Köszi,az ünneplést is
Bizony-bizony,a kézműves cuccok közt is találni ami nagyon ott van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 08. szerda 08:45

Bizony-bizony,a kézműves cuccok közt is találni ami nagyon ott van

Törölt felhasználó (4170242)

Boldog szülinapot! Akkor téged is ünnepeltünk tegnap!
Öröm, hogy tudtam segíteni.
Köszönöm a virtuális kávét! Kérhetek a tetejére egy kis fahéjat? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 06:04

Köszönöm a virtuális kávét! Kérhetek a tetejére egy kis fahéjat? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Köszönöm az infót, legalább van valami támpontom ami szűkíti a kört. Egy jó kávéval tudom meghálálni jelképesen!
Boldog szülinapot! Akkor téged is ünnepeltünk tegnap!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 07. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 08:19

Szeva Öcsy,tettem oda visszaintegetést hazára
Idén elmarad a Balcsiban huncutkodás,csak pont ma nincs olyan idő..
Még nem tudom hogy mivel lep meg a drágám,de "ölre menés" biztosan lesz most is

Nyugis ám szép napot kívánok a nappaliba járóknak.
Nem vagyok sörös, de a meggysört szeretem. A Soproni is finom, de a kézművest is érdemes kortyolgatni. Tegnap szülinapi buli volt nálunk, így volt pár féle pia... s kicsit ... inkább nagyon érzem a fejemet...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 08. szerda 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 08. szerda 06:25
Nem vagyok sörös, de a meggysört szeretem. A Soproni is finom, de a kézművest is érdemes kortyolgatni. Tegnap szülinapi buli volt nálunk, így volt pár féle pia... s kicsit ... inkább nagyon érzem a fejemet...

Vidámat!
Jöhet a kávé
Nem italozom,így is kettyós vagyok,hát ha még innék is ..
Mondjuk jövőhét végén lesz az éves gőzleeresztő partim,no ott majd kicsit bepótolom
Meggysört viszont megkóstólnám,még sosem ittam.
Jöhet a kávé

Mondjuk jövőhét végén lesz az éves gőzleeresztő partim,no ott majd kicsit bepótolom

Vidámat!
Jöhet a kávé
Jöhet a kávé

Jó reggelt! Másnapos Mackó? Kávét, vagy inkább gyógysör? Hétvégén voltam Kerekegyházán. Ha arra jártok igyatok egy meggysört a kocsmában. Nagyon finom!
Szeva Kutyu!
Ez szép volt,úgy legyen!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 07. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 16:29
Ez szép volt,úgy legyen!

Szeva Crazy! Az Őrült Medvék Istene váltsa valóra minden vágyad! Boldog Szülinapot!
Köszönöm! Alkalom adtán a leglekesebb támogatóimat szívesen meggyúrom
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 07. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Crazy! Az Őrült Medvék Istene váltsa valóra minden vágyad! Boldog Szülinapot!
Köszi!
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 07. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 09:15

Szia
Bolodog szülinapot és élvezd ma ezt a napot kívánom h mindenféle jó dologgal lepjenek ma meg
És mindenkinek legyen fasza kis élvezetekben gazdag napja jó asztalon táncolást
Bolodog szülinapot és élvezd ma ezt a napot kívánom h mindenféle jó dologgal lepjenek ma meg

Szia
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 07. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 06:27

Jó reggelt meg vidámat!
Khm..ma van szülis napom,ennyi idős sosem voltam még,ki süt nekem tortát vagy valami meglepi esetleg?
Khm..ma van szülis napom,ennyi idős sosem voltam még,ki süt nekem tortát vagy valami meglepi esetleg?

Köszike♡
Akkor már vasalom is élesre a lazacbőr tangámat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 07. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 07:52
Akkor már vasalom is élesre a lazacbőr tangámat

Istenke éltessen Mackó ♡♡♡
Este iszunk egyet az egészségedre, és táncolunk az asztalon

Szeva Öcsy,tettem oda visszaintegetést hazára
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 07. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 07:05

Jó reggelt! Teszek gyertyát a kávédra VénMedve
Integettem ma reggel is!
Egy éve ilyenkor a Balcsin voltál az asszonykával az öledben, idén miként ünnepelsz?

Egy éve ilyenkor a Balcsin voltál az asszonykával az öledben, idén miként ünnepelsz?
Gratulálok Öcsyke♡♡♡
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 04. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 18:56

Üdv! Siker! Nem tudom van-e köze a dombocska-simikének, de inkább biztosra mentem

Istenke éltessen Mackó ♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 07. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt meg vidámat!

JóReggelt ♡♡
Jó reggelt! Teszek gyertyát a kávédra VénMedve
Integettem ma reggel is!
Egy éve ilyenkor a Balcsin voltál az asszonykával az öledben, idén miként ünnepelsz? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 07. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy éve ilyenkor a Balcsin voltál az asszonykával az öledben, idén miként ünnepelsz? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 07. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt meg vidámat!

Jó reggelt meg vidámat!

Köszönöm neked viszont kívánom,és élvezetekben gazdagot mindenkinek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 06. hétfő 06:51

Jó reggelt kívánok,szervusztok kispajtások
Mosolygós seggfejhétfőt,lendületes hetet

Mosolygós seggfejhétfőt,lendületes hetet