Azert nem csak bundast tudok gyartani. A tojasrantotta is megy...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 09:58

Szerintem mivel fáradtak voltak és jól bekajáltattad őket,gondolom bundással,bealudtak,aztán horkoltak mint állat.Ezért nem aludtál jól mostanában
Ébredés után szerettek volna hancúrozni,de nem tudták felhajtani a hàlóruhád,mivel nem is volt,így szomorúan elballagtak a bányába.Aznap nem volt hej-hó melóba menet...

Ébredés után szerettek volna hancúrozni,de nem tudták felhajtani a hàlóruhád,mivel nem is volt,így szomorúan elballagtak a bányába.Aznap nem volt hej-hó melóba menet...

De ugye szóltál az ikertestvérednek, aki pont úgy néz ki, mint te, hogy vicceljétek meg a törpéket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 09:50

Törölt felhasználó (4389762)

Mendegeltem az erdoben hazafele, amikoris szembejott velem a 7 torpe. Lattam milyen faradtak, ezert meghivtam oket az odvas fa lakomba. Megvacsoraztak nalam, majd mind az agyamba bujtak, mivel csak egy agyam van. En pedig meztelenul alszom, nem telik haloruhara. A tobbit a fantaziatokra bizom, persze lehet, hogy nem eleg elenk hozza....

Szerintem mivel fáradtak voltak és jól bekajáltattad őket,gondolom bundással,bealudtak,aztán horkoltak mint állat.Ezért nem aludtál jól mostanában
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 09:50

Mendegeltem az erdoben hazafele, amikoris szembejott velem a 7 torpe. Lattam milyen faradtak, ezert meghivtam oket az odvas fa lakomba. Megvacsoraztak nalam, majd mind az agyamba bujtak, mivel csak egy agyam van. En pedig meztelenul alszom, nem telik haloruhara. A tobbit a fantaziatokra bizom, persze lehet, hogy nem eleg elenk hozza....

Azta nagyon szép hely én is integetnék ha ilyen pofásan fasza a környék
https://www.youtube.com/watch?time_continue=242&v=8J2b4FDN0kE&feature=emb_logo (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 12. szerda 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 04:24
https://www.youtube.com/watch?time_continue=242&v=8J2b4FDN0kE&feature=emb_logo (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 12. szerda 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Mi sem mutatja jobban a nyár végét, mint a napkelte előtt elkészült reggeli kávé
Na jó, ma én keltem korábban megyek integetek a Velencei tónak
Szép napot!

Szép napot!
Szeva!
Te is integettél ma már?
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 09:48
Te is integettél ma már?

Sziasztok szép napot mindenkinek aki bekukucs a nappaliba
Katja ha már a folyónál vagy szép napot neked The River of Dreams
Csokicsajnak és Mackónak pedig köszönjük h építitek a gazdaságot mi lenne velünk nélkületek
És mindenkinek csodás napot már nincsen sok hétvégéig
MCH

Csokicsajnak és Mackónak pedig köszönjük h építitek a gazdaságot mi lenne velünk nélkületek

MCH

Sziasztok szép napot mindenkinek aki bekukucs a nappaliba
Katja ha már a folyónál vagy szép napot neked The River of Dreams
MCH

MCH
Most olvastam egy ujabb Andersen tortenetet. Gyonyoru(no) volt. Majd koltok en is ilyen meseket es leirom pr anyagnak.

Sziasztok csajszik!
Kávé meg virág a virágszálaknak,legyen csuda napotok.
Én senem pihenek,én meg az Európát építem

Majd figyelem az integetéseket,a folyami lehet hogy tutibb mint a tavi
Kávé meg virág a virágszálaknak,legyen csuda napotok.
Én senem pihenek,én meg az Európát építem

Majd figyelem az integetéseket,a folyami lehet hogy tutibb mint a tavi

Jo reggelt Mindenkinek!
Ma sem fogunk fazni kis hazankban...
Lassan kv ido. Toltok is egyet.
Pihenjetek jol. Epitem a nemzetgazdasagot helyettetek is.
Ma sem fogunk fazni kis hazankban...
Lassan kv ido. Toltok is egyet.
Pihenjetek jol. Epitem a nemzetgazdasagot helyettetek is.

JóReggelt♡♡♡
Ma integetős nap van?
Gézának pont passzol
Tó ugyan nincs, de folyó van, majd ha a rakpartra értem integetek, figyeljetek
Ma integetős nap van?
Gézának pont passzol

Tó ugyan nincs, de folyó van, majd ha a rakpartra értem integetek, figyeljetek

Csuda reggelt!
Megfelezzük a hetet
Hmm..én meg integetek csak úgy,itt nincs Velencei tó
Mondjuk azt "mindenkinek aki szereti"
Megfelezzük a hetet

Hmm..én meg integetek csak úgy,itt nincs Velencei tó

Sziasztok,jó reggelt! Öcsy, köszi a kávét! Crazy,most már értem mitől volt sikeres az esőtáncod!

Jó reggelt! Mi sem mutatja jobban a nyár végét, mint a napkelte előtt elkészült reggeli kávé
Szép napot!

Szép napot!
Senki ne aggódjon csak érezd jól magad minden nap és legyél nagyon boldog,
mert minden nap egy új esély h valami fantasztikus történjen veled
Ne aggódj és légy boldog
mert minden nap egy új esély h valami fantasztikus történjen veled

Ne aggódj és légy boldog

Sziasztok üdv mindenkinek a nappaliban
Vége a mai melónak majd holnap újra kezdődik, de ez ma már nem érdekel
Csakazértis szerelem
Vége a mai melónak majd holnap újra kezdődik, de ez ma már nem érdekel

Csakazértis szerelem
Szia Katja
Köszike,ünneplős lesz,megy a lazacbőr tangához
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 11. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 19:14

Köszike,ünneplős lesz,megy a lazacbőr tangához

Sziasztok♡♡♡
A kertben voltam, de nem aludtam. Tök hangos a szegélynyíró
Fasza a cipőd Maci
A kertben voltam, de nem aludtam. Tök hangos a szegélynyíró

Fasza a cipőd Maci

Lehet hogy szándékosan kettesben hagytak minket...no várjál...szedek neked virágot,meg gyertyás vacsit...
Előkerült a Dead is,láttam máshol. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 11. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 19:02

Előkerült a Dead is,láttam máshol. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 11. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mar a fiuk is eltuntek. Ezek az ufok....
Csak minket hagytak itt Medve. Nem kellunk nekik.
Csak minket hagytak itt Medve. Nem kellunk nekik.