Halihó nappali! Sziasztok Csajszik,szeva Srácok! Nekem eddíg tartott a mai melódia. Öcsy,jó lenne már az a "fröccs"!!! Még megpimpósodik a végén!
Teljesen,én is úgy tudom,sőt még a konzervek mérete is lőszerméret kompatibilis volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 18:03

Törölt felhasználó (4382602)

Az vajon mennyire igaz, hogy még a cigi sem véletlenül ilyen hosszban készült?
Az vajon mennyire igaz, hogy még a cigi sem véletlenül ilyen hosszban készült?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 29. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 17:18

Régen a cocializmot,most meg ez a hivatalos duma, bár régen bármit gyártottak,építettek összerakva harckocsi lett belőle

Régen a cocializmot,most meg ez a hivatalos duma, bár régen bármit gyártottak,építettek összerakva harckocsi lett belőle
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 29. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 15:45

európát? nanemán... há miattad terebélyesedik a vénasszony segge?

Őő nem hiszem,holnap kell még mennem...meg még kb húsz évet
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 15:42

Törölt felhasználó (4382602)

És elkészült? Én is alig tudok lépést tartani magammal, de majd csak utolér valaki

Egy takaró jól jönne
Kezdek fázni
De egy fröccs is jól esne

európát? nanemán... há miattad terebélyesedik a vénasszony segge?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 29. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 15:39

A gyerekmedve itt van
Pusszantás csajszik.Délelőtt gőzerővel "építettem Európát"
Így csak idekukucska volt.

Pille,igazad van,rozéfröccshöz nem kell kellék, legközelebb citromkarika és napernyő lesz csak, azután nem kell takarítani.
Takaró??? Jájjj...azt kívánom a legkevésbé,és jobban bejön ha inkább kitakarnak mint be
Takaró??? Jájjj...azt kívánom a legkevésbé,és jobban bejön ha inkább kitakarnak mint be

És elkészült? Én is alig tudok lépést tartani magammal, de majd csak utolér valaki

A gyerekmedve itt van

mindenki alszik? ... hozzak még takarót? ...

vazi, a nyári takaród kiporolva!

egész délelőtt a rozéfröccs kellékeit takarítottam... ennyi elgurult szőlőszemet....
legközelebb hagyd el kérlek a kellékeket.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 28. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 19:34

Nem igazán fröccsözöm,de rozéfröccsben benne vagyok én is
Tess:
Khm..az ott a pohárban kellék,nem úgy pottyant bele
Tess:

Jó reggelt! Az lenne az igazán szuper ha ma, mikor elkezd ürülni az a kávés bögre, már hallanám is a darálót

JóReggelt♡♡
Hétköznap csak kávéval koccintok, de azzal reggeltől-estig
Hétköznap csak kávéval koccintok, de azzal reggeltől-estig

Jó reggelt
Koltél csak meló után

Koltél csak meló után

Jó reggelt! A tegnapi fürdős-koktélos party után egy kicsit lágyabb kávé jó lesz mára indulasnak.
Szép álmokat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 28. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
#jóéjtcsá

Nem igazán fröccsözöm,de rozéfröccsben benne vagyok én is
Tess:
Tess: