Nem foglak ám sajnálni
Nekem is most már megy a második...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is megyek,Hellász

további jó szórakozást mindenkinek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 14:16

gondolom ezt nekem szántad!
úgyhogy megyek is!
ui: ne feledkezz meg az off-ba tett igéretedről!

úgyhogy megyek is!
ui: ne feledkezz meg az off-ba tett igéretedről!
gondolom ezt nekem szántad!
úgyhogy megyek is!
ui: ne feledkezz meg az off-ba tett igéretedről! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 13:27

úgyhogy megyek is!
ui: ne feledkezz meg az off-ba tett igéretedről! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó napokat!
Megjöttem... de gondolom a fiúknak vége a munkaidőnek

Nekem pl.most fog kezdődni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó napokat!

Jó is lenne, ha csak fél kettőig kéne melózni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó napokat!

Jó napokat!

Bekukk. De sajnos csak ennyi. Dolgom van. Pussz.
Hát ha van elég sör is a sörsöd mellé, akkör annyira nincs is rossz dolgod
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

látod!
ez az én sörsöm! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ez az én sörsöm! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Papa, te vagy a délutáni ügyeletes a szobában?

Pillécske?
mit keres a puncidról a kép a csongrád megyei topicba???
mit keres a puncidról a kép a csongrád megyei topicba???
Jó napot,mikor is lessz az a napalis buli???És hol????
akkor a nappalis buli előtt fogom elmesélni mindezt, akkor bisztoss végigbírom az összes jányt!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 11:35

Illetve, akkor ujságold azt büszkén, hogy már napok óta nem állt fel, így az alábbi elmélet alapján, tuti számíthatsz egy 2 hetes folyamatos merevedésre.
Kis szerencsével nem hullamerevségre, bár az közel sem tart ennyi ideig, de akkor már úgyis mindegy

Illetve, akkor ujságold azt büszkén, hogy már napok óta nem állt fel, így az alábbi elmélet alapján, tuti számíthatsz egy 2 hetes folyamatos merevedésre.
Kis szerencsével nem hullamerevségre, bár az közel sem tart ennyi ideig, de akkor már úgyis mindegy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor a férfiasságunk dicséretével nagyon csínján bánjunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 10:43

Törölt felhasználó (24620)

én nemrég mondtam el büszkén anyámnak, hogy már hónapok óta nincs baja a szememnek...
azóta sem látok rendesen a jobb szememmel
azóta sem látok rendesen a jobb szememmel
én nemrég mondtam el büszkén anyámnak, hogy már hónapok óta nincs baja a szememnek...
azóta sem látok rendesen a jobb szememmel (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:33
azóta sem látok rendesen a jobb szememmel (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt.
Tegnap csomó embernek elújságoltam, hogy a lányom hónapok óta nem volt beteg, erre éjjel belázasodott. Hiába kopogtam le...
Tegnap csomó embernek elújságoltam, hogy a lányom hónapok óta nem volt beteg, erre éjjel belázasodott. Hiába kopogtam le...
ennyi időre jöttél csak?
a fiam menyecskéjének
jobbulást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:59
a fiam menyecskéjének

Igazából az aggaszt, hogy más tünet nincs. Mert ha taknyos lenne, tudnám, hogy megfázott. De így?
De majd a dokinéni eldönti, mert ha ma is lázas lesz, viszem.
Bár abban reménykedem, hogy a leghátsó őrlőfogak jönnek és az okozza.
Na megyek.
Szép napot!
Na megyek.
Szép napot!
Te vitted haza Neki!
tőlem kapod el. én pedig a kisfiamtól! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:33
tőlem kapod el. én pedig a kisfiamtól! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt.
Igazából az aggaszt, hogy más tünet nincs. Mert ha taknyos lenne, tudnám, hogy megfázott. De így?
Na megyek.
Szép napot! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:50
Na megyek.
Szép napot! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek! Akkor most nem vagy humoros kedvedben? Sajnálom a picit,és mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Az én fiamnak is megfázásos hasmenése van,de ő már 10éves,és ilyenkor már máskép veszi az ember. Akit be akartam mutatni,elhalasztom,majd egy alkalmasabb időben.