amit
ma már tudok,
ha tudtam volna, hogy az élet
milyen mocsok,
nem fütyörésznék most az uccán
ilyen vigan:
valószínűleg felkötöttem
volna magam.
Ha tudtam volna régen, amit
ma már tudok,
ha tudtam volna, hogy az élet
milyen mocsok,
nem fütyörésznék most az uccán
ilyen vigan:
valószínűleg felkötöttem
volna magam.
Kutya vagy macska?
KUTYA!
Hegység vagy síkság?
Hegység, de a síkságot is szeretjük
Hideg vagy meleg?
mindkettő kell
Gyors vagy lassú?
Száguldjon, de ha akarom legyen nyugodt, lassú
Fekete vagy fehér?
Mindkettő, akár egyszerre is
Sima vagy érdes?
Attól függ
Halk vagy hangos?
Hangos... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 22:56
Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?
KUTYA!
Hegység vagy síkság?
Hegység, de a síkságot is szeretjük
Hideg vagy meleg?
mindkettő kell
Gyors vagy lassú?
Száguldjon, de ha akarom legyen nyugodt, lassú
Fekete vagy fehér?
Mindkettő, akár egyszerre is

Sima vagy érdes?
Attól függ
Halk vagy hangos?
Hangos... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?