Miért lenne körülményes?ű
csak rá kellene ülnöd
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:32
csak rá kellene ülnöd

testnedv van, bőséggel, bőséggel, vad.
ugyan, a tojásaid festését kissé körülményes lenne kivitelezni.
nem engedek! a piros festék szükséges!

testnedv van, bőséggel, bőséggel, vad.
ugyan, a tojásaid festését kissé körülményes lenne kivitelezni.
nem engedek! a piros festék szükséges!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:23

Ezek szerint tegnap mgvolt a betevőd?
Az én tojásaimat max testnedvel engedem befesteni...olyanod is van?
Az én tojásaimat max testnedvel engedem befesteni...olyanod is van?
jó is za, különösen így locsolás előtt
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:30

kérlek szépen, hazaértem, aszontam fiamnak: mék a boltba. ő mondja: én is arra megyek. aszontam fiamnak: jaj, be jó, hisz akkor segicc hazahozni. ő mondja: utálok cipekedni.
nem is mentem boltba. orrfelhúz, miegymás... legalább marad egy kis forintom.

kérlek szépen, hazaértem, aszontam fiamnak: mék a boltba. ő mondja: én is arra megyek. aszontam fiamnak: jaj, be jó, hisz akkor segicc hazahozni. ő mondja: utálok cipekedni.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:24

Úgyamúgykülönben, mivel sikerült a fiadnak ilyen gyorsan felidegesítenie? Nem akart hagyni gg-zni?
Igen, tudták...a hölgyike szintén szűz volt és elég erőteljes vérzés keretében tettem magamévá... mindkettőnk ruhában, ülve...szal mindenünk csupa vér lett
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:56

Törölt felhasználó (21812)

Újabb kérdés jutott eszembe. Ezúttal szexszel kapcsolatos:
Nektek tudtak a szüleitek a szüzességetek elvesztésének idejéről, körülményeiről, a cinkostárs személyéről?
Nektek tudtak a szüleitek a szüzességetek elvesztésének idejéről, körülményeiről, a cinkostárs személyéről?

Úgyamúgykülönben, mivel sikerült a fiadnak ilyen gyorsan felidegesítenie? Nem akart hagyni gg-zni?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:12

végre valaki itt!
felbosszantott három másodperc alatt a fiam. anyai teendőim helyett leültem inkább gégézni.
ugye mostanában már nincs szükséged számolásra?
én most kezdem: 1. asszem, sokáig tart majd...
a te tetszésed sem nyerte el a tojásfestő vállalkozásom?

Ezek szerint tegnap mgvolt a betevőd?
Az én tojásaimat max testnedvel engedem befesteni...olyanod is van? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én tojásaimat max testnedvel engedem befesteni...olyanod is van? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

végre valaki itt!
felbosszantott három másodperc alatt a fiam. anyai teendőim helyett leültem inkább gégézni.

Neeem tudod elképzelni? És miért nem?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:18

visszafelé? hm... a visszafelé számolást nem tudom elképzelni...

visszafelé? hm... a visszafelé számolást nem tudom elképzelni...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:14

Én is itt vagyok
Milyen divat ez, hogy mindenki számolósat játszik? Legalább van aki visszafelé számol?

Milyen divat ez, hogy mindenki számolósat játszik? Legalább van aki visszafelé számol?
:-X annyira irnék erre, annyira, de annyira... csak nem cabad...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 04. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 13:47

lehet, ha anno a fritzek maradtak volna, most jobb világ lenne....esetleg Németo. tartomány a lennénk

Én is itt vagyok
Milyen divat ez, hogy mindenki számolósat játszik? Legalább van aki visszafelé számol? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen divat ez, hogy mindenki számolósat játszik? Legalább van aki visszafelé számol? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

végre valaki itt!

parám, az első nappali nem lesz törölve. mondhatni: archiválták.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 23:27

különben erös a gyanum,hogy a "régi" nappali hamarosan törölve lesz,kértem a madame-ot jöjjön mesre,beszéljük meg a mentés lehetöségét,baszott ´rám,(csak tudnám miért utál?)
végre valaki itt!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

mit képzelsz? dehogy! ez egy nagyon titkos információ volt annakidején.
asszem, be lettem volna zárva, ha megtudták volna, serényen szexelek. még egy agyonütést is el tudtam volna képzelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:56
asszem, be lettem volna zárva, ha megtudták volna, serényen szexelek. még egy agyonütést is el tudtam volna képzelni.

Újabb kérdés jutott eszembe. Ezúttal szexszel kapcsolatos:

Szia Édes!
Hogy vagy? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:08
Hogy vagy? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

tegnap hiába irtad, postám van... éjjelig nem érkezett meg. félrenyomtál biztos valamit, mert katicikánál jelentek meg a srácok...
tegnap hiába irtad, postám van... éjjelig nem érkezett meg. félrenyomtál biztos valamit, mert katicikánál jelentek meg a srácok...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tedd fel ismét, kérlek. tovasiklottam, úgy tűnik...
sziasztok. megjöttem.
na, surdi, becsuktad már magad után az ajtót?

váltó műszak? megint?
Szia!
és mindenkinek kellemes délutánt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 04. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
és mindenkinek kellemes délutánt!

majd meggondolom!
egyenlőre még én várok Tőled válszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 14:06

egyenlőre még én várok Tőled válszt!

No, ma sem alszik a kisded. Úgyhogy csak annyi időre tudok ideülni, amíg legújabb ötletemet megosztom veletek.
JÁTSSZUNK ILLUSZTRÁTORT!
Íme egy idézet a Cseresznyéskertből. Mindenki szúrjon be egy-két képet, amivel ezt a szövegrészt illusztrálná. Remélem ti is jó ötletnek tartjátok. Nekem tetszik
"Hallgatom szavaid, simogatnak, álmaim mögé bújnak, érzem rezgéseid... és szinte észrevétlen ébred testünk... az esőtől ruhánk ránktapad, gőzölög bőrünk melegétől minden perc... halkan súgod fülembe vágyad, hogy kívánsz, itt és most akarsz... szád izzó vasként fonódik feltárulkozó nyakamra... láthatatlan bélyegével pecsételve. Szavaid már elvarázsoltak, megsimogattak, életre hívták szunnyadó vágyam..., s most ajkaid érintése felszította a bennem nyugvó parazsat. Lassan lángolni kezd mindenem... kezem arcodhoz érintem, simogatom, lágyan cirógatom. Arcom hajad borzolja, ujjaimmal táncolnak a szálak. Szád finoman mozdul, siklik pontról, pontra.. új és egyre újabb meglepetést okozva bőrömnek. Nyelved segíti kalandozását, vállaimon csúszik érzékiséged. Halkan nyögöm a semmibe, kívánlak... míg csókolsz, kezed tétován útnak indul... kutatva hajlataim, lágyan furakszik átnedvesedett blúzom alá. Az esőtől tapad minden, selymes ujjaid sziluettje kitekint az anyagon át... bőröd melege felitatja nedvességem, siklik minden mozdulat."
JÁTSSZUNK ILLUSZTRÁTORT!
Íme egy idézet a Cseresznyéskertből. Mindenki szúrjon be egy-két képet, amivel ezt a szövegrészt illusztrálná. Remélem ti is jó ötletnek tartjátok. Nekem tetszik

"Hallgatom szavaid, simogatnak, álmaim mögé bújnak, érzem rezgéseid... és szinte észrevétlen ébred testünk... az esőtől ruhánk ránktapad, gőzölög bőrünk melegétől minden perc... halkan súgod fülembe vágyad, hogy kívánsz, itt és most akarsz... szád izzó vasként fonódik feltárulkozó nyakamra... láthatatlan bélyegével pecsételve. Szavaid már elvarázsoltak, megsimogattak, életre hívták szunnyadó vágyam..., s most ajkaid érintése felszította a bennem nyugvó parazsat. Lassan lángolni kezd mindenem... kezem arcodhoz érintem, simogatom, lágyan cirógatom. Arcom hajad borzolja, ujjaimmal táncolnak a szálak. Szád finoman mozdul, siklik pontról, pontra.. új és egyre újabb meglepetést okozva bőrömnek. Nyelved segíti kalandozását, vállaimon csúszik érzékiséged. Halkan nyögöm a semmibe, kívánlak... míg csókolsz, kezed tétován útnak indul... kutatva hajlataim, lágyan furakszik átnedvesedett blúzom alá. Az esőtől tapad minden, selymes ujjaid sziluettje kitekint az anyagon át... bőröd melege felitatja nedvességem, siklik minden mozdulat."