Olyan mocsokmód lusták vagytok mostanság... :P
sehol egy új hozzászólás..
(Ch-néni lesz ma online?)
sehol egy új hozzászólás..
(Ch-néni lesz ma online?)
a paprikás krumplit én már nagyon unom, de most azt is megkívántam hirtelen...
Hmmmm...
Hmmmm...

remélem elég lesz,jóétvágyat! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nameg,még csak április van...
amúgy meg sziaaaaa!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:09

amúgy meg sziaaaaa!!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Ez a pasi egyike a 10 legjobban öltözött férfinek 2007-ben. Mondjuk nem csoda, hiszen két ilyen jó nőt visel...

Többi 9 pasi itt:
katt

Többi 9 pasi itt:
katt
Nnah...
éljen a szabadHétfő! ^_^
Sütött a nap, kiültem az erkélyre, magam mellé vettem egy nagy pohár limonádét, beizzítottam a vízipipát és firkáltam.
éljen a szabadHétfő! ^_^
Sütött a nap, kiültem az erkélyre, magam mellé vettem egy nagy pohár limonádét, beizzítottam a vízipipát és firkáltam.

Szió Chrlotte!
milyen volt a nyaralás? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:10
milyen volt a nyaralás? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

A szándék a fontos, kedves
Köszönöm a köszöntést
Miért voltál tiltva??

Köszönöm a köszöntést

Miért voltál tiltva??
Már itt is vagyon! Egy csirkés szendvics tálalva!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A szándék a fontos, kedves
Köszönöm a köszöntést
Miért voltál tiltva?? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a köszöntést

Miért voltál tiltva?? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a pasi egyike a 10 legjobban öltözött férfinek 2007-ben. Mondjuk nem csoda, hiszen két ilyen jó nőt visel...

Többi 9 pasi itt:
katt

Többi 9 pasi itt:
katt
Na még ezért visszajövök.Te Moncy, te jó feleségem lennél,soha nem veszekednénk,akkor jössz mindig mikor én megyek.Tényleg, ez lehet a jó és hosszú házasság titka.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem működik a smile...

Jó napokat.... fáradtan megérkeztem... kérem az ebédkémet...

Na mára ennyi!
ráadásul csaj egy szál se!

mentem!

Mélytorok,azt birnád mi?
Nacső megyek, mer megyek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:14

a faszom a gégébe!
betettem egy vigyorgó szmájlit erre ezen a szaron nem ment át! ezért nem érthetted, h viccnek szántam!
műkszik már a szmájli?
betettem egy vigyorgó szmájlit erre ezen a szaron nem ment át! ezért nem érthetted, h viccnek szántam!
műkszik már a szmájli?

Itt a szmájli,és a viccet is értem. Ja vicc, olvstad amit irtam a vicctopicba? (bocsi látom igen)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:14

a faszom a gégébe!
műkszik már a szmájli?
műkszik már a szmájli?

a faszom a gégébe!
műkszik már a szmájli?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:08
műkszik már a szmájli?

Ismerhetnél már! Engem nem érdekel a pont,a redszer,az meg sehol nem tökéletes.
Ismerhetnél már! Engem nem érdekel a pont,a redszer,az meg sehol nem tökéletes.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:01

ne pontvadászkodj!
a rendszer ezt pontvadászkodásnak érzékeli!
Kanna=K(elemen)Anna
Kanna=K(elemen)Anna
ne pontvadászkodj!
Kanna=K(elemen)Anna (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kanna=K(elemen)Anna (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelemen kanna,?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 13:52

majd a másik gépről bemásolom Nektek.
igazi ok?
Kanna topicot nem akartam a fórum kezdő ódalán látni és az összes ott lévő topicba írtam.
Tehát jogos volt a tiltásom, bár minden topichoz érdembe szóltam hozzá.
és nem szereti a rendszer, ha nem túl sok a karakterek száma.
kidobott olyat is dömpingszerű hsz-nek amikor itt a nappaliba reagáltunk egymásnak oda-vissza. ezt viszont baromságnak érzem!
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel!
igazi ok?
Kanna topicot nem akartam a fórum kezdő ódalán látni és az összes ott lévő topicba írtam.
kidobott olyat is dömpingszerű hsz-nek amikor itt a nappaliba reagáltunk egymásnak oda-vissza. ezt viszont baromságnak érzem!
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel!
majd a másik gépről bemásolom Nektek.
igazi ok?
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
igazi ok?
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)