Nem működik a smile...

Jó napokat.... fáradtan megérkeztem... kérem az ebédkémet...

Na mára ennyi!
ráadásul csaj egy szál se!

mentem!

Mélytorok,azt birnád mi?
Nacső megyek, mer megyek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:14

a faszom a gégébe!
betettem egy vigyorgó szmájlit erre ezen a szaron nem ment át! ezért nem érthetted, h viccnek szántam!
műkszik már a szmájli?
betettem egy vigyorgó szmájlit erre ezen a szaron nem ment át! ezért nem érthetted, h viccnek szántam!
műkszik már a szmájli?

Itt a szmájli,és a viccet is értem. Ja vicc, olvstad amit irtam a vicctopicba? (bocsi látom igen)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:14

a faszom a gégébe!
műkszik már a szmájli?
műkszik már a szmájli?

a faszom a gégébe!
műkszik már a szmájli?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:08
műkszik már a szmájli?

Ismerhetnél már! Engem nem érdekel a pont,a redszer,az meg sehol nem tökéletes.
Ismerhetnél már! Engem nem érdekel a pont,a redszer,az meg sehol nem tökéletes.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 14:01

ne pontvadászkodj!
a rendszer ezt pontvadászkodásnak érzékeli!
Kanna=K(elemen)Anna
Kanna=K(elemen)Anna
ne pontvadászkodj!
Kanna=K(elemen)Anna (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kanna=K(elemen)Anna (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelemen kanna,?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 13:52

majd a másik gépről bemásolom Nektek.
igazi ok?
Kanna topicot nem akartam a fórum kezdő ódalán látni és az összes ott lévő topicba írtam.
Tehát jogos volt a tiltásom, bár minden topichoz érdembe szóltam hozzá.
és nem szereti a rendszer, ha nem túl sok a karakterek száma.
kidobott olyat is dömpingszerű hsz-nek amikor itt a nappaliba reagáltunk egymásnak oda-vissza. ezt viszont baromságnak érzem!
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel!
igazi ok?
Kanna topicot nem akartam a fórum kezdő ódalán látni és az összes ott lévő topicba írtam.
kidobott olyat is dömpingszerű hsz-nek amikor itt a nappaliba reagáltunk egymásnak oda-vissza. ezt viszont baromságnak érzem!
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel!
majd a másik gépről bemásolom Nektek.
igazi ok?
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
igazi ok?
úgyhogy egyenlőre a Vazi foteljét a sarokba fordítottam, elé meg kukoricát szórtam, hadd vezekeljen egy kis kukoricán térdepléssel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor annál még én is többnél járok!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
szó-szó
nem nagyon voltam annál a gépnél ahol lehet zenét is hallgatni, de belehallgattam. tetszett! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:49
nem nagyon voltam annál a gépnél ahol lehet zenét is hallgatni, de belehallgattam. tetszett! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

csőváz papa! valamikor mondtad,hogy nem ismered a red hot -ot meghalgattad?
Mijér tiltottak?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Spapa!
Nem...4-en.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:43
Nem...4-en.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Vadorzó!
a számolással hogy állsz?
remélem egy újadon meg tudod számolni!

csőváz papa! valamikor mondtad,hogy nem ismered a red hot -ot meghalgattad?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:43

Vadorzó!

Vadorzó!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:37

Jó étvágyat az ebédhez!
Hoztam a pasiknak egy szégyenlős hölgyikét, nekem nagyon tetszik!

Jó étvágyat az ebédhez!

Délelőtt vettem egy új pólót.
Szerintetek milyen?
Szerintetek milyen?

Kösz!
a teljes képtárat sikerült a 240be belinkelnem.
a videókat nem tudod javítani?
a teljes képtárat sikerült a 240be belinkelnem.
a videókat nem tudod javítani?