Kezdjük az ideális megoldás felől az akudozást: az új víztároló másfél éve várja a beépítést
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól függ hogy mire szeretnéd
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Figyu! Nekem az indirekt tárolómat is ki tudod távcserélni?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen világ ez, még a víz is elromlik és szerelő kell hozzá
Hirdess a fizetés természetben fórumon! Bár lehet van elég bajod nélküle is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 07:38

Hirdess a fizetés természetben fórumon! Bár lehet van elég bajod nélküle is

Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelt mindenkinek!
En mar dolgozos kavet szurcsolok.
Meg keresek egy jo vizszerelot...

Jajj dehogy felvágásnak szántam,távgyógyításra gondoltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 08:31

Macko ne vagj fel. Te mindenhez is ertesz?

Macko ne vagj fel. Te mindenhez is ertesz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 08:00

Sziasztok
Sf hétfő...
Igen Öcsy
Mi a gond After?
Küld el postán,megcsinálom
Egyik szakmám.

Sf hétfő...

Igen Öcsy

Mi a gond After?

Egyik szakmám.

Sziasztok
Sf hétfő...
Igen Öcsy
Mi a gond After?
Egyik szakmám.

Sf hétfő...

Igen Öcsy

Mi a gond After?

Egyik szakmám.

Jo reggelt mindenkinek!

Akkor elmondhatjuk, hogy a foglalkozás elérte a célját?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 16:55

Sziasztok!
Asszem már nem fog elvinni az ördög,megmaradok
Remekül sikerült az összeröff,a sok énekléstől alig van hangom,asszonyka örül is neki

Remekül sikerült az összeröff,a sok énekléstől alig van hangom,asszonyka örül is neki

Jó reggelt! Gondolom nagyon erős kávé nem kell most, a francak sincs kedve dolgozni menni
Valaki tudja ki az a franc?
Szóval szombat dél1 jó volt, szúnyog sem volt. De volt valami apró fekete bogár, ami nem bolha mert simán össze lehetet nyomni. Az csipkedett már ott is. Most úgy nézek ki, mint Leo és Fred a mesében a szúnyogcsípések után...

Valaki tudja ki az a franc?
Szóval szombat dél1 jó volt, szúnyog sem volt. De volt valami apró fekete bogár, ami nem bolha mert simán össze lehetet nyomni. Az csipkedett már ott is. Most úgy nézek ki, mint Leo és Fred a mesében a szúnyogcsípések után...

Sziasztok!

Sziasztok!
Katja. Akkor sz jon ide is hamarosan. De ma meg szep napozo ido volt.
Hogy van a derekad? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 12:11
Katja. Akkor sz jon ide is hamarosan. De ma meg szep napozo ido volt.
Hogy van a derekad? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡♡
Maci, élsz még?
Mindenkire irígy vagyok, aki strandolni tud, nálunk 12 fok van és beindult a kandalló :(
Maci, élsz még?

Mindenkire irígy vagyok, aki strandolni tud, nálunk 12 fok van és beindult a kandalló :(
Delegyhaza. Ma is kint volt a popoekszeres ficko. Most is furcsan jart.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Tettem jó meleget lufiba és eldobtam feléd...nyisd az ablakot!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 12:11

Sziasztok ♡♡♡
Maci, élsz még?
Maci, élsz még?

Sziasztok ♡♡♡
Maci, élsz még?
Maci, élsz még?

Sziasztok Gézázom egy kicsit
Köszi a kávét el is vittem belőle egyet
Szép és élvezetes napot mindenkinek, jó barnulást mert lehet h ez az utolsó hétvége amin ez kihasználható
Ráadásul a szép csoki barna testek látványa hmmmm csak jó lehet
Elaludni készül a nyár
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 05:13

Köszi a kávét el is vittem belőle egyet
Szép és élvezetes napot mindenkinek, jó barnulást mert lehet h ez az utolsó hétvége amin ez kihasználható
Ráadásul a szép csoki barna testek látványa hmmmm csak jó lehet

Elaludni készül a nyár

Jó reggelt! Ma kicsit nagyobb a választék, van strand-kávé, másnapos-kávé és a napi videó ihlette nyújtásmotívációs kávé
Tegnap késő délután sikerült csak csobbanni, kicsit naplementéztünk. Jó volt. Ahhoz viszont korábban kell menni, ha a nappalis széplányokat el akarjuk csípni a vízben
Szép napot!

Tegnap késő délután sikerült csak csobbanni, kicsit naplementéztünk. Jó volt. Ahhoz viszont korábban kell menni, ha a nappalis széplányokat el akarjuk csípni a vízben

Szép napot!
Jó reggelt! Ma kicsit nagyobb a választék, van strand-kávé, másnapos-kávé és a napi videó ihlette nyújtásmotívációs kávé
Szép napot!

Szép napot!
Nekem van a legjobb színem.
Télen sem fakul sokat
Aztán odafigyelj nehogy nagyon barna legyél
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:01

Ne vigyorogj. Mar szepen barnulok. Holnap is kiteszem a husom a napra iden valszeg utoljara.
Remelem te dolgoztal ma?
Remelem te dolgoztal ma?

Merre is volt ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:24

Ja. De gondolom nem nekem gondolta mutatni. Volt 2 meleg ficko kint. Talan nekik szanta. Nem tudom. De ok sem reagaltak ra.

Ja. De gondolom nem nekem gondolta mutatni. Volt 2 meleg ficko kint. Talan nekik szanta. Nem tudom. De ok sem reagaltak ra.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)