Sajna idő hiányba szenvedünk.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 04:40

Szia! Ritkán, pedig nincs bejárási tilalom a vészhelyzet miatt.
Látom.
Alig volt valami itt ma.
Legutóbb pl. még itt volt a legfinomabb pörkölt köret is.
Vele mi lett? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 00:16
Alig volt valami itt ma.
Legutóbb pl. még itt volt a legfinomabb pörkölt köret is.
Vele mi lett? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva surda!
Hébe-hóba benéz valaki ős nappalis,kb mint amilyen gyakran te
Mar mi is megfogytkoztunk...

Vidámat!
Remélem Öcsy hogy külön bögrében van

Remélem Öcsy hogy külön bögrében van

Szia! Ritkán, pedig nincs bejárási tilalom a vészhelyzet miatt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 00:07

Sziasztok!
Jól belaktátok az általunk üresen hagyott nappalit.
Érdeklődni szeretnék, hogy ős nappalisok szokták néha jönni?
Jó reggelt a korán kelőknek és a későn fekvőknek is! Kávé kakaó, ma kicsit korábban.
Szép napot!
Szép napot!
Szeva surda!

Sziasztok!
Szia Crazy! Csak próbáltam humorkodni,mert,hogy milyen gondolataim vannak időnként Vele,az...húúú!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 09. szerda 18:49

Szeva Kutyu!
Azon is biztosan meglepődik ha összevérzed az az ágyat,de én más típusú meglepire gondoltam...
Azon is biztosan meglepődik ha összevérzed az az ágyat,de én más típusú meglepire gondoltam...

Szeva Kutyu!

Cseszheted Csodacsaj,már felvágtam az ereimet bánatomban! Nem vérezem össze az ágyikót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 09. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 09. szerda 11:58

Törölt felhasználó (4389762)

Oh. Kutyut nem irtam.Nagy az agy, elferunk.

Csudás napot
Én betartottam és az ágyban voltam,könnyű volt,a héten éjjel dolgozom,mikor nem látja senki
Viszont srácok,ilyen remek kiszolgálásért cserébe,nekünk is After kedvébe kell járnunk..

Én betartottam és az ágyban voltam,könnyű volt,a héten éjjel dolgozom,mikor nem látja senki

Viszont srácok,ilyen remek kiszolgálásért cserébe,nekünk is After kedvébe kell járnunk..

Oh. Kutyut nem irtam.Nagy az agy, elferunk.

Jo reggelt!
Mar hozom is. Crazy es Ocsyke egy agyba pozicionaltan 3-as reggeli.
)
Mar hozom is. Crazy es Ocsyke egy agyba pozicionaltan 3-as reggeli.

Jó reggelt!
Nagyszerű felajánlás! Megyek vissza az ágyba, kérek habos kakaót és forró mentolos csókot. A kávé mellé
Józsi bácsi elnézést, ma gyengélkedem kicsit és ágyban kell maradnom AfterEight... A kályhát bekötöm holnap
Nagyszerű felajánlás! Megyek vissza az ágyba, kérek habos kakaót és forró mentolos csókot. A kávé mellé

Józsi bácsi elnézést, ma gyengélkedem kicsit és ágyban kell maradnom AfterEight... A kályhát bekötöm holnap

Sziasztok!
Hát..nahát..After...ezt a kiszolgálást..ágybaszervír is...minnyá szerelmes leszek..

Hát..nahát..After...ezt a kiszolgálást..ágybaszervír is...minnyá szerelmes leszek..

Szia Édesség!! Egy forró Mentolos Csokit kérnék az ágyba!! Elnyalogatnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 08. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 08. kedd 09:20

Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelt!
Ki milyen kavet ker? Vagy teat, kakaot? Ezekben mind igen otthon vagyok. Esetleg amerikai palacsinta juharsziruppal? Vagy bundaskenyer? Agyba is szervirozhatom.
Tessek felkelni. Hasatokra sut a hold. A nap sajnos most nem bujt elo....
Ki milyen kavet ker? Vagy teat, kakaot? Ezekben mind igen otthon vagyok. Esetleg amerikai palacsinta juharsziruppal? Vagy bundaskenyer? Agyba is szervirozhatom.

Jo reggelt!